Rate this post

Çfarë është e mirë për këtë turne?

Turneu

DITA 01: TP. HCM – HANOI – HOA BINH – MOC CHAU (Drekë, Pasdite)Në mëngjes, mblidheni në portën D1 – Stacioni i brendshëm – SB.Tan Son Nhat.

Po shikoni: Dien Bien – Turizëm Lai Chau

Saigontourist Travel HDV ju mirëpret dhe ju ndihmon me procedurat. Nisja për në Hanoi (fluturimi VN240 në orën 7 të mëngjesit). Duke u ulur në aeroportin Noi Bai, makina e çon grupin në Hoa Binh, duke vizituar ndonjë gjë Hidrocentrali Hoa Binh. Grupi u ndal për të pushuar në Thung Khe – Pass Da Trang. Shkoni në Moc Chau, vizitoni Kodra e çajit Moc Chau. Gjatë natës në Moc Chau.

*

Moc Chau Tea Hill

DITA 02: KOM CHAU – BIRI LA – DEN BIEN (Mëngjes, drekë, darkë)Makina e merr grupin për vizitë Zona turistike e ishullit Moc Chau.Opsioni (me shpenzimet tuaja): Ju vini të përjetoni sistemin Ura e gjatë e qelqit Bach – Ura më e gjatë e qelqit në këmbë në botë, shijoni peizazhin e mrekullueshëm natyror…. Nisni përmes Biri La, ekip pushtues Pass Pha Din – një nga kalimet më të gjata dhe më të rrezikshme në Vietnam, në kufi me provincat Son La & Dien Bien. Pasdite, delegacioni vizitoi Monumenti i Fitores Dien Bien Phu (kodra D1), pamje panoramike e qytetit Dien Bien Phu dhe Fusha Muong Thanh nga lart. Fjetje në Dien Bien.

*

Pass Pha Din

DITA 03: DIEN BIEN – LAI CHAU (Mëngjes, drekë, darkë)Delegacioni për të vizituar reliket e lidhura me fitoren e Dien Bien Phu: Muzeu i Fitores Dien Bien Phu, Kodra A1, tuneli i General De Castries. Nisja për në Lai Chau, grupi do të kalojë nga vendet: Muong Cha, Muong Lay, Varni Tom Bridge – kufiri i 2 provincave Dien Bien & Lai Chau, Phong Tho,… Gjatë rrugës, delegacioni pati mundësinë të admironte peizazhet madhështore të maleve Veriperëndimore. Vizitë Shpella Pu Sam Cap. Fjetje në Lai Chau.

*

Muzeu i Fitores Dien Bien Phu

DITA 04: LAI CHAU – FANSIPAN – Sapa (Mëngjes, drekë, darkë)Makina e çoi grupin përgjatë autostradës 4D, duke pushtuar vargun Hoang Lien Son. Grupi vazhdon udhëtimin për në Sapa, grupi pushton O Quy Ho kalon majaduke vizituar Ujëvarën e Argjendtë gjatë rrugës… Delegacion për në Stacioni i teleferikut Fansipanjeni te lire te vizitoni kopshtin e luleve, tregun, pazarin… Opsioni (shpenzimet perjashtohen): Delegacioni te shkoje Teleferiku, duke pushtuar majën Fansipan me një sistem modern teleferiku me 3 tela që u inaugurua në shkurt 2016. Përjetoni ndjenjën e ecjes mes detit të reve. Vizitoni zonën shpirtërore Fanpsian, gati 600 shkallë, pushtoj “Çatia e Indokinës” – maja Fansipan 3,143 mPasdite, grupi është i lirë për të vizituar, për të bërë pazar… Gjatë natës në Sapa.

*

O Quy Ho Pass

Xem thêm :   Du lịch canada 2022 - tour du lịch canada : toronto

DITA 05: SAPA – LAO CAI – NOI BAI – QYTETI HO CHI MINH (Mëngjes, Dreka)Në mëngjes, grupi i turneut mace Fshati mace. Nisja për në Lao Cai, shëtitje të bukurive shënuesit e kufirit dhe porta kufitare ndërkombëtare Lao Cai. Makina e çon delegacionin në aeroportin Noi Bai, përsëri në qytetin Ho Chi Minh. Ho Chi Minh (fluturimi VN219 në orën 19:00).Përfundimi i programit.

*

Porta kufitare ndërkombëtare e Lao Cai

Porta e Qiellit

Politika e turneut

Bileta për fëmijë: –Fëmijët nën 2 vjeç:mbledh 330,000 VND/fëmijë. Familja kujdeset për ushqimin dhe gjumin e foshnjës.- Fëmijët nga 2 deri në 6 vjeç: blejnë 90% të biletës së fluturimit për të rriturit. Familjet kujdesen për vaktet dhe gjumin e fëmijëve të tyre dhe paguajnë tarifën e hyrjes (nëse ka).- Dy të rritur mund të shoqërojnë vetëm një fëmijë nën 6 vjeç. Nga fëmija i dytë ose më shumë, çdo fëmijë duhet të paguajë të njëjtin çmim si fëmija nga 6-11 vjeç – Fëmijët nga 6-11 vjeç: standardi përfshin biletën e avionit, ushqimet dhe shëtitjet sipas programit, ndarjen e një shtrati me një të rritur. Prindërit.- Fëmijët mbi 11 vjeç: të njëjtat standarde çmimesh dhe shërbimi si të rriturit.

UDHËZIM PËR INFORMACION* Rregulloret e biletave ajrore: Ky është një program partneriteti meLinjat ajroreVietnam AirlinesDuhet të ketë disa shënime: – Tarifat e avionit nuk përfshijnë vaktet/pijet në avion.– Biletat ajrore nuk mund të rimbursohen ose anulohen. Nëse anulohet, ju lutemi paguani një gjobë prej 100% të biletës së fluturimit.-Kur regjistroheni për një biletë ajrore, duhet të jepni emrin dhe mbiemrin, datën e lindjes (saktësisht çdo karakter në pasaportën ose kartën tuaj të identitetit).– Mos ndryshoni informacionin e rezervimit: emrin e pasagjerit, fluturimin, datën e fluturimit, segmentin e fluturimit, ndarjen në grup, zgjatjen e biletës.-Numri minimal i të ftuarve për të organizuar turneun:10 të ftuar/grup23kg)bagazhet e kontrolluara dhe1 BALE (10kg) bagazh dore-Në rast anulimi të turneut për shkak të incidenteve objektive si fatkeqësitë natyrore, epidemitë ose për shkak të vonesës – anulimit të fluturimit, Saigontourist Travel nuk do të jetë përgjegjës për asnjë kosto shtesë përveç rimbursimit të kostos së shërbimeve. pjesa e papërdorur e atij turneu (përveç kostoja e biletave ajrore)

* Në rast anulimi të biletave të udhëtimit në tokë, ju lutemi paguani shumat e mëposhtme:-Nëse ndryshoni turneun në një datë tjetër dhe njoftoni datën e nisjes 15 ditë përpara, nuk do të ketë asnjë tarifë (nuk zbatohet për turnetë e hoteleve me 4-5 yje), nëse është më vonë, do të bazohet në rregullat e anulimit më poshtë. dhe vetëm Mund të ndryshojë një herë datën e nisjes së turneut.-Anulimi i biletave brenda 24 orëve ose në ditën e nisjes, me një penalitet prej 100% të turneut.-Anulimi i biletave 2-7 ditë përpara datës së nisjes, me kusht gjobë prej 80% të turneut.- Anulimi i biletave përpara nisjes nga 8-14 ditë, do të gjobitet me 50% të turneut.-Anulimi i biletave 15 ditë ose më shumë përpara datës së nisjes, do të gjobitet me 30% të turneut.- Pas anulimit të turneut, ju lutemi ejani për të marrë para brenda 15 ditëve nga përfundimi i turneut. Ne paguajmë vetëm brenda periudhës së përmendur.

* Bagazhi dhe dokumentet e identifikimit:– Vizitorët të kenë me vete kartë identiteti (e vlefshme për 15 vjet) ose pasaportë (me afat vlefshmërie). Për vizitorët vietnamezë dhe ndërkombëtarë jashtë shtetit që hyjnë në Vietnam me një vizë të veçantë, ju lutemi sillni vizën tuaj kur regjistroheni dhe kur shkoni në turne.- Të ftuarit e moshuar (nga 70 vjeç e lart), të ftuarit me aftësi të kufizuara që marrin pjesë në turne, duhet të shoqërohen nga të afërmit dhe të përkushtuar për të siguruar shëndet adekuat gjatë pjesëmarrjes në turne.– Fëmijët nën 14 vjeç kur janë në turne duhet të kenë certifikatën e lindjes ose pasaportën. Fëmijët 14 vjeç e lart duhet të kenë me vete kartën e identitetit.– Të gjitha dokumentet e identifikimit duhet të jenë origjinale.– Turistët sjellin bagazhe të lehta dhe duhet të kujdesen për bagazhet e tyre, paratë dhe sendet personale gjatë udhëtimit.- Mysafirët vietnamezë që ndajnë të njëjtën dhomë me mysafirë vietnamezë ndërkombëtarë ose jashtë shtetit kërkojnë një certifikatë martese. kafshë.– Duhet të jeni në aeroport 2 orë para nisjes.

Xem thêm :   Cách Check Lịch Sử Đấu Lmht Trên Web Đơn Giản Mới Nhất 2022, Cách Xem Lịch Sử Đấu Lol Trên Liên Minh Săm Soi

* Shënime të tjera:– Kompania lëshon një faturë për vizitorët në nevojë (Brenda 7 ditëve pas përfundimit të programit të turneut). Vizitorët mund të zgjedhin një nga promovimet për klientët e përsëritur me pakicë (nëse ka).– Ju lutemi të jeni në pikën e marrjes 15 minuta më parë. Në rast mbërritjeje me vonesë kur mjeti tashmë është nisur; Mosregjistrimi në kohë (kur linja ajrore ka mbyllur sportelin, ndalon pranimin e pasagjerëve); Nëse nuk hipni në aeroplan përpara kohës së mbylljes së fluturimit, ose anuloni turneun pa njoftim paraprak, do të paguani një tarifë të tillë si ‘anulimi në ditën e nisjes’

Kodi i turneut: Nisja: Nga Hanoi 10 Ditë 9 Netë Transporti: Nisja: Itinerari i Kontaktit: Hanoi – Mai Chau – Son La – Muong Phang – Dien Bien – Lai Chau

*

Dita 1 | Hanoi – Mai Chau (300 km) (Drekë, Darkë)

*

E ndritshme: Makina dhe guida turistike e kompanisë Saovietravel do t’ju marrin në pikën e takimit. Nisja për në Son La. Hani drekë në qytetin Phu YenPasdite: Mbërritja në qytetin Son La, kontrolloni (nëse ka kohë të mjaftueshme, do të vizitoni dhe do të laheni në burimet e nxehta minerale) Pas darkës, grupi është i lirë të vizitojë dhe eksplorojë qytetin Son La gjatë natës. Fjetje ne hotel.

Dita 2 | Son La – Muong Phang – Dien Bien (400 km) (Mëngjes, drekë, darkë)

E ndritshme: Pas mëngjesit. Vizita e delegacionit në burgun Son La – Vendi ku u ndaluan ushtarët revolucionarë, bëni foto suvenir në Pemën To Hieu Dao, vazhdoni të niseni për në Dien Bien, admironi peizazhet e bukura të maleve veriperëndimore me fshatrat etnike. Thai, Muong. Rrugës ndaloni për të pushuar dhe për të admiruar peizazhin në majë të kalimit Pha Din (një nga kalimet më të gjata në Vietnam), vizitoni zonën turistike selinë e fushatës Dien Bien Phu, bunkerin komandues të gjeneralit Vo Nguyen Giap. Hani drekë në zonën turistike Pa Khoang.

*

Pasdite:në Dien Bien, ju kontrolloni në hotel. Nisuni për të vizituar muzeun Dien Bien, vizitoni varrezat e dëshmorëve të kodrës A1, vizitoni kodrën A1, vizitoni bazën e komandës së ushtrisë franceze – General Do Cat, Ura Muong Thanh, lumin Nam Rom. Restorante, hotele në Dien Bien. Darka dhe nata ne hotel.

Dita 3 | Dien Bien – Lai Chau (Mëngjes, drekë, darkë)

E ndritshme: Hani mëngjes në hotel. Nisja për të vizituar portën kufitare Tay Trang – porta kufitare ndërkombëtare midis Vietnamit dhe Laosit. Kthimi në Dien Bien City, drekë në një restorant Pasdite: Nisja për në Lai Chau përgjatë autostradës kombëtare 4D përgjatë lumit Nam Na, vizitoni portën kufitare Ma Luong Thang, vazhdoni të niseni për në qytetin Lai Chau. darka në restorant. Fjetja në hotel. (Qyteti i ri i Lai Chau)

*

Dita 4 | Lai Chau – Than Uyen – Mu Cang Chai – Nghia Lo – Yen Bai – Tuyen Quang (300 km) (Mëngjes, drekë, darkë)

E ndritshme: Hani mëngjes në hotel. Largohuni, niseni për në Tuyen Quang, vizitoni Than Uyen, Mu Cang Chai, hani drekë në qytetin Tu Le. Pasdite: Vazhdoni udhëtimin përmes qytetit Nghia Lo për të vizituar përroin Giang, pemë çaji 500 vjeçare, vazhdoni. Udhëtimi nëpër qytetin Yen Bai në Tuyen Quang check in hotel. Hani një darkë në restorant. Të lirë për të bredhur rreth qytetit Tuyen Quang. Fjetje ne hotel.

Xem thêm :   Kinh Nghiệm Du Lịch Kuala Lumpur Tự Túc 2021, Kinh Nghiệm Du Lịch Kuala Lumpur, Malaysia

Dita 5 | Tuyen Quang – Tan Trao – Meo Vac – Dong Van (240 km) (Mëngjes, drekë, darkë)

*

Pasdite: Vazhdoni udhëtimin për në Meo Vac, niseni përgjatë rrugës 4C për në Meo Vac – “Porta e Qiellit”, me një lartësi rreth 1000 m mbi nivelin e detit, terreni malor është i vështirë për t’u udhëtuar por me pamje natyrore.Natyra madhështore ka krijuar këtë malësi kufitare rrethi një atraksion i çuditshëm për turistët. Mbërritni në Meo Vac, vizitoni tregun Meo Vac, vazhdoni të niseni për në Dong Van, këtu mund të shijoni jo vetëm pamjen e qiellit dhe tokës, por edhe të vizitoni një destinacion interesant turistik që është pallati i familjes Vuong në komunë. Sa Phin – kjo është një arkitekturë e rrallë dhe shumë unike e bukur e pllajës Nui Da. Regjistrimi në hotel, darka. Fjetje ne hotel.

Dita 6 | Meo Vac – Dong Van – Lung Cu – Ha Giang (280 km) (Mëngjes, drekë, darkë)

E ndritshme: Hani mëngjes në hotel, kontrolloni, niseni për të vizituar tregun Dong Van. Më pas niseni për të vizituar Lung Cu, pikën më veriore të vendit, vizitoni dhe bëni foto suvenir në pikën më veriore të vendit. Hani drekë në qytetin Yen Minh, më pas vazhdoni të niseni për në qytet. Ha Giang kontrolloni, hani darkë. Fjetja në Ha Giang.

*

Dita 7 | Ha Giang – Chiem Hoa – Na Hang – Ba Be (350 km) (Mëngjes, drekë, darkë)

E ndritshme: Hani mëngjes në hotel, niseni përgjatë autostradës 2 përmes Chiem Hoa dhe Rrugës 279.Pasdite: Shkoni në Ba Be, merrni një varkë turistike përgjatë Liqenit 1, Liqenit 2 dhe Liqenit 3 për të vizituar shpellën misterioze Puong, ujëvarën e mrekullueshme Dau Dang, vizitoni Ao Tien, ishullin Ba Goa. Grupi hëngri darkë. Fjetja në Ba Be.

Dita 8 | Ba Be – Cao Bang – Ujëvara Ban Gioc Cao Bang (250 km) (Mëngjes, drekë, darkë)

E ndritshme: Hani mëngjes në hotel, shkoni jashtë, niseni për në Cao Bang përgjatë Autostradës Kombëtare 3. Shkoni në Cao Bang, kontrolloni në hotel. Hani drekë në restorant.Pasdite: Vizitoni zonën turistike të ujëvarës Ban Gioc – një nga ujëvarat më të bukura në Vietnam që ndodhet në komunën Dam Thuy, rrethi Trung Khanh, nga një lartësi mbi 30 m blloqe të mëdha uji derdhen poshtë nëpër shumë shkallë gëlqerore. Shumë grimca pluhuri të bardhë shpërndahen mbi një të madhe zonë, kthehu në qytetin Cao Bang, hani darkë. Fjetje ne hotel.

*

Dita 9 | Cao Bang – Pac Bo – Nui Coc Lake (200 km) (Mëngjes, drekë, darkë)

E ndritshme: Hani mëngjes në hotel, shkoni, niseni për të vizituar vendin e relikteve Pac Bo – rezidenca dhe aktivitetet e Presidentit Ho Chi Minh gjatë viteve të luftës së rezistencës nga 1941 deri në 1945. Drekoni në restorant. .Pasdite: Nisja për në zonën turistike të liqenit Nui Coc, kontrolloni në dhomë. Darka, e lirë për të eksploruar. Fjetje ne hotel.

Shiko me shume:

Dita 1 0 | Liqeni Nui Coc – Hanoi (150 km) (Mëngjes, Dreka)

E ndritshme: Hani mëngjes në hotel, bëni një xhiro me varkë, hani drekë. Kontrollo. Nisja për në HanoiPasdite: Kthimi në Hanoi. Thyeni bashkimet dhe shikoni.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Du Lịch Điện Biên – Lai Châu, Kinh Nghiệm Du Lịch Điện Biên Tự Túc A . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *