Rate this post

Ba La > Van Dinh > Te Tieu > Pagoda e Parfumeve. Megjithatë, tani shumica e turistëve preferojnë të shkojnë në autostradën Phap Van – Cau Gie > Dong Van > QL38 > Cho Dau > Pagoda e Parfumit. Drejtimi i autostradës është i shpejtë, i ajrosur dhe me pak kthesa, kështu që është pak më larg, por më shumë turistë zgjedhin.Drejtimi më i rekomanduar për motoçikletat është drejtimi Ha Dong > Ba La > Van Dinh > My Duc > Te Tieu > Pagoda e parfumeve. Për të rinjtë ose studentët, të cilëve u pëlqen të eksplorojnë dhe të kursejnë para, shpesh zgjedhin të shkojnë në faltoren Huong me motoçikletë, por ka mjaft kthesa, kështu që duhet të zbuloni rrugën me kujdes ose të shkarkoni Aplikacioni Google Maps për t’ju ndihmuar gjatë rrugës.+ Shkoni në faltoren Huong me autobus (autobus) : Një transport publik që zgjidhet gjithashtu nga shumë turistë nëse shkon vetëm në Pagodën e Parfumeve është autobusi. Në stacionin e autobusëve My Dinh, ka një itinerar autobusi 103A që drejton itinerarin My Dinh – Chua Huong, që funksionon nga ora 5 e mëngjesit deri në 20:00 çdo ditë, çdo 25 minuta, ka një nisje, me çmim 9,000 VND / biletë / kohë. Çfarë bën Ka për të ofruar faltore Huong?

Po shikoni: Parfume Pagoda Tour 2022

Kompleksi Parfum Pagoda ka katër rrugë turistike, një rrugë kryesore dhe tre rrugë ndihmëse. Çdo rrugë ka ndalesa të ndryshme për të adhuruar dhe vizituar si: + Rruga kryesore Huong Tich: Tempulli Trinh, Thien Tru faltore, Shpella Tien Son, Giai Oan Faltore, Tempulli Tran Song, Shpella Huong Tich, Pagoda Hinh Bong. + Rruga për të vizituar Tuyet Itinerari i Son: Pagoda Bao Dai, Shpella e Pagodës së Peshkut, Shpella Tuyet Son.+ Rruga e gjatë për të vizituar ndonjë gjë të Van: Long Van Pagoda, Shpella Long Van, Shpella Sung Sam.+ Rruga e vizitës së bukurisë Thanh Son: Pagoda Thanh Son, Shpella Huong Dai. Sa kushton kushton të vizitosh Pagodën e Parfumeve?
Bileta e teleferikut Pagoda Parfum për të rritur: 120,000 VND/biletë/një drejtim – 180,000 VND/biletë/ vajtje-ardhje; Fëmijët nën 1,1 m lartësi: 90,000 VND/biletë/një drejtim – 120,000 VND/biletë/ vajtje-ardhje Tarifa e teleferikut Parfum Pagoda vlen edhe për turistët vendas dhe ndërkombëtarë. Sistemi i teleferikut 1200 m i gjatë lidh stacionet hekurudhore Thien Tru dhe Huong Tich përmes 7 shtyllave me 45 kabina me një kapacitet maksimal prej 6 personash dhe një kapacitet prej 1500 pasagjerësh në orë funksionimi. Më parë doja të vizitoja zonën piktoreske. Pagoda e parfumit, sidomos ne Shpellen Thien Tru vizitoret mund te ngjitin shkallet vetem nga kembet e malit kerkon shume energji dhe kohe prandaj jo te gjithe mund te arrijne faltoren Huong.Prania e linjes se teleferikut qe nga viti 2006 e ben kete e lehtë për turistët e moshuar apo të rinjtë që të shkojnë lehtësisht në faltoren Huong me familjen e tyre për të vizituar, adhuruar dhe adhuruar pa hasur shumë vështirësi.Cilat janë orët e punës së teleferikut Parfum Pagoda?
Teleferiku Parfum Pagoda funksionon në varësi të kohës, por ka afate të ndryshme kohore të specifikuara, kështu që vizitorët duhet të përditësojnë me kujdes informacionin për të rregulluar në mënyrë aktive planet dhe oraret në përputhje me rrethanat. Orari i teleferikut Parfum Pagoda për të funksionuar në çdo periudhë specifike është si më poshtë: + Orari i punës gjatë ditëve të javës: Mëngjes nga ora 09:30 deri në 12:30 – Pasdite nga ora 14:00 deri në 15:30.+ Ditët e festivalit (nga hëna Viti i Ri deri në fund të Marsit). Kalendari hënor): Funksionim i vazhdueshëm nga ora 05:30 deri në orën 18:30 çdo ditë. Rishikimi udhëzon vizitorët për të blerë bileta matëse, bileta teleferiku Huong Pagoda
Sipas përvojës së udhëtimit në Pagoda e Parfumeve në Tour Pro, për të lehtësuar vizitën, shëtitjen me varkë dhe adhurimin në Pagoda e Parfumeve. Turistët përgatisin informacion për të udhëzuar hapat, për të blerë çdo lloj bilete kur udhëtojnë për në faltoren Huong: Hapi 1: Vizitorët mund të kontaktojnë paraprakisht ose të blejnë bileta turistike dhe bileta trageti pikërisht në skenën Suoi Yen. Hapi 2: Pas marrjes së biletës, vizitorët lëvizni në skelë dhe paraqitni biletën oficerit të biletave përpara se të hipni në varkë për të filluar udhëtimin për të zbuluar Pagodën e Parfumit, destinacioni i parë është Tempulli Trinh dhe më pas shkoni në faltoren Huong. Mysafirët mund të zgjedhin të marrin rrugën kryesore ose itinerarin anësor sipas dëshirës. Mos harroni të mbani mend numrin e telefonit dhe numrin e varkës ku shkoni në mënyrë që të jetë e lehtë për t’u gjetur kur të ktheheni. Hapi 3: Varka ankorohet në Thien Tru, vizitorët paraqesin një biletë për të vizituar. Vizitorët në portën e biletave më pas lëvizni për të vizituar kompleksin piktoresk të faltores Huong duke përfshirë faltoren Thien Tru, Shpellën Tien Son,… Më pas lëvizni në stacionin e teleferikut Huong Pagoda për të blerë bileta ose mund të blihen në restorantet rrugës për t’u vizituar. Hapi 4: Vizitorët shënim për të mbajtur biletën e kthimit nëse blini një biletë teleferiku vajtje-ardhje. Pasi vizitojnë Tempullin Tran Song, Shpellën Huong Tich, vizitorët kthehen në teleferik për t’u kthyer prapa. Bileta e tragetit përfshin udhëtimin e kthimit, kështu që vizitorët duhet të ruajnë informacionin e kontaktit për të marrë tragetin përsëri në skelën origjinale të Suoi Yen. Çfarë duhet të theksohet në përvojën e udhëtimit në faltoren Huong?
Duke udhëtuar në faltoren Huong, shumica e vizitorëve do të shkojnë në ditët e para të pranverës, shiu pranveror do të vijë në mënyrë të pashmangshme, vizitorët duhet të sjellin çadra dhe të shohin informacionin e motit për të pasur një udhëtim shumë të përshtatshëm. Për shkak se suveniret e blera në zonën turistike janë mjaft të shtrenjta, nuk eshte e sigurt qe cilesia eshte e garantuar.Ne skele ka shume lejlek qe shesin bileta, vizitoret i kushtojne vemendje te drejtohen drejtperdrejt ne sportelin e biletave te bordit drejtues per te blere bileta.Anijet dhe biletat e hyrjes te rregullohen me kujdes. Nëse dikush që njihni rekomandon një restorant, ju lutemi telefononi paraprakisht për t’i kërkuar restorantit të mbështesë shërbimin e ushqimit dhe shërbimin me varkë për qetësi. Nëse nuk dëshironi të çiftoheni me grupe të çuditshme, do të jetë e vështirë të mblidhni trupa. numri në çdo ndalesë, është më mirë të shkoni me grupin tuaj, i cili është edhe argëtues, i sigurt dhe ekonomik. Ruani numrin e telefonit të tragetit dhe mbani mend numrin e varkës. Shumë turistë e harrojnë këtë detaj të vogël, gjë që e bën shumë të vështirë gjetjen e shoferit të tragetit pas çdo ndalese. Pas përfundimit të udhëtimit, mos hezitoni të falënderoni shoferin e tragetit për disa dhjetëra mijëra inkurajime gjatë gjithë ditës që ju ka marrë lart e poshtë, për të mos përmendur që drejtuesit e trageteve janë gjithashtu udhërrëfyes shumë të vëmendshëm nëse punoni shumë. Biletat e teleferikut, nëse dëshironi të blini një biletë vajtje-ardhje, mund të blini një nga një, duke ju kursyer kohë në radhë dhe duke kursyer para në krahasim me blerjen individuale. dhe mbajeni gjithmonë me kujdes biletën e teleferikut për drejtimin e kundërt.Vishuni mjeshtërisht, komode dhe me edukatë sepse ky është një udhëtim shpirtëror. Nëse rrobat nuk janë të garantuara, zbuluese, të guximshme, … nuk do të mund të kaloni portën e biletave. Në faltoren Huong, ka shumë shitës të mjekësisë jugore, që është tonik për veshkat, kockat dhe mëlçinë. , tonifikues gjaku, dobësim, … jashtëzakonisht tërheqës por askush nuk e ka verifikuar cilësinë. Këshilla e sinqertë është absolutisht të mos blini, ka edhe shumë mish të gjahut të egër, madje shiten publikisht disa lloje që duhet të konservohen si p.sh.: Pangolin, Iriq, Lakuriq, Badger, …. Shitësit vazhdojnë të shesin, por blerësit do ta kenë të vështirë të kthehen dhe të kalojnë nëpër pikat e kontrollit jashtë. Menaxhmenti po përpiqet të eliminojë formën e shitjes së kafshëve të egra në faltoren Huong, kështu që është e nevojshme të bashkëpunohet me vizitorët. Sillni ushqim ose porositni paraprakisht në restorant nëse prezantohen nga të njohurit në mënyrë që të mos priten dhe prehen. Një palë Këpucët sportive me taban të butë do të jenë jashtëzakonisht të nevojshme për një ditë të gjatë lëvizjeje dhe ecjeje. Për shkak se është një zonë festivali, ka edhe shumë lojëra kuq e zi, të maskuar si topa gjuajtjeje. … vizitorët absolutisht nuk marrin pjesë nëse nuk doni të humbni të gjitha paratë tuaja dhe mund të shkaktoni konflikte. Gjërat personale, bagazhet personale, paratë, telefonin tuaj, sigurohuni gjithmonë që të jetë në sy dhe mbajeni të sigurt. Situata e goditjes, shtytjes, shfrytëzimit të xhepave në faltoren Huong është ende e zakonshme.Për turistët që udhëtojnë me automjete personale, veçanërisht me motoçikleta. Duhet të sillni të gjitha dokumentet e nevojshme, pasqyrat e makinës dhe t’u bindeni ligjeve të sigurisë në trafik. Festivalet janë ditë të kontrollit të rreptë. Mospërdorimi i alkoolit gjatë drejtimit të automjetit dhe pjesëmarrja në trafik është gjithmonë një përparësi kryesore. Shpresojmë që përvojat e dobishme të udhëtimit në faltoren Huong të ndara më sipër do t’i ndihmojnë vizitorët të kenë sugjerime të rëndësishme. Është e rëndësishme të përgatiteni për udhëtimin e parë pranveror në faltoren Huong në mënyrën më të menduar dhe më të kujdesshme. mënyrë e përshtatshme. Nëse jeni të interesuar për më shumë rreth paketës së turneve në Pagoda Parfume ose keni nevojë për këshilla për orarin, ju lutemi kontaktoni Tour Pro për këshilla. Mbështetje në kohë falas në internet.”>

Xem thêm :   Kinh Nghiệm Phượt Du Lịch Vang Vieng “Maldives Xứ Lào” Tự Túc 2019

Në mëngjesin e 27 janarit (dmth. 6 janari i vitit të Lepurit). Në stadiumin Thien Tru, Komiteti Popullor i Distriktit My Duc mbajti solemnisht ceremoninë e hapjes së Festivalit të Pranverës Quy Mao në 2023.

*

Në mëngjesin e 22 dhjetorit, organizatorët e Festivalit të Pagodës së Parfumeve organizuan dhe miratuan planin e menaxhimit dhe organizuan festivalin e turizmit Huong Pagoda në 2023.

*

Sipas organizatorëve të Festivalit të Pagodës së Parfumeve, në 2 ditë, 26 dhe 27 shkurt, faqja e relikeve të Parfume Pagoda priti 7100 vizitorë në…

*

Në mëngjesin e 16 shkurtit, Pagoda e Parfumeve në distriktin My Duc u hap zyrtarisht për të mirëpritur vizitorët për të vizituar dhe adhuruar Budën pas një pauze të përkohshme për të parandaluar epideminë e Covid-19. Siç theksohet nga grupi i propagandës, që në mëngjes herët…

*

ANTD.VN – Nesër, 16 shkurt (d.m.th., 16 janar i kalendarit hënor), relikti i Pagodës së Parfumit është zyrtarisht i hapur për vizitorët pas 5 ditësh nga zbatimi i planit për të përgatitur forcën për të vlerësuar dhe nxjerrë përvojën nga 11 deri më 15 shkurt.

*

Propagandoni dhe inspektoni punën e parandalimit të zjarrit, luftimit dhe shpëtimit për të mirëpritur mysafirët për të vizituar reliktin e faltores Huong në 2022.

Menjëherë pasi Komiteti Popullor i Hanoi-t lëshoi ​​një dokument për organizimin e shërbimit për të mirëpritur të ftuarit për të vizituar vendin special kombëtar të relikeve të popullatës Huong Son (Pagoda e Parfumeve), policia e distriktit My Duc e udhëzoi Doi Canh-in në .. .
Çdo vit, çdo pranverë në pranverë, kur lulet e kumbullës lulëzojnë në malet e bardha të Huong Son, miliona budistë dhe njerëz të veshur me mysafirë nga e gjithë bota janë të emocionuar për të vizituar Festivalin e Pagodës Huong, udhëtimin drejt një toke budiste. Vendi i fajit…

Xem thêm :   Các loại cá cảnh đẹp, dễ nuôi nhất tại việt nam, 11 loại cá cảnh đẹp dễ nuôi giá rẻ nhất việt nam

Njoftim për shtyp për organizimin e pritjes së mysafirëve për të vizituar monumentin kombëtar të veçantë të Kompleksit Huong Son (Pagoda e Parfumeve)

My Duc propozoi hapjen e peizazhit të Pagodës së Parfumeve për të mirëpritur vizitorët në kushtet e “përshtatjes së sigurt, fleksibilitetit, kontrollit efektiv të epidemisë Covid-19”.

Pasditen e 8 shkurtit, distrikti My Duc mbajti një konferencë për të mbledhur mendime nga Departamenti i Kulturës dhe Sporteve, Departamenti i Shëndetësisë dhe Siguria Publike e qytetit Hanoi mbi planin e menaxhimit dhe organizimin e pritjes së të ftuarve për të vizituar Monumentin Kombëtar. familje speciale…
Në 2 ditët e rihapjes për të mirëpritur turistët, relikti i Huong Son dhe zona piktoreske mirëpritën rreth 30,000 vizitorë për të vizituar dhe adhuruar Budën. Per te udhetuar…
Mëngjesin e 12 marsit, në hotelin sindikal, Distrikti My Duc, Komiteti Organizativ i Festivalit të Pagodës së Parfumeve zhvilloi një takim me më shumë se 30 agjenci shtypi të pushtetit qendror dhe vendor për të njoftuar se Pagoda e Parfumit është e hapur për turistët. …
Pasditen e 10 marsit, Komiteti Organizativ i Festivalit të Pagodës së Parfumeve mbajti një takim për të zbatuar një plan për të siguruar parandalimin e epidemisë Covid-19 në reliktin skenik Huong Son kur rihapet për të mirëpritur turistët… .

Njoftim për shtyp për rihapjen për t’u shërbyer vizitorëve në Zonën Skenike Huong Son (Pagoda e Parfumeve)

Në mëngjesin e 8 janarit, Komiteti Drejtues i Festivalit të Pagodës së Parfumeve në distriktin My Duc pati një takim me Komitetin Organizativ të Festivalit të Turizmit të Pagodës Huong në 2021 për të diskutuar dhe komentuar mbi planin e menaxhimit dhe organizimit të projektit të festivalit. – du. ..
Komuna Huong Son, distrikti My Duc nuk është i famshëm vetëm për kompleksin e relikeve të faltores Huong, i njohur si shpella e parë Nam Thien De, por edhe…
Festivali i Pagodës së Parfumit është festivali më i gjatë në vend. Festivali 2020 me temë “Disiplina, Qytetërimi, Festivali i Turizmit”. Për të garantuar sigurinë…
Në mëngjesin e 30 janarit 2020, në oborrin Thien Tru (Pagoda e Parfumeve), distrikti My Duc mbajti solemnisht ceremoninë e hapjes së Festivalit të Pagodës Huong 2020.

Xem thêm :   Top 10 Điểm Đến Ở Phan Thiết Có Gì Chơi? 21 Địa Điểm Du Lịch Phan Thiết Hot

Shihni gjithashtu: Zgjidhja teknologjike 8 mësimi 50: karakteristikat dhe struktura e rrjetit elektrik në shtëpi

baigiangdienbien.edu.vn.gov.vn Përgjegjës për përmbajtjen: Z. Dang Van Canh – Nënkryetar i Komitetit Popullor të Rrethit – Kryetar i Bordit Redaktues. .

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tour chùa hương giá rẻ review kinh nghiệm du lịch chùa hương 2022 như thế nào? . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *