Rate this post

Pikturimi i peizazhit të thjeshtë por të bukur të vendlindjes Kjo është një nga temat më të kërkuara në ditët e sotme. Në artikullin e sotëm, META do të ndajë me ju se si të vizatoni peizazhin më të thjeshtë të vendlindjes. Ju lutem referojuni!

Ideja për të pikturuar peizazhin e fshatit

Piktura e peizazhit është gjithmonë një temë interesante dhe unike, duke ndihmuar në zgjimin e frymëzimit të pafund të fëmijëve. Për të vizatuar pikturën më të thjeshtë të peizazhit të fshatit, së pari duhet të krijoni një goditje në mënyrë që fotografia të ketë një afërsi, familjaritet dhe paqe me skenën. Ashtu si llojet e tjera të pikturave, pikturat e peizazhit ndahen gjithashtu në kategoritë e mëposhtme:

Pikturimi i peizazheve natyrore fokusohet në shfaqjen e bukurisë së maleve, lumenjve, pemëve etj., duke treguar një skenë natyrore me një gjendje statike. Kombinimi i paraqitjeve si dhe krijimi i ngjyrave mund t’i sjellë shikues lehtësinë dhe paqen.Pikturimi i peizazhit të atdheut të vendit ruhet në kujtesën tonë si imazhe të ledheve me bambu të fshatit, fushave të arta të orizit ose buallit që luan në flaut… Mund të shtoni disa aktivitetet e përditshme njerëzore në foto për t’i sjellë shikuesit një ndjenjë afërsie dhe dashurie.

Po shikoni: Pikturë e thjeshtë e natyrës

Pa ju bërë të prisni më, këtu janë disa nga mënyrat më të detajuara për të pikturuar peizazhin e qytetit tuaj.

Udhëzime se si të vizatoni peizazhin më të thjeshtë të fshatit

Pikturë e thjeshtë e peizazhit klasa 6

Atdheu i Vietnamit ka shumë bukuri magjike, peizazhe të shkëlqyera që krijojnë shumë frymëzim për njerëzit kur ata kanë pasion vizatimin. Prandaj edhe pikturat e peizazhit të nxënësve të klasës së 6-të përmbajnë mjaft ngjyra, imazhe të thjeshta por edhe shumë delikate dhe unike. Prandaj, kjo është treguar përmes një vizatimi të thjeshtë hap pas hapi si më poshtë:

Hapi 1: Ju përdorni një laps për të vizatuar një shtëpi me një rresht pemësh. Më pas, vizatoni më shumë kufij lumi me një varkë të vogël të lindur, një paraqitje e shkurtër e imazhit të shtëpive të bukura të vogla me diellin që krijon një theks që fotografia të jetë më e gjallë.

Hapi 2: Pas skicimit të figurës, ju vazhdoni t’i ngjyrosni me ngjyra të tilla si jeshile për pemët, kafe për trungjet e pemëve dhe shtëpitë, dielli i kuq i shkëlqyeshëm…

Piktura e peizazhit të atdheut, piktura e peizazhit klasa 7

Pikturimi i peizazhit të atdheut të klasës 7 jo vetëm që sjell bukuri elegante, por tregon edhe shpirtin përmes një vizatimi të thjeshtë që askush nuk mund ta dijë se po ecën hap pas hapi:

Hapi 1: Përdorni një laps për të vizatuar një vijë për të vizatuar një varg malesh në distancë, e ndjekur nga një varkë në mes të një lumi romantik dhe në breg janë rreshtat e pemëve të harlisura të mbështetura mbi lumë.

Hapi 2: Pasi skiconi një fotografi të qytetit tuaj të lindjes në klasën e 7-të, ju vazhdoni t’i ngjyrosni ato me ngjyrat më themelore.

Xem thêm :   hành trình của tri thức

Hapi 3: Për ta bërë fotografinë më të gjallë, mund të shtoni një ylber të zbehtë për të krijuar një theksim të dukshëm.

Pikturimi i peizazheve natyrore për klasën e 8-të

Piktura për peizazhet natyrore në klasën e 8-të pëlqehet gjithashtu nga shumë fëmijë. Nga imazhi i një qifti që fluturon në erë është imazhi i një djali hipur mbi kurrizin e një bualli në fushë, në distancë janë shtëpitë e bukura të valëzuara. Të gjitha ato duket se janë përzier së bashku për të krijuar një pamje të një peizazhi natyror dhe të njohur të klasës së 8-të.

Hapi 1: Së pari, vizatoni djem dhe vajza që mbajnë qift fluturues të lartë dhe më pas vizatoni një fushë orizi me një foto të një fëmije të hipur mbi një buall. Për të plotësuar figurën, vizatoni më shumë shtëpi të vogla që rriten në distancë me pemë të harlisur. Me siguri kjo do të ishte një ide e shkëlqyer.

Hapi 2: Pas skicimit të fotografive, do të vazhdoni me ngjyrosjen e tyre.

Hapi 3: Për ta bërë fotografinë më të bukur dhe më të plotë, vizatoni një diell të kuq në fund të horizontit. Pra keni përfunduar pikturën e peizazhit të vendlindjes së klasës së 8-të.

Pikturimi i temës së peizazhit të qytetit të lindjes për klasën e 9-të

Tema e pikturimit të peizazheve rurale është shumë e pasur, por nëse mund të zotëroni hapat e thjeshtë të vizatimit më poshtë, nuk do të jetë shumë e vështirë.

Hapi 1: Së pari, ju përdorni një laps për të skicuar imazhin e shtëpisë, lumit dredha-dredha dhe horizontit me diellin në rritje. Për ta bërë më të gjallë dhe më të vërtetë imazhin e peizazhit të qytetit të lindjes së nxënësve të klasës së 9-të, mund të skiconi më shumë pemë rreth shtëpisë për të krijuar një theksim për të gjithë figurën.

Hapi 2: Kur të keni mbaruar skicimin e figurës, ngjyrosni vetë figurën. Ju duhet të zgjidhni ngjyrat më të përshtatshme dhe harmonike. Për shembull, kafe për shtëpinë, jeshile për pemët, blu për lumin dhe të verdhë për diellin …

Hapi 3: Për ta bërë figurën më të plotë, mund të vizatoni disa ngjyra të theksuara.

Më sipër janë disa udhëzime të thjeshta por të bukura se si të vizatoni një peizazh të qytetit të lindjes, mënyra më e thjeshtë për të vizatuar një peizazh të qytetit të lindjes që duam t’i ndajmë me lexuesit tanë. Faleminderit për interesimin tuaj për të ndjekur artikullin tonë!

Mos harroni të vizitoni faqen e internetit META.vn për më shumë informacion të dobishëm!

Ndani rreth Si të vizatoni piktura të peizazhit natyra e thjeshtë që është super e bukur që mund ta bëjë kushdo është tema e artikullit tonë të sotëm. Dëshironi të pikturoni peizazhe natyrore, por nuk dini nga të filloni? Dhe si të vizatoni drejt? mos u shqetësoni! sepse ne tashmë kemi ekipin tonë profesional për t’ju mbështetur! Pikturimi i peizazhit me temën e natyrës është tema më e thjeshtë dhe më tërheqëse e pikturës. Pra bashkohuni me ne baigiangdienbien.edu.vn Mësoni dhe krijoni veprat tuaja artistike pikërisht këtu!

*

Tabela e përmbajtjes

1 Udhëzues për të pikturuar peizazhin natyror më të bukur dhe më të thjeshtë

Udhëzuesi më i bukur dhe më i thjeshtë për të pikturuar peizazhet natyrore

Një pikturë e bukur peizazhi do të përshkruajë të gjitha skenat rreth nesh. Në pikturën e peizazhit, nuk duhet të vizatoni vetëm imazhe të pemëve dhe ujit, por duhet të përfshini imazhe njerëzore për t’i bërë ato më të gjalla. Kjo do ta bëjë pikturën tuaj më shpirtërore, këtu janë skicat e pikturave të peizazhit natyror për referencën tuaj.

Pikturimi i peizazhit të fshatit

Dëshironi të vizatoni piktura të thjeshta të peizazhit natyror? Ju dëshironi një foto që keni vizatuar vetë. Ndiqni artikullin më poshtë të familjes Lee për të zotëruar një pamje të thjeshtë dhe të gjallë të një peizazhi natyror që do të tërheqë shikuesit, e dashur. Vizatoni një pikturë të thjeshtë të peizazhit natyror përmes hapave të mëposhtëm:

Xem thêm :   Kinh nghiệm du lịch đảo phú quý 2022, kinh nghiệm du lịch phú quý tự túc

Përgatitni: Letër vizatimi, lapsa, shkumësa me ngjyra, shkumësa me ngjyra, vizore…

Hapi 1: Skiconi skicën bazë të skenës që keni ndërmend të vizatoni me laps siç tregohet.

*

Hapi 2: Përdorni një laps për të vizatuar degë dhe gjethe, më pas formoni 3 shtëpi siç tregohet.

*

Hapi 3: Përdorni shkumësa për të vizatuar trungje pemësh, lapsa të zinj për të krijuar re në distancë. Vizatoni dy shtëpi të vogla në distancë, përgjatë vijës së lumit.

*

Hapi 4: Përdorni ngjyrat për të vizatuar lule, gjethe dhe ngjyrosni shtëpitë siç tregohet më poshtë.

*

Hapi 5: Ngjyrosje për bimë natyrale

*

Hapi 6: Vazhdoni të ngjyrosni siç tregohet

*

Hapi 7: Ngjyrosni dhe vizatoni më shumë bimë dhe lule

*

Hapi 8: Ngjyrosni dhe vizatoni më shumë gardhe në shtëpi

*

Hapi 9: Plotësoni hapat e pikturimit të peizazheve natyrore.

*

Vizatoni një peizazh të qetë fshati

Ka shumë skena të bukura të atdheut dhe vendit tuaj, por duhet të vizatoni menjëherë një pamje të një peizazhi të qetë fshati – vendi ku keni lindur ose fshati ku dëshironi të shkoni atje. Na lejoni t’ju ndihmojmë.

Lyerja e murit peizazhe të qeta të fshatit, duke përfshirë hapat e mëposhtëm të thjeshtë:

Hapi 1

*

Vizatoni fillimisht një skicë të pemës, pasi faqosja kryesore të jetë pema, do të vini në një shtëpi të bukur me çati prej kashte, pas shtëpisë është një pemë banane. Imazhi është shumë i njohur në pikturën e peizazhit të vendit.

Më pas, vizatoni linja për të krijuar një lumë dredha-dredha.

Pas kësaj, përdorni një laps për të përcaktuar dhe vizatuar vijën e horizontit, pastaj vizatoni harqet jeshile në distancë dhe vizatoni diellin.

Hapi 2

Pasi pikturon me laps peizazhin e vendlindjes. Ne do të vazhdojmë me ngjyrosjen.

Ngjyrosni shtëpinë me tone të verdha dhe kafe për të krijuar një skenë fshati idilike dhe fshatare.

Përdorni një stilolaps të verdhë për të ngjyrosur diellin dhe blu të hapur për qiellin.

*

Hapi 3

Vazhdoni të ngjyrosni pemën e madhe pranë shtëpisë, pemën e bananes pas shtëpisë me jeshile dhe madje edhe harqet e pemës jeshile në horizont, përdorni një stilolaps blu për të lyer lumin për të përfunduar pikturën e këtij peizazhi të vendlindjes. . Kështu që ju keni përfunduar një pamje të thjeshtë dhe të bukur të peizazhit paqësor të fshatit!

*

Pikturimi i peizazhit të detit

A keni vështirësi në pikturimin e peizazheve detare? Mos u shqetësoni, lëreni noithatnhalee.com t’ju udhëheqë përmes 10 hapave të thjeshtë dhe bazë, duke u siguruar që do të keni një foto të detit për të bërë një sfond të bukur për telefonin tuaj.

Përpara se të vazhdoni me hapat e pikturimit të peizazhit të detit, përgatitni për familjen Lee mjetet e mëposhtme: letër vizatimi A3 ose A4. Laps, vizore, gomë. shkumësa me ngjyra dhe shkumësa me ngjyra. Peceta letre, letër higjienike.

Hapi 1: Përdorni një vizore dhe laps për të vizatuar një vijë horizontale siç tregohet

*

Hapi 2: Vizatoni dy delfinë me laps siç tregohet në imazhin më poshtë

*

Hapi 3: Përdorni një busull për të rrotulluar një rreth të diellit dhe më pas lyeni horizontin blu

*

Hapi 4: Përdorni letër mëndafshi për të përhapur në mënyrë të barabartë ngjyrën e horizontit blu, siç tregohet në ilustrim. Në këtë hap, ju përdorni dyll blu për të ngjyrosur horizontin. Më pas përdorni një copë letre për të përhapur ngjyrën në mënyrë të barabartë.

*

Hapi 5: Përdorni një vizore për të bërë diellin të shkëlqejë

*

Hapi 6: Ngjyrosni diellin dhe qiellin përreth me të verdhë

*

Hapi 7: Ngjyrosni ujin e detit blu dhe përdorni laps të zi për të ngjyrosur delfinët. Në këtë hap, ju përdorni një vizore për të krijuar vija të bardha me dyll të bardhë. Figura e ndritur e diellit. Më pas përdorni një laps të zi për të ngjyrosur trupin e delfinit.

*

Hapi 8: Kulmi përputhet me çdo ngjyrë siç tregohet dhe shton një plan urbanistik me 3 pemë kokosi. Krijo bar të gjelbër nën pemën e kokosit. Më pas ngjyrosni ujin e detit blu.

*

Hapi 9: Plotësoni mbulesën dhe lyeni gjethet jeshile për pemën e kokosit

*

Hapi 10: Përdorni gomën për të krijuar një sfungjer në bishtin e peshkaqenit dhe plotësoni figurën

Xem thêm :   30 Loại Tinh Dầu Xông Thiên Nhiên Cập Nhật Mới Nhất, Tinh Dầu Xông Phòng Nguyên Chất, Tự Chọn Mùi

*

Pikturë peizazhi në festën e Tet

Ribashkimi i Gëzuar Vitin e Ri është lumturia kur ulemi së bashku për të shijuar një Tet të lumtur me familjen dhe njerëzit e dashur. Nëse jeni duke kërkuar për një temë, ndoshta një foto e anëtarëve të sindikatës do t’ju ndihmojë të kënaqni krijimtarinë tuaj, ju lutemi vendosni një tenxhere me banh chung, një tabaka me oriz për ta bërë fotografinë më të përsosur.

*

Pikturë e peizazhit të detit dhe ishullit

Deti dhe ishujt e atdheut tuaj ju japin shumë ide për të zbukuruar foton tuaj. Imazhi i një ushtari që ruan detin me valët murmuritëse do të ilustrohet në fotot tuaja. Imazhi i diellit që lind me rrezet e tij të mëngjesit herët do ta bëjë fotografinë tuaj më të afërt dhe më paqësore se kurrë.

*

Pikturë e peizazhit të maleve dhe pyjeve

Malet dhe pyjet madhështore janë subjekti më i preferuar kur pikturohen peizazhet natyrore, vargmalet e njëpasnjëshme malore krijojnë një bukuri poetike që shumë njerëz duan ta përjetojnë një herë. Le të tregojmë në foton tuaj një bukuri të thjeshtë, fshatare të maleve dhe pyjeve për të krijuar një pamje të qytetit tuaj të lindjes.

Shihni gjithashtu: Dekodimi i burrave Pdf

*

Vizatoni peizazhin me laps

Të vizatosh me laps të gjithë mendojnë se është e lehtë, por në fakt nuk është aq e lehtë. Lapsi është një mjet për të skicuar formën për të krijuar një pamje të bukur të natyrës përpara se ta dekoroni atë. Nëse po praktikoni vizatimin, ju lutemi skicojeni sipas fotove më poshtë për t’u mësuar me të.

*

Pikturimi i peizazhit me bojëra uji

Aktualisht, piktura me bojëra uji po shfaqet si një fenomen që shumë prindër ia blejnë fëmijëve të tyre për ta pikturuar. Avantazhi kur pikturohet me bojëra uji, fotografia do të jetë më e gjallë duke kombinuar shumë ngjyra së bashku. Le të eksplorojmë pikturat me bojëra uji më poshtë për referencë

*

Epilogu

Pikturimi i peizazhit natyror Është e lehtë, apo jo? Në botën natyrore ka nuanca të panumërta nga të cilat mund të zgjedhim për të krijuar shumë kryevepra artistike: ka korniza romantike, ka korniza të buta dhe poetike, por ndonjëherë edhe peizazhi është i bukur. “Lëreni” pak “të zemëruar” emocion…Pra, le t’i hedhim një sy hapave të thjeshtë të pikturimit të një peizazhi natyror, për të vizatuar vetes një pikturë të bukur të varur në dhomën e gjumit ose të përshtatur në një raft librash. , krijoni motivim për studim dhe punë, miq!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Vẽ Tranh Thiên Nhiên Đơn Giản Mà Đẹp, Tự Vẽ Tranh Phong Cảnh Thiên Nhiên Đơn Giản Nhất . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *