Rate this post

Dëshironi të vizatoni fotografi të bukura feng shui, por nuk dini si ta bëni këtë, si të vizatoni? Mos u shqetësoni, lëreni Amazing Art t’ju ndihmojë!

Fshati vietnamez me çati me kashtë, rreshta pemësh të gjelbra që lëkunden nga era, së bashku me kanale dhe lumenj gjarpërues. Këto janë imazhe të mrekullueshme në kujtesën e çdo fëmije vietnamez. Në artikullin e sotëm, Amazing Art do t’ju udhëzojë se si të vizatoni piktura të thjeshta dhe mbresëlënëse të peizazhit.

Po shikoni: Pikturë e thjeshtë e peizazhit natyror

Karakteristikat e pikturave të peizazhit natyror

Çdo foto me temën e peizazheve natyrore mbart një mesazh dhe kuptim të ndryshëm, gjithmonë përmban një tërheqje për shumë njerëz.

Për ne, sado larg të rritemi e të shkojmë, imazhi natyror i atdheut, pusit, oborrit të shtëpisë komunale është gjithmonë imazhi më i mirë. Ka fëmijë të lindur në fshat, të shoqëruar me imazhe të fushave të orizit, buallicave dhe lejlekëve. Ka njerëz të lindur në zona bregdetare dhe ishuj që lidhen me imazhet e detit, rërës së bardhë, varkave dhe peshkatarëve… Ose ata që kanë lindur në zonat urbane janë të guximshëm në kujtesë si zhurmë. Ngutja dhe nxitimi, dritat e bollshme dhe ngutja dhe zhurma e qytetit…

Nga veçoritë e spikatura të secilës zonë, mund të përcaktoni lehtësisht subjektin dhe përbërjen e figurës që dëshironi të përcillni.

Këtu janë disa mostra të pikturave të qytetit të lindjes.

*
*
*

Megjithatë, në kuadër të këtij artikulli, Amazing Art do t’ju udhëzojë për të pikturuar peizazhe paqësore fshatrash dhe peizazhe detare.

Si të vizatoni një peizazh natyror

Pikturimi i peizazhit të fshatit

Përgatitja e instrumenteveSë pari ju duhet të përgatisni të gjitha mjetet e pikturës duke përfshirë:

Letër A3 ose A4 (në varësi të madhësisë së figurës që dëshironi të vizatoni) Laps
shkumësa me ngjyra
shkumës me ngjyrë
Sundimtar
Gomë, letër mëndafshi

Pasi të keni përgatitur të gjitha mjetet, vazhdoni të vizatoni.Hapi 1: Skiconi me laps goditjet bazë të figurës. Për pikturat e peizazhit të fshatit, fillimisht duhet të skiconi imazhin e pemëve (veçanërisht të mëdha).

*

Më pas është fotografia e shtëpisë së çatisë me kashtë. Pas shtëpisë është një foto e një peme bananeje.

*

Vizatoni horizontin dhe lumin gjarpërues
Përdorni një laps dhe vizore për të krijuar vijën e horizontit dhe goditje të buta për të krijuar imazhin e një lumi pranë shtëpive.

*

Më pas, vizatoni peizazhin në anën tjetër të lumit, të cilat janë shtëpi të vogla dhe korije në distancë, me imazhin e diellit të dashur. Mos harroni të shtoni pak ngjyrë në retë.

Hapi 2: Ngjyrosni figurën
Bëjmë ngjyrosjen e figurës, fillimisht lyejmë trungun e pemës dhe zogun në pemë (duhet të përdoret vetëm ngjyra për ta treguar trungun më realist). Pastaj vizatoni lule dhe gjethe jeshile për pemën.

*

Më pas është të ngjyrosni 3 shtëpitë pas trungut të pemës dhe në fund kashtën e verdhë. Pra, piktura juaj është pothuajse 50% e përfunduar, vetëm disa goditje të tjera me ngjyra për të përfunduar.

*

Ngjyrosni peizazhin përtej lumit, pemët në horizont dhe formoni dy rrugët buzë lumit.

*

Më pas skico dhe ngjyros lulet dhe barin në tokën rreth pemës së madhe.

*

Hapi 3: Përfundo foton
Tani ju vetëm duhet të përdorni një stilolaps të vogël jeshil për të krijuar gjethe në zonën e lëndinës dhe pikat kryesore në foto. Së fundi, përdorni letër me ngjyrë për të lëmuar, natyrisht ju keni një punë të bukur të peizazhit të fshatit.

Xem thêm :   Giáo An Khám Phá Tôi La Ai T1, Giáo Án Chủ Đề Nhánh: “Tôi Là Ai

Si të vizatoni peizazhin e detit

Hapi 1: Vizatoni një skicë duke përdorur një laps dhe vizore për të vizatuar një vijë horizontale për të krijuar një vijë horizonti me detin.

*

Hapi 2: Vizatoni delfinët e lezetshëm siç tregohet në ilustrim

*

Hapi 3: Përdorni busullën për të rrotulluar një rreth për të krijuar një imazh të diellit dhe për të ngjyrosur qiellin blu.

*

Hapi 4: Përdorni letër për të përhapur në mënyrë të barabartë ngjyrën e horizontit siç tregohet. Shënim, duhet të përdorni ngjyrë dylli në mënyrë që procesi i shpërndarjes së ngjyrës të pedalohet dhe të jetë i qetë.

*

Hapi 5: Përdorni një vizore për të bërë që vijat e diellit të shkëlqejnë

*

Hapi 6: E verdha për diellin dhe rreth horizontit

*

Hapi 7 : Ngjyrosni ujin e detit dhe përdorni laps të zi për të ngjyrosur delfinët.

*

Hapi 8: Aplikoni ngjyrën në foto dhe shtoni një përbërje buzë detit dhe krijoni një formë peme kokosi.

*

Hapi 9: Mbarimi i mbulesës dhe ngjyrosja e pemës së kokosit

*

Hapi 10: Përdorni gomën për të krijuar një sfungjer nën bishtin e delfinit dhe kaq, kemi përfunduar foton.

*

Jini të qetë dhe të përpiktë për të vizatuar çdo detaj për foton, në mënyrë që fotografia të ketë ngjyrën më harmonike dhe të bukur. Vizatoni vetes një pikturë të bukur për ta varur në dhomën tuaj ose kornizë në një raft librash, për të motivuar veten. Ose jepjani miqve dhe familjes si një dhuratë domethënëse.

Këtu është mënyra e thjeshtë Art i mahnitshëm Ju mësojmë se si të vizatoni piktura të thjeshta peizazhi të lehta për t’u nxjerrë. Nëse dëshironi të gjeni piktura unike të peizazhit natyror për t’u varur në mur, mund t’i referoheni fotove tona më poshtë.

Lexoni më shumë rreth pikturës së thjeshtë të peizazhit natyror:

Ti deshiron pikturë e peizazhit natyror por nuk di nga të fillosh? dhe si të vizatoni, apo jo? mos u shqetësoni! sepse ekziston një ekip profesional i Jo
Se
Dentare
Lee.com
ju mbështesin!

Lyerja e murit Peizazhet me temën e natyrës janë temat më të thjeshta dhe më tërheqëse të pikturës. Pra, le të mësojmë dhe krijojmë veprën tuaj të artit pikërisht këtu!

Një pikturë e bukur peizazhi do të përshkruajë të gjitha skenat rreth nesh. Në pikturën e peizazhit, nuk duhet të vizatoni vetëm imazhe të pemëve dhe fshatrave, por duhet të përfshini imazhe njerëzore për t’i bërë ato më të gjalla. Kjo do ta bëjë pikturën tuaj më shpirtërore, këtu janë skicat e pikturave të peizazhit natyror për referencën tuaj.

Pikturimi i peizazhit të fshatit

Dëshironi të vizatoni piktura të thjeshta të peizazhit natyror? Ju dëshironi një foto që keni vizatuar vetë. Ndiqni artikullin më poshtë të familjes Lee për të zotëruar një pamje të thjeshtë dhe të gjallë të një peizazhi natyror që do të tërheqë shikuesit, e dashur. Vizatoni një pikturë të thjeshtë të peizazhit natyror përmes hapave të mëposhtëm:

Përgatitni: Letër vizatimi, lapsa, shkumësa me ngjyra, shkumësa me ngjyra, vizore…

Hapi 1: Skiconi skicën bazë të skenës që keni ndërmend të vizatoni me laps siç tregohet.

*

Hapi 2: Përdorni një laps për të vizatuar degë dhe gjethe, më pas formoni 3 shtëpi siç tregohet.

*

Hapi 3: Përdorni shkumësa për të vizatuar trungje pemësh, lapsa të zinj për të krijuar re në distancë. Vizatoni dy shtëpi të vogla në distancë, përgjatë vijës së lumit.

*

Hapi 4: Përdorni ngjyrat për të vizatuar lule, gjethe dhe ngjyrosni shtëpitë siç tregohet më poshtë.

*

Hapi 5: Ngjyrosje për bimë natyrale

*

Hapi 6: Vazhdoni të ngjyrosni siç tregohet

*

Hapi 7: Ngjyrosni dhe vizatoni më shumë bimë dhe lule

*

Hapi 8: Ngjyrosni dhe vizatoni më shumë gardhe në shtëpi

*

Hapi 9: Plotësoni hapat e pikturimit të peizazheve natyrore.

*

Vizatoni një peizazh të qetë fshati

Ka shumë skena të bukura të atdheut dhe vendit tuaj, por duhet të vizatoni menjëherë një pamje të një peizazhi të qetë fshati – vendi ku keni lindur ose fshati ku dëshironi të shkoni atje. Le Jo
Se
Dentare
Lee
mbështetje për ju.

Xem thêm :   Tả cảnh đẹp ở địa phương em lớp 5, 6❤️️15 bài hay nhất, miêu tả cảnh đẹp ở địa phương em năm 2021

Lyerja e murit peizazhe të qeta të fshatit, duke përfshirë hapat e mëposhtëm të thjeshtë:

Hapi 1

*

Vizatoni fillimisht një skicë të pemës, pasi faqosja kryesore të jetë pema, do të vini në një shtëpi të bukur me çati prej kashte, pas shtëpisë është një pemë banane. Imazhi është shumë i njohur në pikturën e peizazhit të vendit.

Më pas, vizatoni linja për të krijuar një lumë dredha-dredha.

Pas kësaj, përdorni një laps për të përcaktuar dhe vizatuar vijën e horizontit, pastaj vizatoni harqet jeshile në distancë dhe vizatoni diellin.

Hapi 2

Pasi pikturon me laps peizazhin e vendlindjes. Ne do të vazhdojmë me ngjyrosjen.

Ngjyrosni shtëpinë me tone të verdha dhe kafe për të krijuar një skenë fshati idilike dhe fshatare.

Përdorni një stilolaps të verdhë për të ngjyrosur diellin dhe blu të hapur për qiellin.

*

Hapi 3

Vazhdoni të ngjyrosni pemën e madhe pranë shtëpisë, pemën e bananes pas shtëpisë me jeshile dhe madje edhe harqet e pemës jeshile në horizont, përdorni një stilolaps blu për të lyer lumin për të përfunduar pikturën e këtij peizazhi të vendlindjes. . Kështu që ju keni përfunduar një pamje të thjeshtë dhe të bukur të peizazhit paqësor të fshatit!

*

Pikturimi i peizazhit të detit

A keni vështirësi në pikturimin e peizazheve detare? Mos u shqetësoni, lëreni baigiangdienbien.edu.vn t’ju udhëheqë përmes 10 hapave të thjeshtë dhe bazë, duke u siguruar që do të keni një foto të detit për të bërë një sfond të bukur për telefonin tuaj.

Përpara se të vazhdoni me hapat e pikturimit të peizazhit të detit, përgatitni për familjen Lee mjetet e mëposhtme: letër vizatimi A3 ose A4. Laps, vizore, gomë. shkumësa me ngjyra dhe shkumësa me ngjyra. Peceta letre, letër higjienike.

Hapi 1: Përdorni një vizore dhe laps për të vizatuar një vijë horizontale siç tregohet

*

Hapi 2: Vizatoni dy delfinë me laps siç tregohet në imazhin më poshtë

*

Hapi 3: Përdorni një busull për të rrotulluar një rreth të diellit dhe më pas lyeni horizontin blu

*

Hapi 4: Përdorni letër mëndafshi për të përhapur në mënyrë të barabartë ngjyrën e horizontit blu, siç tregohet në ilustrim. Në këtë hap, ju përdorni dyll blu për të ngjyrosur horizontin. Më pas përdorni një copë letre për të përhapur ngjyrën në mënyrë të barabartë.

*

Hapi 5: Përdorni një vizore për të bërë diellin të shkëlqejë

*

Hapi 6: Ngjyrosni diellin dhe qiellin përreth me të verdhë

*

Hapi 7: Ngjyrosni ujin e detit blu dhe përdorni laps të zi për të ngjyrosur delfinët. Në këtë hap, ju përdorni një vizore për të krijuar vija të bardha me dyll të bardhë. Figura e ndritur e diellit. Më pas përdorni një laps të zi për të ngjyrosur trupin e delfinit.

*

Hapi 8: Kulmi përputhet me çdo ngjyrë siç tregohet dhe shton një plan urbanistik me 3 pemë kokosi. Krijo bar të gjelbër nën pemën e kokosit. Më pas ngjyrosni ujin e detit blu.

*

Hapi 9: Plotësoni mbulesën dhe lyeni gjethet jeshile për pemën e kokosit

*

Hapi 10: Përdorni gomën për të krijuar një sfungjer në bishtin e peshkaqenit dhe plotësoni figurën

Xem thêm :   Giáo An Khám Phá Tôi La Ai T1, Giáo Án Chủ Đề Nhánh: “Tôi Là Ai

*

Pikturë peizazhi në festën e Tet

Ribashkimi i Gëzuar Vitin e Ri është lumturia kur ulemi së bashku për të shijuar një Tet të lumtur me familjen dhe njerëzit e dashur. Nëse jeni duke kërkuar për një temë, ndoshta një foto e anëtarëve të sindikatës do t’ju ndihmojë të kënaqni krijimtarinë tuaj, ju lutemi vendosni një tenxhere me banh chung, një tabaka me oriz për ta bërë fotografinë më të përsosur.

*

Pikturë e peizazhit të detit dhe ishullit

Deti dhe ishulli i atdheut tuaj ju jep shumë ide për të dekoruar foton tuaj. Imazhi i një ushtari që ruan detin me valët murmuritëse do të ilustrohet në fotot tuaja. Imazhi i diellit që lind me rrezet e tij të mëngjesit herët do ta bëjë fotografinë tuaj më të afërt dhe më paqësore se kurrë.

*

Pikturë e peizazhit të maleve dhe pyjeve

Malet dhe pyjet madhështore janë subjekti më i preferuar kur pikturohen peizazhet natyrore, vargmalet e njëpasnjëshme malore krijojnë një bukuri poetike që shumë njerëz duan ta përjetojnë një herë. Le të tregojmë në foton tuaj një bukuri të thjeshtë, fshatare të maleve dhe pyjeve për të krijuar një pamje të qytetit tuaj të lindjes.

Shihni gjithashtu: Dien Bien Phu Fitorja në ajër, Kujtimet e “Hanoi”

*

Vizatoni peizazhin me laps

Të vizatosh me laps të gjithë mendojnë se është e lehtë, por në fakt nuk është aq e lehtë. Lapsi është një mjet për të skicuar formën për të krijuar një pamje të bukur të natyrës përpara se ta dekoroni atë. Nëse po praktikoni vizatimin, ju lutemi skicojeni sipas fotove më poshtë për t’u mësuar me të.

*

Pikturimi i peizazhit me bojëra uji

Aktualisht, piktura me bojëra uji po shfaqet si një fenomen që shumë prindër ia blejnë fëmijëve të tyre për ta pikturuar. Avantazhi kur pikturohet me bojëra uji, fotografia do të jetë më e gjallë duke kombinuar shumë ngjyra së bashku. Le të eksplorojmë pikturat me bojëra uji më poshtë për referencë

*

Pikturimi i peizazhit natyror Është e lehtë, apo jo? Në botën natyrore ka nuanca të panumërta nga të cilat mund të zgjedhim për të krijuar shumë kryevepra artistike: ka korniza romantike, ka korniza të buta dhe poetike, por ndonjëherë edhe peizazhi është i bukur. “Lëreni” pak “të zemëruar” emocion…Pra, le t’i hedhim një sy hapave të thjeshtë të pikturimit të një peizazhi natyror, për të pikturuar vetes një foto të bukur të varur në dhomën e gjumit ose të përshtatur në një raft librash. , krijoni motivim për studim dhe punë, miq!

Video tutorial për pikturën e peizazhit që mund të bëjë kushdo:

Autori: Tien Minh përsëri

Kontaktoni Lee House Furniture për mbështetje:

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cách Vẽ Tranh Phong Cảnh Thiên Nhiên Đơn Giản Mà Đẹp Không Tưởng . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *