Rate this post

Muralet e gjalla të peizazhit natyror janë shumë të njohura për të krijuar një theks unik për dhomën tuaj të ndenjes.

Po shikoni: Murale 3d të peizazhit natyror

Kategoria: Piktura murale
Kategoria
Tabela e përmbajtjes aktualisht
1 Shembull i muraleve të bukura të peizazhit natyror T01, 2023✔️
2 Çfarë janë muralet?
3 A janë muralet të qëndrueshme?
4 Muralet murale të natyrës përdoren për çdo hapësirë
4.1 Murale të peizazhit natyror për restorantet jugore
4.2 Murale të peizazhit natyror për restorantin
4.3 Murale të peizazhit natyror për shkallët
4.4 Murale të peizazhit natyror për shtëpi dhe apartamente
4.5 Murale të peizazhit natyror për tavan
4.6 Murale të peizazhit natyror për dhomën e ndenjes
4.7 Murale të peizazhit natyror për dhomën e ngrënies, kuzhinën.
4.8 Murale të peizazhit natyror për dhomën e gjumit
5 Çfarë modelesh kanë muralet e peizazhit natyror?
5.1 Piktura murale me peizazhe natyrore dhe ujëvara
5.2 Piktura murale të peizazheve natyrore dhe përrenjve
5.3 Piktura murale të peizazheve natyrore dhe detit
5.4 Muralet murale të peizazheve natyrore të maleve dhe kodrave
6 Përparësitë e letër-muri, piktura murale
7 Pse duhet të zgjidhni Wallpaper në HD

Pikturat murale të peizazheve natyrore janë jashtëzakonisht të larmishme në dizajn, për të sjellë një hapësirë ​​të gjallë me shumë tema: piktura të pyjeve, piktura të liqeneve, piktura të reve dhe qiellit, …

Shembuj të pikturave murale të peizazheve të bukura natyrore T01, 2023✔️

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Piktura murale të maleve madhështore dhe peizazheve natyrore

Avantazhet e letër-muri, piktura murale

✔️ Shumëllojshmëri modelesh dhe ngjyrash

✔️ Materiale jo toksike për fëmijët, miqësore me mjedisin dhe klimën

✔️ Madhësia e letër-muri koreane është e madhe në krahasim me të tjerat, duke ndihmuar në reduktimin e nyjeve

✔️ Jetëgjatësia e letër-muri koreane është shumë e lartë

✔️ Lehtë për t’u pastruar, pa erë

✔️ Kundër myshkut, i papërshkueshëm nga uji në sipërfaqe letre

✔️ Letër shumë e trashë me elasticitet të lartë, ndaj është e vështirë të grishet para goditjes së lehtë

✔️ Kohë e shpejtë, e rregullt dhe e pastër e ndërtimit

✔️ Ngjitje e lartë, e vështirë për t’u qëruar, kursen lëndët e para

✔️ Kosto e ulët por kohë e gjatë përdorimi

Pse të zgjidhni Wallpaper në HD

Në HD Wallpaper, klientët do të gëzojnë përfitime maksimale

✔️ Shembull konsultimi me gjithë zemër dhe në shtëpi

✔️ Produkte cilësore, miqësore me mjedisin, të qëndrueshme

Xem thêm :   Xem Bói Ngày Tháng Năm Sinh Giải Mã Ngày Sinh Bằng Thần Số Học

✔️ Material i mirë letre, i sigurt për fëmijët

✔️ Dizajne të larmishme dhe të pasura me teknologji moderne printimi

✔️ Çmimi i arsyeshëm

✔️ Konsulentët entuziastë dhe ekipi i përkushtuar i ndërtimit.

✔️ Faza e ndërtimit është e shpejtë, e bukur dhe e pastër, punëtorët pastrojnë menjëherë pas përfundimit.

Ju lutemi kontaktoni me HD Wallpapers, ekipi ynë i kompanisë do ta ndihmojë shtëpinë tuaj më të përsosur.

Shërbimi i pikturës dhe printimit të peizazhit

✔️ Madhësia Printoni të mëdha dhe të vogla sipas kërkesës, me printim nën 1 metër
✔️ Materiali Pëlhurë kanavacë, pëlhurë e trashë mëndafshi, e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj ujit dhe e lehtë për t’u pastruar
✔️ Bojë Bojë printimi UV në SHBA, ndihmon qëndrueshmërinë e ngjyrave për 5 vjet
✔️ Shërbimi Redaktoni fotot dhe printoni sipas kërkesave tuaja
✔️ Ndërtim Ndërtimi i paketave të plota në qytetin Ho Chi Minh
✔️ Garanci 3 deri në 5 vjet garanci printeri.
✔️ Dorëzim Dërgesa falas brenda qytetit Ho Chi Minh.

baigiangdienbien.edu.vn është e specializuar në ofrimin e pikturave të lira të peizazhit në HCMC

Pikturat e peizazhit në baigiangdienbien.edu.vn janë murale me format të madh të printuara me teknologji të lartë në letër indeve koreane të importuara. Bojë vaji e cilësisë së lartë, e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj ujit dhe e shpejtë për t’u pastruar. Qëndrueshmëri mbi 5 vjet. Madhësi të personalizuara të pikturës sipas kërkesave të klientit. Dërgesa falas brenda qytetit Ho Chi Minh.

*

Konsulencë ndërtimi

*

Konsultimi për përzgjedhjen e mostrës

*

Piktura murale të peizazhit të fushës së lulediellit

210,000 ₫ (BDA-8451)Shih detajetBli tani

*

Piktura murale të pemëve të gjelbra dhe livadheve të gjelbra

210,000 ₫ (BDA-8450)Shih detajetBli tani

*

Piktura murale e peizazhit të pyllit trëndafili

210,000 ₫ (BDA-8449)Shih detajetBli tani

Muralet e peizazhit është një zgjidhje efektive, duke ndihmuar për të sjellë të gjithë peizazhin natyror në shtëpinë tuaj, duke zgjeruar hapësirën e shtëpisë.

Muralet e peizazhit janë zgjidhja për një hapësirë ​​më interesante

Disa apartamente dhe ndërtesa aktualisht kanë një situatë ku brendësia nuk ka lidhje me natyrën e jashtme. Shkak mund të jetë mungesa e kushteve për pajisjen e dyerve prej xhami, kushtet e këqija natyrore,… Prandaj, murale të peizazhit ka lindur dhe konsiderohet si një zgjidhje perfekte për çdo hapësirë ​​të projektit.

Pse muralet e peizazhit përdoren nga shumë njerëz?

Nëse po pyesni veten pse murale të peizazhit përdoret nga shumë arkitektë dhe pronarë shtëpish, atëherë kjo është përgjigjja për ju.

Foto me madhësi të madhe 3 metra pa qepje

Në dizajnimin e hapësirës, ​​vazhdimësia dhe uniteti janë një nga faktorët e rëndësishëm që krijojnë bukurinë e dhomës. Me avantazhin e përmasave të mëdha deri në 3 metra pa bashkim, murale të peizazhit është zgjedhja e parë për të krijuar një temë natyrale në shtëpinë tuaj edhe në hapësirën e vështirë të rrugëve të ngushta. Pikturat nuk kanë nevojë të shartohen, emocionet janë pa probleme pa kërkuar leje.

Pëlhurë mëndafshi e trashë, e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj ujit dhe e lehtë për t’u pastruar

“A do të zgjasin muralet me kalimin e kohës? A është e lehtë të pastrohet nëse ndotet?” është një shqetësim i zakonshëm i klientëve kur mendojnë për murale të peizazhit.

Materiali i muraleve murale është i lehtë për t’u pastruar dhe pastruar

Duke kuptuar se, murale të peizazhit E bërë me pëlhurë mëndafshi të trashë, të papërshkueshëm nga uji, rezistente ndaj ujit, ajo ka avantazhe të jashtëzakonshme në krahasim me bojën tradicionale të murit, e cila është e lehtë për t’u njollosur dhe hequr kur ekspozohet ndaj ndikimeve të jashtme. Për më tepër, është falë këtij materiali që, siç u përmend, pikturat mund të pastrohen lehtësisht me ujë ose pastrues bazë shtëpiake në rast pluhuri ose papastërtie.

Xem thêm :   Kinh Nghiệm Và Giá Vé Cáp Treo Núi Cấm Cập Nhật 2023, Núi Cấm An Giang

Printim UV, garanci për qëndrueshmërinë e ngjyrave mbi 5 vjet

Krahasuar me printimin tradicional të bojës, teknologjia e printimit UV e aplikuar në muralet e peizazhit rezulton të jetë superiore dhe popullore në treg. Ky avantazh mund të renditet si: boja UV prodhohet sipas standardeve strikte të mbrojtjes së mjedisit, duke ndihmuar kështu në sigurimin e shëndetit të përdoruesve, cilësia e printimeve të përfunduara është e mprehtë dhe standarde ngjyrash, më e rëndësishmja, qëndrueshmëria e ngjyrave është e garantuar deri në 5 vjet.

Në fakt, ka pasur raste kur investitori ka ndryshuar dizajnin e pikturës pas shumë vitesh përdorimi, por gjatë çmontimit, piktura duket ende si e re, ngjyra nuk është zbehur fare.

Madhësi të personalizuara të printimit sipas kërkesave tuaja

Në procesin e krijimit të produktit të përfunduar, ne gjithmonë duam të personalizojmë çdo përvojë të klientit, pra produktin murale të peizazhit Së fundi, duhet të plotësojë kërkesat dhe në të njëjtën kohë të zbulojë personalitetin dhe preferencat e çdo klienti. Me personalizim kaq të lartë, murale muraleh përshtatet me çdo madhësi, hapësirë, imazh të dëshiruar.

Mund të porosisni lehtësisht murale murale sipas kërkesave tuaja

Aplikimi i muraleve të peizazhit në projekt

Këtu janë disa vende që mund të organizoni murale të peizazhit për ta bërë hapësirën të dallohet.

Dhoma e ndenjes

Nuk ka nevojë të diskutohet shumë për rolin e dhomës së ndenjes, ky është vendi ku pasqyrohet stili i jetesës së pronarit, duke krijuar një përshtypje për vizitorët dhe një atmosferë komode kur nikoqiri kthehet. Prandaj, murale të peizazhit do të kontribuojë në shprehjen e jetës liberale, me shpirt të lirë të familjes, duke u përzier me natyrën. Për më tepër, pikturat kanë gjithashtu një ndikim vizual, duke zgjeruar hapësirën për dhomat e ndenjes me sipërfaqe të kufizuar.

Dhoma e ngrënies

Në shumë familje, dhoma e ngrënies mund të jetë vendi ku mblidhet familja më shumë, vendi ku mblidhet familja pas një dite të gjatë studimi dhe pune. Muralet e peizazhit shfaqja në dhomën e ngrënies do të krijojë një ndjenjë rehati dhe lehtësie; dhe në shumë raste mund të jetë temë e bisedës mes anëtarëve të familjes.

Hotel restorant

Restorantet dhe hotelet kërkojnë shumë dizajn të hapësirës për të krijuar përvojën më të mirë për klientët. Pavarësisht se si e ndiqni stilin e dizajnit, pikturat me stil në mur janë gjithashtu një pikë kryesore, një zbulim unik. Ose ndonjëherë vetë fotografia është një temë për një hapësirë ​​të tërë.

Lobi, recepsioni

Lobi dhe recepsioni janë fytyra e një grupi dhe organizate të tërë, ndaj arredimi dhe ndërtimi i kësaj zone është shumë i fokusuar për të treguar profesionalizmin e biznesit. Muralet e peizazhit është një zgjedhje e domosdoshme dhe e përshtatshme për dekorimin e mureve, duke krijuar një ndjenjë hapësire, duke drejtuar vëmendjen e personit që pret në skenë në vend të kalimit të kohës si dhe mangësive të hapësirës.

Muralet murale të peizazhit të preferuar

Për shkak të veçorisë së aftësisë për të personalizuar shumë madhësi dhe imazhe të pikturave, murale të peizazhit Ka shumë modele të ndryshme në treg, por në përgjithësi ekzistojnë llojet e mëposhtme bazë:

Piktura moderne të peizazhit në mur me panele të shumta

Pikturat me shumë panele me karakteristika novatore, moderne dhe unike janë të njohura sot. Me sofistikimin, por thjeshtësinë, kombinimin harmonik të ngjyrave dhe imazheve, duke krijuar një ndjenjë lehtësie, por edhe personaliteti, ky model pikture po bëhet gradualisht trendi i zgjedhjes së letër-muri për ata që e duan bukurinë e botës. e bukur, ka dëshirën të sjellin elegancë në folenë e familjes.

Xem thêm :   Cách Bố Trí Các Góc Thiên Nhiên Mầm Non Đẹp Nhất, Góc Thiên Nhiên Của Bé

Murale të bukura të peizazhit në një format të madh

Si shkolla e pikturës që haset më shpesh sot, muralet e mëdha të peizazhit janë në përpjesëtim me hapësirat e bollshme, të ajrosura dhe monumentale. Muralet e mureve sjellin thjeshtësi me idetë tradicionale të dizajnit, të përshtatshme për mure të mëdha por monotone, krejtësisht bosh.

Muralet e peizazhit me format të madh janë gjithmonë të njohura

Modelet e njohura janë fotot e peizazheve të famshme, pyjeve të egra primare, fushave të gjera me lule shumëngjyrëshe, liqeneve të freskët me valëzime ose maleve të larta. me mjegull gjatë gjithë vitit…

Ik nga shoqëria mbytëse e mureve, një lloj murale të peizazhit Kjo është një tablo e zakonshme, një derë që hapet drejt një bote të larmishme, të gjerë, por të mbështjellë në linja dhe ngjyra.

Pikturë me vaj muralesh të bukura të peizazhit

Materiale imazhi të thjeshta dhe të njohura që janë të qëndrueshme me kalimin e kohës, pikturat e murit mbajnë imazhe të pikturave me vaj që zgjidhen dhe favorizohen nga shumë njerëz. Pikturat murale të këtij lloji krijojnë një atmosferë paqësore, pranë natyrës dhe në të njëjtën kohë sjellin bukuri klasike dhe tradicionale por asnjëherë të vjetruara, duke u vjetëruar me kalimin e kohës.

Murale 3D të peizazhit

Imazhet masive të stampuara, duke krijuar thellësi dhe afërsi për pikturat e peizazhit janë avantazhet e muraleve 3D të peizazhit. Ky avantazh shprehet më së shumti përmes dhomave me sipërfaqe të vogël, dritare të pakta, i kapërcen të gjitha këto dobësi të dhomës, zgjeron hapësirën, krijon një theks tjetër, si një derë magjike. periudha të çon në një dimension tjetër, të ri, më të gjerë.

Përveç kësaj, muralet 3D të peizazhit gjithashtu shkaktojnë efekte vizuale për shikuesit, sepse imazhet 3D printohen në mënyrë reale, të stampuara, duke e bërë peizazhin të duket sikur po shfaqet me të vërtetë para syve tuaj.

Ku të blini murale me reputacion të peizazhit në Ho Chi Minh City?

Aktualisht, ka shumë furnitorë në treg murale të peizazhit me çmime, dizajne dhe cilësi të ndryshme. Megjithatë, gjetja e një vendi që është njëkohësisht me reputacion në printim, sigurimin e cilësisë dhe mbështetjen e ndërtimit, mbështetjen në rast dëmtimi është një problem që i bën shumë klientë të hezitojnë.

Duke kuptuar shqetësimet e klientëve, baigiangdienbien.edu.vn është e përkushtuar të sjellë produkte murale të peizazhit me printim të cilësisë së lartë, ndërtim dhe garanci nëse diçka shkon keq, të gjitha të mbështjella me një çmim të volitshëm. Në fillimin e ofrimit të shërbimeve vlerësojmë eksperiencën e klientit, me moton që ka qenë udhërrëfyes që në fillim: “Musitorë të kënaqur që vijnë, klientë të kënaqur që shkojnë”.

Shiko me shume:

baigiangdienbien.edu.vn është një vend që ofron piktura të bukura dhe unike në mur

Nëse planifikoni të dekoroni banesën ose ndërtesën tuaj me murale të peizazhitMos hezitoni të kontaktoni baigiangdienbien.edu.vn tani! Ne me siguri do t’ju japim këshilla të dobishme dhe do t’ju ndihmojmë të ngrini shiritin për hapësirën tuaj.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 30 mẫu tranh dán tường 3d phong cảnh thiên nhiên đẹp hút hồn . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *