https://www.youtube.com/watch?v=tps://www.youtube.com/channel/UCdPISVI55Q95j5DTd785iHg

Njerëz që janë “të varur” nga librat

Amerikën
Pavarësisht ardhjes së librave audio dhe e-librave, shitjet e librave të shtypur vazhdojnë të rriten, duke u shërbyer lexuesve që shijojnë përvojën e mbajtjes, duke kthyer çdo faqe.

Po shikoni: Zbulimi i shkencës dhe teknologjisë globale të përditësuar 24/7

CZHwb
Jblh-8ci
YHpo
M1g” alt=”*”>