Rate this post

Lajmet dhe ngjarjet Zëdhënësi i Ministrisë së Shpërndarjes së Ligjit dhe Edukimit Sistemi i dokumenteve ligjore Procedurat administrative Planifikim strategjish, planesh Statistikat Investime, prokurime publike

Efektet mbresëlënëse nga ceremonia e hapjes së Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 kanë kontribuar në stimulimin e kërkesës për të tërhequr turistë në Quang Nam.

Po shikoni: Hapja e Vitit Kombëtar të Turizmit 2022

Ceremonia e hapjes së Vitit Kombëtar të Turizmit – Quang Nam 2022 do të mbahet më 26 mars, një kohë ideale për të rikthyer industrinë e turizmit, jo vetëm në nivel lokal, por në mbarë vendin.

Më parë, më 15 mars, industria e turizmit të Vietnamit u hap zyrtarisht për turizmin ndërkombëtar, ceremonia e hapjes së Vitit Kombëtar të Turizmit u zhvillua e plotë, mbresëlënëse vetëm disa ditë më vonë si një mesazh për të përcjellë imazhe. Turizmi i Vietnamit është gati të mirëpresë turistë nga të gjithë në mbarë botën pas pandemisë Covid-19.

Z. Tran Van Tan – Nënkryetar i Komitetit Popullor Provincial, tha: “Quang Nam ka vendosmëri të lartë për të organizuar këtë program këtë vit, pavarësisht nga koha e shkurtër e përgatitjes, është shumë e drejtë të parashikohet mundësia e hapjes. turizmi ndërkombëtar dhe vendas. Nëse për shkak të frikës së epidemisë, nëse hezitoni të regjistroheni për të kaluar në 2023, do të humbisni mundësinë e artë për të promovuar imazhin e turizmit vendas”.

Me natyrën e ngjarjes më të madhe vjetore të industrisë së turizmit të Vietnamit, ceremonia e hapjes së Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 ka krijuar një lidhje të madhe dhe është përhapur me shumicën e lokaliteteve në të gjithë vendin, duke zgjeruar shkëmbimet në rrjetin e trashëgimisë.

Deri më sot, ka pasur më shumë se 78.1 mijë lajme, artikuj, reportazhe, klipe televizive që promovojnë ngjarjen e Vitit Kombëtar të Turizmit – Quang Nam 2022, përfshirë mediat ndërkombëtare. Në Festivalin e Parë Rajonal të Artizanatit Tradicional të mbajtur në Hoi An City nga 30 prilli deri më 4 maj me pjesëmarrjen e rreth 250 njësive, turizmi Quang Nam do të ketë një kabinë të ekspozimit të produkteve turistike.

Sipas z. Nguyen Van Lanh – Nënkryetar i Komitetit Popullor të Qytetit Hoi An, jo vetëm nga këndvështrimi i agjencive shtetërore të menaxhimit apo organizatorëve, ceremonia e hapjes së Vitit Kombëtar të Turizmit ka lënë një përshtypje dhe konsensus të bukur. njerëzit lokalë. Me suksesin dhe përhapjen e një ngjarjeje të madhe turistike, njerëzit duket se po fuqizohen për të ringjallur industrinë e turizmit të “ngrirë” prej kohësh.

Informacioni i Departamentit të Kulturës Sporteve dhe Turizmit, përgjigjet e shumta nga delegacionet pjesëmarrëse thuhej se ceremonia e hapjes së Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 është ceremonia e hapjes së shkallës dhe kalibrit më të madh ndonjëherë, duke lënë mbresa të forta. Fokusi në mendim. , imazhi miqësor tek delegatët dhe vizitorët është si tema “Quang Nam – një destinacion turistik i gjelbër” që provinca zgjedh.

Tërheqja e më shumë se 50,000 vizitorëve, duke përjetuar aktivitete në kuadër të ceremonisë së hapjes në kontekstin që turizmi është vetëm në fazat e hershme të rimëkëmbjes është një demonstrim i qartë i tërheqjes së këtij programi.

Shpërndani fjalën dhe prisni më shumë klientë

Fillimisht bëri përshtypje, por Viti Kombëtar i Turizmit 2022 sapo ka kaluar fazën e tij të parë dhe duhet të vazhdojë ta ruajë këtë efekt gjatë gjithë vitit.

Z. Nguyen Thanh Hong – Drejtor i Departamentit të Kulturës, Sportit dhe Turizmit tha se një nga sukseset e programit është socializimi i shumë detyrave, duke ftuar bizneset të marrin pjesë në aktivitete si fishekzjarrë, shfaqje artistike…

Xem thêm :   Giáo án thi giáo viên giỏi mầm non môn khám phá khoa học mới nhất năm 2022

Në prill, Grupi Thien Minh mbështeti gjithashtu hapjen e një zyre përfaqësuese të turizmit Quang Nam në Londër dhe pritet të vazhdojë të hapë një zyrë në Melburn (Australi) në shtator. Këto aktivitete, mbi të gjitha, janë ende për të ndihmuar në promovimin e vlerave dhe markave turistike të Quang Nam edhe më fuqishëm pas pandemisë.

Z. Le Ngoc Tuong.- Drejtori i Departamentit të Punëve të Jashtme tha: “Është shumë për të ardhur keq me ceremoninë e hapjes dhe serinë e ngjarjeve që rrethojnë që pothuajse asnjë vizitor ndërkombëtar nuk është pritur sepse dera e turizmit ndërkombëtar sapo është hapur. plus disa paralajmërime nga vendet për rrezikun e lartë të sëmundjes kur vijnë në Vietnam.

Gjithashtu, gjatë muajit mars, i cili ishte kulmi i epidemisë në shumë lokalitete në të gjithë vendin, kufizoi edhe një numër të madh turistësh vendas në program.

Këto kufizime do të tejkalohen në muajt e ardhshëm kur epidemia e Covid-19 të jetë nën kontroll. Skenari i një numri të madh vizitorësh ndërkombëtarë që marrin pjesë në eventet e mbetura të Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 është plotësisht i mundshëm.

Nëpërmjet reagimeve nga njësia përgjegjëse për organizimin, ceremonia e hapjes dhe seria e aktiviteteve në javën e hapjes u ndeshën vetëm me disa vështirësi objektive që janë të vështira për t’u parashikuar ose nuk mund të përmirësohen.

Për shembull, trafiku natën e ceremonisë së hapjes ishte i vështirë për shkak të rrugës së ngushtë për në vendin e ngjarjes, kishte aktivitete anësore pasive për sa i përket kohës dhe përmbajtjes së organizimit për shkak të varësisë nga burimet e socializimit…

Ushqyerja – gatime të shijshme Obstetrikë, gjinekologji, pediatri, mjekësi mashkullore Bukuria – humbje peshe Klinika online Hani pastër, jetoni shëndetshëm
baigiangdienbien.edu.vn – Sonte (22 dhjetor), në Vinperl Nam Hoi An, Komiteti Popullor i provincës Quang Nam në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, Sporteve dhe Turizmit, Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë mbajtën ceremoninë e mbylljes së Vitit Du vit. Kalendari kombëtar – Quang Nam 2022 dhe hapja e Vitit Kombëtar të Startupseve – Quang Nam 2023.

Programi i artit në ceremoninë e mbylljes së Vitit Kombëtar të Turizmit – Quang Nam 2022 dhe Hapjes së Vitit Kombëtar të Fillimit – Quang Nam 2023 me temën: “Quang Nam – Aspirata dhe përhapja” përfshin 3 kapituj: Parfumi i toka e dashurisë Njerëzit; Bukuria e fshehur; Aspiratat e sipërmarrjes. Artizanët dhe artistët nga Qendra Kulturore Quang Nam, Bordi i Menaxhimit të Trashëgimisë Kulturore My Son, Trupa e Operas Quang Nam, Teatri Nguyen Hien Dinh Tuong performuan shfaqje arti unike si animacione komplekse. Përmbledhje: “Kuptimi i dashurisë së thellë”, Skena e këngës popullore Bai Choi : “Bai Choi – Një tipar i vendlindjes time”; Skena e këndimit dhe kërcimit “Nata e festivalit të qytetit Hoi”; “Nata legjendar My Son Night”…

Skena e ceremonisë së mbylljes së Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 Pas një viti nisjeje dhe zbatimi të shumë aktiviteteve të Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 me temë: “Quang Nam – Një destinacion turistik i gjelbër”, provinca Quang Nam dhe Lokalitetet në të gjithë vendin. kanë bërë shumë përpjekje për të rikthyer aktivitetet turistike pas 2 vitesh të prekur nga epidemia e Covid-19. Ngjarja e Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 ka krijuar një efekt përhapës pozitiv, duke tërhequr vëmendjen e të gjitha klasave të shoqërisë, duke mobilizuar forcën e komunitetit në promovimin e zhvillimit të qëndrueshëm të turizmit në shkallë kombëtare.

Duke folur në ceremoni, Z. Doan Van Viet, Zëvendës Ministër i Kulturës, Sporteve dhe Turizmit, Zëvendës Drejtues i Komitetit Drejtues për Vitin Kombëtar të Turizmit – Quang Nam 2022 deklaroi: “Rezultatet e suksesshme të Vitit Kombëtar të Turizmit – Quang Nam 2022. Viti 2022 ka pasur një ndikim pozitiv në rimëkëmbjen e industrisë së turizmit të Vietnamit në përgjithësi dhe turizmit të Quang Nam në veçanti. Numri i turistëve vendas ka tejkaluar shumë objektivin e caktuar prej 60 milionë vizitorësh, një rritje prej mbi 19% krahasuar me vitin 2019, kohë para shpërthimit të pandemisë. Të ardhurat totale nga turistët vlerësohen në 495 trilion VND. Vetëm provinca Quang Nam me 4.8 milionë turistë dhe të ardhurat totale nga turizmi vlerësohen në 3,800 miliardë VND, duke krijuar vende pune për më shumë se 16,000 punëtorë në sektorin e turizmit.

Xem thêm :   Bang Tây Úc Mở Cửa Du Lịch 2022 Trọn Gói Visa Từ Sài Gòn/ Hà Nội

*

Z. Le Tri Thanh, Kryetar i Komitetit Popullor të Provincës Quang Nam pohoi se në vitin 2022, industria vendase e turizmit ka pasur një prosperitet të fortë, duke rifituar gradualisht vrullin e rritjes. Viti Kombëtar i Turizmit 2022 me temën “Quang Nam – destinacion turistik i gjelbër” u zhvillua më shumë se 200 ngjarje, forume dhe festivale emocionuese; në të cilat zhvillohen 10 aktivitete në shkallë kombëtare të organizuara nga Ministria e Kulturës, Sportit dhe Turizmit, si dhe ministritë dhe degët qendrore. Provinca Quang Nam priti 73 ngjarje, të vendosura nga zonat urbane në ato rurale, nga fushat në zonat malore, nga kontinenti në ishujt. Së bashku me këtë, ka 138 ngjarje dhe aktivitete të organizuara nga 42 provinca dhe qytete të drejtuara nga qendra në lokalitete në të gjithë vendin me shumë forma unike dhe tërheqëse, duke dhënë një kontribut pozitiv në rimëkëmbjen dhe zhvillimin e Vietnamit. zhvillimin e industrisë kombëtare të turizmit pas Pandemia e covid-19.

Duke folur në ceremoninë e mbylljes, Z. Le Tri Thanh, Kryetar i Komitetit Popullor të Provincës Quang Nam, Kryetar i Komitetit Organizativ për Vitin Kombëtar të Turizmit – Quang Nam 2022 dhe Vitin Kombëtar të Fillimit – Quang Nam 2023, pohoi: Viti Kombëtar i Turizmit – Quang Nam 2023 2022 me temën “Quang Nam – Një destinacion i gjelbër turistik” është një mundësi për provincën Quang Nam dhe provincat dhe qytetet e tjera në të gjithë vendin për të zbatuar aktivitete për të marrë pjesë në përgjigje, në mënyrë që të promovohet prezantimi dhe promovimi i vlerave, kulturës së prekshme dhe jomateriale, burimeve dhe produkteve turistike unike dhe unike të lokalitetit për miqtë, turistët vendas dhe të huaj. Deri në fund të vitit 2022, industria e turizmit në Quang Nam ka pasur një prosperitet të fortë, duke rifituar gradualisht vrullin e rritjes. Në vitin 2022, Quang Nam mirëpriti afro 4.8 milionë vizitorë, një rritje prej 13 herë në krahasim me vitin 2021.

*

*

Ceremonia e hapjes së Vitit Kombëtar të Startupeve – Quang Nam 2023. Pas suksesit të Vitit Kombëtar të Turizmit – Quang Nam 2022, Provinca Quang Nam u zgjodh të presë Vitin e Kombeve Fillestare – Quang Nam 2023 me temën: “Përhapja e shpirtit të sipërmarrjes”. Ky është një aktivitet në shkallë kombëtare, i cili do të zhvillohet në mënyrë të vazhdueshme në vitin 2023 në të gjithë vendin me synimin për të ngjallur shpirtin, frymën e vetëthemelimit, krijimit të një karriere, solidaritetit krijues, dëshirës për t’u pasuruar me drejtësi, duke kontribuar në ndërtimi i atdheut, duke nxitur një ekosistem kombëtar të inovacionit në rritje.

Z. Le Tri Thanh, Kryetar i Komitetit Popullor të Provincës Quang Nam theksoi: “Provinca Quang Nam identifikon shkencën, teknologjinë dhe inovacionin si një nga tre përparimet që Quang Nam të zhvillohet shpejt dhe në mënyrë të qëndrueshme. Modeli i vendosjes Ekosistemi fillestar në Quang Nam ka shumë risi, me rolin mbështetës në vend të menaxhimit të agjencive dhe shoqatave shtetërore dhe organizatave masive; kombinuar me shoqërimin entuziast të një ekipi ekspertësh dhe këshilltarësh të startup-eve, drejt nismës së komunitetit të startup-eve, ndërtimit të një kulture solidariteti, ndarjeje dhe fillimi të një biznesi… shumë i vlerësuar nga ekspertët e startup-eve dhe komuniteti i startup-eve në të gjithë vendin. .”

Xem thêm :   Dựa Vào Đâu Để Biết Và Dừng Lại Lịch Sử ? Dựa Vào Đâu Để Biết Và Dựng Lại Lịch Sử

Programi artistik me temën Quang Nam – Aspirata dhe përhapja organizon Vitin Kombëtar të Turizmit 2023- Konvergjenca e gjelbër Binh Thuan.

Shihni gjithashtu: Fletët e punës së historisë së klasës 7 Mësimi 11 Zgjidhja, Historia Mësimi 7 Mësimi 11 Zgjidhjet

Gjithashtu në ceremoni, drejtuesit e Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjisë dhe drejtuesit e provincës Quang Nam zhvilluan Ceremoninë e Hapjes së Vitit Kombëtar të Startupeve – Quang Nam 2023.

Etiketa: viti kombëtar i turizmit guangnan viti i turizmit kombëtar guangnan viti i turizmit kombëtar 2022 viti kombëtar i fillimit
Yen Bai e bën “Ha Long në mal” të bëhet zona kryesore turistike kombëtare baigiangdienbien.edu.vn përvoja të reja për vizitorët dhe gradualisht të promovojë këtë peizazh të bukur, i cili krahasohet me “Ha Long në mal”.

Yen Bai e bën “Ha Long në mal” të bëhet një zonë kryesore turistike kombëtare

baigiangdienbien.edu.vn – Distrikti Yen Binh ka promovuar zhvillimin e llojeve të turizmit në liqenin Thac Ba, duke krijuar pika kryesore dhe duke sjellë përvoja të reja për vizitorët dhe duke promovuar gradualisht peizazhet e bukura, të cilat njihen nga bota. si ky “Ha Long on Mali”.
Vazhdoni të zhvilloni turizmin e gjelbër në Vitin Kombëtar të Turizmit 2023 baigiangdienbien.edu.vn – Pas vitit 2022 në Quang Nam me temën “Destinacioni i turizmit të gjelbër”, Viti Kombëtar i Turizmit 2023 quhet “Binh Thuan – Hoi An – Hoi An” kondensatorë të gjelbër “Do të synojë produktet e gjelbra, energjinë e pastër, krijimin e një mjedisi miqësor dhe të sigurt.

Vazhdimi i zhvillimit të turizmit të gjelbër në Vitin Kombëtar të Turizmit 2023

baigiangdienbien.edu.vn – Pas vitit 2022 në Quang Nam me temën “Destinacioni i turizmit të gjelbër”, Viti Kombëtar i Turizmit 2023 i quajtur “Binh Thuan – Konvergjenca e Gjelbër” do të fokusohet në produktet e gjelbra, energjinë e pastër, krijimin e një mjedisi miqësor dhe të sigurt.
Quang Nam organizon shumë aktivitete në fund të Vitit Kombëtar të Turizmit 2022 baigiangdienbien.edu.vn – Në 10 muajt e fundit, provinca Quang Nam ka mirëpritur më shumë se 4.4 milionë turistë vendas dhe afro 465,000 vizitorë ndërkombëtarë.

Quang Nam organizon shumë aktivitete në fund të Vitit Kombëtar të Turizmit 2022

baigiangdienbien.edu.vn – Në 10 muajt e fundit, provinca Quang Nam mirëpriti më shumë se 4.4 milionë turistë vendas dhe afro 465,000 vizitorë ndërkombëtarë.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Khai mạc năm du lịch quốc gia 2022 và khai mạc năm quốc gia khởi nghiệp 2023 . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *