Rate this post

PLU Emri i furnizuesit Autori Përkthyes Botues Viti XB Pesha (g) Madhësia e paketimit Numri i faqeve Forma
8936066691277
Librat e vitit 1980
Patrick King
Pezullimi i barit
Shtëpia Botuese e Universitetit të Ekonomisë Kombëtare
2021
300
19 x 13 cm
256
Libër letre

Ne duam të kuptojmë personin tjetër përpara se të fillojë të flasë. Ne duam të shohim motivet e tyre. Ne duam të jemi në gjendje të mbrojmë veten. Ne duam të jemi në gjendje të lidhemi dhe të komunikojmë më mirë. Ne duam që inteligjenca jonë emocionale të rritet. Ne duam t’i grupojmë njerëzit që takojmë në mënyrë që të mund të trajtojmë ata në mënyrë më të përshtatshme. Ne duam të dimë se si t’i tërheqim njerëzit, pavarësisht nëse është personi me të cilin duam të takohemi apo dikush tjetër. Ne duam të dimë nëse ata gënjejnë ose cilat janë ndjenjat e tyre të vërteta, edhe pse ajo që ata thonë mund të jetë saktësisht e kundërta e asaj që ndjejnë. Secili ka arsyet e veta për të kërkuar të analizojë të tjerët me “shpejtësinë e dritës”.

Po shikoni: Dekodimi i sjelljes së leximit të emocioneve pdf

Pra, analizimi i njerëzve është padyshim një aftësi shumë e aplikuar, por ne nuk duhet domosdoshmërisht të bëjmë një sërë pyetjesh hetuese si një psikolog, ose të vëzhgojmë gjuhën ose shenjat, trupin si një agjent i FBI-së. Pra, çfarë të bëjmë dhe ku të fillojmë?

Le të fillojmë me pamfletinDekodoni sjelljen, lexoni emocionetdo t’ju tregojë se si të analizoni emocionet, të lexoni gjuhën e trupit dhe sjelljen në mënyrë që të kuptoni motivimet e partnerit tuaj dhe të deshifroni qëllimet si një psikolog.

Përshëndesni sinqerisht klientët e Librarisë Online Nhanvan.vn.

Aktualisht, sepse norma e zbritjes në faqen e internetit Nhanvan.vn është shumë e lartë, veçanërisht në kohë promovimesh. Prandaj, numri i produkteve që janë reduktuar shumë ka një kufi të caktuar, kështu që për të siguruar interesat e çdo klienti të Nhanvan.vn, dëshirojmë të informojmë politikën për “Urdhërat e sasisë së blerjes” dhe faturën e TVSH-së së eksportit si më poshtë. :

1. Një porosi konsiderohet si “porosi me shumicë” kur plotëson kriteret e mëposhtme:

– Vlera totale e porosive të ditës: nga 2,000,000 VND (Dy milion VND) ose më shumë.

– 1 porosi ose porosi totale të ditës: ka 1 produkt me një sasi totale prej 10 ose më shumë (i njëjti kod).

– 1 porosi ose gjithsej porositë e ditës: me një numër total produktesh (të gjitha llojet) nga 20 produkte ose më shumë dhe Sasia e çdo titulli nga 5 ose më shumë (kod i njëjtë i produktit). Nuk zbatohet për artikujt e shkrimit.

Shënim: Porositë me të njëjtin informacion blerësi (i njëjti numër telefoni, i njëjti email ose e njëjta adresë transporti) llogariten si porosi të 1 klientit.

2. Politika e çmimeve (% zbritje). Kjo është një politikë e përgjithshme vetëm relative. Ju lutemi kontaktoni Nhan Van për politikën më të saktë të çmimeve:

– Për grupin ekskluziv të librave Nhan Nhan: aplikoni zbritjen maksimale në ueb që nuk i kalon 35%.

– Për grupin e librave të furnitorëve vendas: aplikoni zbritjen maksimale në ueb jo më shumë se 30%.

– Për grupin e librave nga Shtëpia Botuese Education, Kim Dong, Oxford dhe Dai Truong Phat: zbritja maksimale në ueb nuk do të kalojë 10%.

– Për grupin e shkrimit, lodrave dhe mjeteve shkollore: zbritja maksimale në ueb nuk kalon 10%.

– Për grupin e produkteve të letrës fotografike, produkteve elektronike, produkteve kulturore: zbritja maksimale në ueb nuk do të kalojë 10%.

nhavan.vn.

3. Për pagesën e porosive me shumicë dhe lëshimin e faturave të TVSH-së:

Xem thêm :   kinh nghiệm phỏng vấn xin visa du lịch mỹ từ lời khuyên của viên chức lãnh sự

– Klientët që blejnë LIBR dhe STUDENTS për porosi me shumicë ose duhet të lëshojnë fatura me TVSH duhet të paguajnë paraprakisht në Nhan Van nga 50 – 100% e vlerës së porosisë, ne do të marrim përgjegjësinë e plotë për transportin dhe mallrat cilësore për klientët.

– Për produkte KOZMETIKE dhe KIMIKE TË PËRGJITHSHME. Klientët që blejnë mallra me një sasi mbi 5 ose porosi me shumicë duhet të paguajnë Nhan Van 100% të vlerës së porosisë. Ne do të marrim përgjegjësinë e plotë për dorëzimin dhe cilësinë e mallrave te klienti.

(Politika për të blerë me shumicë mund të ndryshojë në varësi të kohës aktuale)

*
*

– Pikat NV-POINT do të grumbullohen në llogarinë e klientit pasi porosia të përfundojë, gjegjësisht klienti të ketë paguar dhe marrë me sukses porosinë.

– Çdo porosi e përfunduar do të marrë 1% pikë bonus mbi vlerën totale të porosisë.

– Për çdo 10,000 VND të kryera në transaksion, klienti do të marrë përkatësisht 100 NV-POINT.

– Më 31 dhjetor të çdo viti, Nhan Van do të rivendosë pikët e grumbullimit NV-POINT dhe klasën e anëtarësimit për të gjitha llogaritë.

SPECIALE

– Zbatohet mekanizmi i ri i grumbullimit të pikave UNIFORMITETI me të gjithë anëtarët kur marrin pjesë në përvojën e blerjeve në sistemin e Supermarketeve të Librarive Nhan Nhan dhe blerjet online në faqen e internetit

– Librari Nhan Nhan do të japë dhurata të veçanta në ditëlindjen e klientit.

– Shijoni oferta speciale për programet e aplikueshme të anëtarësimit UNIFORMITETI si kur bëni blerje në sistemin e librarive Nhan Nhan ashtu edhe në faqen e internetit

Do të ketë një programDita e Anëtarit“Oferta speciale po ndodh MUAJI I 15-të me shumë stimuj dhe dhurata për klientët që janë regjistruar si anëtarë dhe blejnë direkt në sistemin e Librarisë Nhan Nhan dhe blejnë online.

*
*

– Pikat e grumbulluara NV-POINT nuk janë të këmbyeshme me para në dorë.

– Në rast se porosia anulohet/kthehet, NV-POINT nuk do të llogaritet.

– Pikët NV aktuale të klientëve (të grumbulluara nga blerjet/pjesëmarrja në lojëra/ofertat e programeve) do të mbeten të njëjta për t’u përdorur për riblerjen e dhuratave.

– Pikat dhe informacionet personale përditësohen zyrtarisht pas përfundimit të transaksionit dhe pasi klienti të marrë mallin.

– Pikat NV-POINT nuk mund të dhurohen, kombinohen ose transferohen midis llogarive.

– Pikët e grumbulluara sipas vitit dhe nivelit të anëtarësimit rishikohen një herë në vit.

– Në rast se NV-POINT është përdorur për shkëmbim dhuratë, nuk do të rimbursohet.

– Librari Nhan Nhan nuk është përgjegjës për trajtimin e përfitimeve të klientëve nëse informacioni i dhënë nga klientët është i paplotë dhe i pasaktë, ose nëse afati kohor për marrjen e përfitimeve ka mbaruar siç përcaktohet në rregullat e programit.

– Librari Nhan Van rezervon të drejtën në çdo kohë të modifikojë ose të përfundojë programin e anëtarësimit në Nhanvan.vn pa njoftim paraprak.

Zbritjet sipas kategorisë së kartave aplikohen në të gjitha zinxhirët e librarive Nhan Nhan ose blihen në faqen e internetit

– Librari Nhan Nhan do të marrë parasysh klasën e anëtarësimit të klientit bazuar në vlera totale e porosisë e akumuluar pas blerjes.

– Programi “Dhuratë Speciale për Ditëlindje” vlen për anëtarët që kanë të paktën 1 transaksion në 12 muajt e fundit.

– Kupon dhuratë për ditëlindje vlen vetëm një herë për 1 faturë në të gjithë zinxhirin e librarive Nhan Nhan ose të blera në faqen e internetit.

– Në rast mosmarrëveshjeje, ankese në lidhje me programin e anëtarësimit, vendimi i Librarisë Nhan Nhan është përfundimtar.

Xem thêm :   Kinh nghiệm du lịch đà lạt tự túc 2022 hơn cả hướng dẫn viên

Për më shumë detaje ju lutemi vizitoni faqen e internetit ose linjën telefonike 028 3636 7777

Komunikimi është një art. Njerëzit me një sy të mprehtë do të kuptojnë qëllimet e palës tjetër kur të vijnë në kontakt. Më poshtë është një përmbledhje e librit Read Anyone’s Taste Pdf, i cili do t’ju ndihmojë të kuptoni në përgjithësi se çfarë do të thotë përmbajtja e librit. Nga atje përcaktoni nëse është e duhura për ju. Lidhja për librin tim falas në internet është më poshtë.

1. Mësoni të zbuloni se çfarë mendojnë të tjerët

Pjesa 1 e librit ka të bëjë me atë se si të zbuloni se çfarë mendojnë njerëzit e tjerë përmes gjesteve dhe veprimeve të tyre me 7 pyetje të bëra shpesh duke përfshirë ndershmërinë e personit tjetër, nivelin e besimit dhe nivelin e tyre të shqetësimit. , lexoni emocionet, …

A po fsheh diçka partneri juaj?

Për të përcaktuar ndershmërinë e palës tjetër në një takim, një bisedë normale, zakonisht do të kemi 3 mënyra për ta konfirmuar. Opsioni 1 është të pyesësh drejtpërdrejt, por kjo nuk është e realizueshme dhe e bën kundërshtarin më mbrojtës. Opsioni 2 është të pretendoni se nuk ju intereson, por do t’ju bëjë të mos merrni asnjë informacion. Mënyra e tretë që duket se funksionon është kërkimi aktiv i informacionit. Por kjo mënyrë mbart një rrezik të madh nëse zbulohet nga armiku.

Metoda e Dr. David J. Lieberman nuk është e tillë, ai përdor një mënyrë më të zgjuar për të bërë pyetje. Kjo do të thotë që ne do të bëjmë pyetje rreth asaj çështjeje, qoftë edhe një çështje delikate, për të parë se si reagon personi tjetër. Pastaj mblidhni informacionin dhe bëni një gjykim. Por ju duhet të jeni të zgjuar në mënyrën se si bëni pyetjen për të gjetur problemin.

Një tjetër truk për të përcaktuar të vërtetën e çështjes quhet “Doctor Bombay”. Ky truk bëhet duke dhënë shumë zgjedhje të ngjashme, duke e lënë më pas kundërshtarin të zgjedhë. Nëse vëmendja e tij është e gjitha në një drejtim, ai mund të jetë duke fshehur diçka që lidhet me këtë çështje.

*

Lexoni të gjithë Pdf – Zbuloni gënjeshtarët

Aleatët apo shkatërruesit? Lexoni Shijen e Dikujt Pdf

Për të përcaktuar nëse pala tjetër është besnike ndaj jush apo thjesht një tradhtar, doktor David ofron një truk shumë të thjeshtë dhe intim. Në fakt, nuk është në të vërtetë një mashtrim që kërkon që ju të jeni pak delikate për të qenë në gjendje ta zbuloni atë. Kjo do të thotë, nëse një person interesohet vërtet për një problem që ai e konsideron të dobishëm, ai do të dalë vullnetar për të ndihmuar. Përkundrazi, kur pyesin “Si mund të të ndihmoj” dhe marrin gjithë vëmendjen që ata janë të gatshëm të ndihmojnë. Por në realitet, ata nuk mendojnë kështu.

Truku i dytë është shkëmbimi i lirë i informacionit. Kjo do të thotë, nëse dy njerëz i besojnë njëri-tjetrit, ata do të shkëmbejnë informacione përpara dhe mbrapa pa hezitim ose shmangie. Përkundrazi, nëse ata mendojnë se informacioni juaj nuk mund t’i ndihmojë, ata nuk do të shfrytëzojnë informacionin tuaj, nuk do të ndalojnë së ndihmuari, madje as do t’ju godasin me thikë pas shpine.

*

Zbuloni tradhtarin në ekip

2. Mësoni se si të tjerët mendojnë për të kapur dikë

Pjesa 2 është të praktikoni ushtrime të zakonshme psikologjike të njerëzve për të kapur mendimet e tyre dhe mënyrën se si ata sillen. Në këtë mënyrë, ne mund t’i kuptojmë edhe më mirë se ata vetë.

Xem thêm :   Vịnh hạ long lọt vào top 7 kỳ quan thiên nhiên thế giới mới 2011

Ngjyra bazë e mendimit

Ky mësim na ndihmon të vlerësojmë mendimet bazë të njerëzve, duke njohur kështu nëse ata kanë vetëbesim apo jo, apo janë të interesuar për ju apo jo, etj. Instinkti i njeriut është të mendosh, të mendosh. Por kur bëhet fjalë për një bisedë të improvizuar, ajo manifestohet me sjellje refleksive, jo të menduarit. Është një pasqyrim i natyrshëm i sjelljes njerëzore që mund ta kapësh në këdo, jo vetëm në personalitetin e kujtdo.

Për shembull, kur dikush shikon fustanin tuaj dhe e komplimenton se sa e shtrenjtë është. Ju ndoshta do ta falënderoni dhe do t’i tregoni çmimin. Sapo ajo t’ju thotë se jeni duke blerë diçka më të shtrenjtë se tregu, ju do të shpjegoni në mënyrë refleksive pse është kaq e shtrenjtë, duke shpjeguar në detaje çdo qepje. Më pas ajo mori informacionin e saktë nga fustani. Dhe gjërat që bëni ju janë të programuara sipas reflekseve natyrore njerëzore, por edhe pa dashje u tregoni të tjerëve zbrazëtitë tuaja.

*

Ngjyra bazë e mendimit

Kursi i Artit dhe Personalitetit

Në këtë pjesë, autori do të ndahet në dy lloje specifike të leximit psikologjik që mund të zbatohet në të gjitha rastet praktike. Ky është lloji i personit që nuk ka interes për rezultatet që në fillim dhe lloji që është i interesuar në radhë të parë. Vetëvlerësimi është metrika që përcakton nëse një person është i interesuar për këtë temë në radhë të parë apo jo. Të mos kesh interes për rezultatet që në fillim do të thotë të mos kujdesesh për rezultatet, vetëm të kujdesesh për atë që bën është e drejtë.

Për shembull, kur ndihmojmë një mik, ne jemi lloji i personit që nuk është i interesuar për rezultatin përfundimtar. Dhe njerëzit që janë të interesuar që në fillim, sigurisht që kanë një qëllim dhe mendim të qartë përpara se të vendosin të bëjnë diçka.

*

Si të kuptojmë psikologjinë themelore njerëzore

Read Anyone Pdf është libri më i lexueshëm i të gjitha kohërave nga Dr. David J. Lieberman. Ai i referohet të kuptuarit të mendimeve dhe ndjenjave të brendshme të njerëzve përmes gjesteve, veprimeve dhe madje edhe teorive bazë të psikologjisë njerëzore. Falë kësaj, ne mund të përcaktojmë nëse pala tjetër është e besueshme apo mashtruese, me çfarë problemesh përballet, çfarë mendojnë për ju etj. Libri është një njohuri teorike jashtëzakonisht abstrakte, por autori ka marrë shembuj. Shembulli më praktik e bën këtë lehtë për t’u kuptuar dhe zbatuar.

Shih gjithashtu: Kultura Feudale Indiane, Kapitulli 4: India Feudale

Klikoni në “Lexoni cilindo pdf” për të lexuar libra në internet falas.

Ju mund të lexoni më shumë nga librat më të mirë të të gjitha kohërave dhe librat më të fundit përditësohen vazhdimisht në songgiatri.com

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Sách Giải Mã Hành Vi Đọc Vị Cảm Xúc Pdf, Khoa Học Tâm Linh, Giải Mã Hành Vi Đọc Vị Cảm Xúc . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *