Rate this post

Ju jeni duke shikuar: Përgjigjet e reja të Brain Out, lojëra Brain Out Zgjidh Nivelet 1 deri në 225 (Me Video Tutorial)AZ PET

Brain Out është një lojë enigmë që sfidon inteligjencën tuaj. Loja kërkon që lojtarët të kenë të menduar logjik, reflekse dhe kreativitet për të qenë në gjendje t’u përgjigjen pyetjeve në lojë. Përgjigjet e Brain Out nga niveli 1 deri në 225 më poshtë do t’ju ndihmojnë të përfundoni lojën kur nuk mund të gjeni përgjigjen e pyetjes.

Po shikoni: Deshifrimi i trurit nga vargu 91 në vargun 120

Shikimi: Zgjidhja e lojës Brain Out

Hyrje në lojën Brain Out

Brain Out është një lojë enigmash falas e krijuar nga zhvilluesi kinez Eyewind. Kjo lojë përfshin një seri enigmash sfiduese dhe të larmishme. Qëllimi kryesor është të vlerësojë të menduarit logjik të lojtarit, reflekset, kujtesën, saktësinë dhe kreativitetin.

E vetmja gjë që duhet të bëni është të zgjidhni të gjitha enigmat nga niveli më i ulët në nivelin më të lartë. Vështirësia e enigmave këtu është gjithashtu e ndryshme. Loja do t’ju bëjë të qeshni, por ka edhe shumë pyetje që duhet të përdorni mendjen për t’iu përgjigjur. Ju mund të zbuloni nivelin tuaj të IQ-së dhe të përmirësoni IQ-në tuaj duke luajtur këtë lojë.

Brain Out – lojë puzzle për hakimin e trurit

Enigmat e çdo raundi nuk janë të njëjta dhe do të kenë mënyrat e tyre të zgjidhjes së enigmave. Prandaj, duhet të aktivizoni aftësinë për të menduar logjikisht, reflekset, kujtesën dhe përqendrimin e lartë për të kaluar çdo nivel. Ju do të merrni një zero të madhe nëse i përgjigjeni pyetjes rastësisht. Pra, jini më të përqendruar kur mendoni për zgjidhjen dhe shijoni kënaqësinë duke luajtur këtë lojë.

Si të zgjidhni Brain Out

Puzzles lojë Brain Out kërkojnë që lojtarët të përdorin të gjitha mënyrat, madje edhe mënyra të papritura për të zgjidhur enigmat. Për shembull, për të pasur një natë me hënë, ju duhet të ushqeni ujqërit për ta kthyer diellin në një gjysmëhënës.

Do t’ju duhet t’u përgjigjeni pyetjeve nga niveli i ulët në të lartë dhe, përkatësisht, vështirësia rritet gradualisht. Dhe do të zbuloni se sa më shumë të luani, aq më shumë pyetje interesante do të hasni.

Do të ketë një sërë mënyrash për t’iu përgjigjur pyetjes, si p.sh. marrja e një zgjedhjeje me 4 pyetje, zgjedhja e fjalës së duhur, zgjedhja e një numri ose ndryshimi i figurës që të përputhet me përgjigjen.

Shih artikullin: Udhëzime për të luajtur lojën Adorable Home – mace lojë

Përgjigjet e Brain Out

Për të hakuar Brain Out, mund të përdorni përgjigjet e mëposhtme. Kjo është përgjigja për lojën më të fundit Brain Out nga niveli 1 në 225.

Niveli 1: Cili është më i madhi

Zgjidhni shalqinin sepse është më i madhi.

Niveli 2: Numëroni sa rosa ka

Ka 9 rosa.

Niveli 3: Kush është më i gjati

Zgjidhni diellin

Niveli 4: Gjeni një pjesë të ndryshme shalqini

Lëvizni pjesët e shalqirit për të gjetur ndryshimin.

Niveli 5: Krijo një drejtkëndësh me gjatësi dhe gjerësi të pabarabartë

Lëvizeni katrorin në skajin e djathtë të ekranit për ta bërë atë një drejtkëndësh.

Niveli 6: Numëroni sa trekëndësha janë më poshtë

Ka 11 trekëndësha.

Niveli 7: Gjeni zjarrin më të madh

Xem thêm :   Khám Phá Các Địa Điểm Du Lịch Cần Thơ Đẹp Nhất, Tha Hồ Góc Sống Ảo

Kombinoni 4 zjarre së bashku për të marrë zjarrin më të madh.

Niveli 8: Në cilin numër është makina e parkuar?

Lëvizni makinën nga hapësira e parkimit dhe do të shihni numrin.

Niveli 9: Sa yje e vlerësoni këtë lojë?

Ju lutemi vlerësoni me 5 yje ose pikë të plota.

Niveli 10: Zgjoni bufin

Lëvizni për të zhdukur diellin nga ekrani.

Niveli 11: Jepni përgjigjen sipas metodës së llogaritjes 1+2 = 21, 2+3=36, 3+4=43

Përgjigja është 4+5 = 9.

Niveli 12: Ndizni frutin => gjashtëkëndësh => rrethi => drejtkëndësh

Mos klikoni mbi kungujt dhe patatet, sepse nuk janë fruta.

Niveli 13: Fito XO

Mbani dy gishta në vijën horizontale që të mund të plotësoni dy O.

Niveli 14: Gjeni zogj

Shkundni një nga 3 pulat për të gjetur pulat.

Niveli 15: Gjeni ngjyrën më të errët

Klikoni mbi fjalët “Gjeni ngjyrën më të guximshme”.

Niveli 16: Numërimi i flokëve

Ka 3 qime.

Niveli 17: Ndihmoni rosën të pijë ujë

Lëvizni rosën në të majtë të pellgut.

Niveli 18: Provoni diçka të thjeshtë, vendosni ekuacionin

Lëvizni numrin e nënvizuar 1 nën pikëpyetjen në mënyrë që të bëhet numri 2.

Niveli 19: Që mund të hahet

Mund të renditni sipas figurës më poshtë.

Niveli 20: Ndihmoni lepurin të fitojë

Përdorni dy gishta për të mbajtur majmunin dhe kalin, më pas shtypni butonin Përpara për ta lënë lepurin të vrapojë në vijën e finishit.

Niveli 21: Gjeni unazën për nusen

Hapni kapakun e ushqimit të qenve, ushqeni atë dhe ai do të “kallë” unazën.

Niveli 22: Letra angleze që shumica e njerëzve pëlqejnë ta dëgjojnë

Këto janë: CD-të.

Niveli 23: Pirja e duhanit është e dëmshme për shëndetin

Klikoni 3 herë në majë të ilaçit për ta zhdukur atë.

Niveli 24: Numëroni monedhat në derrkuc

Futni 3 monedha në derr, më pas thyeni derrin dhe numëroni monedhat.

Niveli 25: Jam shumë i uritur, shko merr diçka për të ngrënë vetë

Ju lutemi rregulloni sipas figurës më poshtë.

Niveli 26: Sa rreshta duhen për ta ndarë këtë rreth në 8 pjesë?

Vetëm 1 mënyrë.

Niveli 27: Numërimi i milingonave

Ju e zgjeroni folenë dhe numëroni numrin e milingonave.

Niveli 28: Gjeni rregullin, shkruani përgjigjen

Dy trekëndësha + tre O = kështu që përgjigja është 9.

Niveli 29: Klikoni në flutur mbi titull

Lëvizni tekstin poshtë fluturës dhe klikoni mbi të.

Niveli 30: Ndiz ventilatorin

Prekni 2 gishta në skajet e telit të kuq të thyer.

Niveli 31: Gjeni 8 kafshë në figurë

Prekni renë dhe do të bjerë shi, pastaj një krimb do të dalë nga shkëmbi dhe më pas do të rrethojë kafshët.

Niveli 32: E dashura dhe nëna janë në rrezik së bashku

Prekni duart e nënës dhe të dashurës për t’i shpëtuar. Qoftë në humnerë apo në mbytje.

Niveli 33: Udhëtoni në anën e tabelës

Lëvizni renë e madhe në mënyrë që dielli të shfaqet duke shkaktuar shkrirjen e akullit dhe ju thjesht duhet të largoheni.

Niveli 34: Lëreni lepurin të hajë karota

Lëvizni karotën përsëri te lepuri.

Niveli 35: Si dy persona e kalojnë lumin së bashku

Le ta zmadhojmë varkën.

Niveli 36: Cilët 3 numra mblidhen me 12

Klikoni në numrin 6 një herë dhe dy herë në numrin 3 dhe më pas klikoni Konfirmo.

Niveli 37: Vendos gjithçka në kuti

Vendosni gjithçka në kuti, duke përfshirë titullin.

Niveli 38: Thyeni miun

Kapni miun dhe vendoseni në çekiç. Dhe nëse pyetja është Save the drer out, shkundni telefonin në mënyrë që çelësi të bjerë nga kova e kuqe dhe më pas vendoseni çelësin në bravë për të shpëtuar drerin jashtë.

Niveli 39: Rezultati për pyetjen e matematikës së klasës së parë (1+2+3+11+2+3+11+2+3+1) është 39

Niveli 40: Gjeni artikullin përkatës

Xem thêm :   Top 20+ Địa Điểm Du Lịch Sài Gòn Chất Lượng Quẫy Quên Lối Về

Rezultati është si më poshtë, i fundit është në këmishën e vajzës.

Niveli 41: Zgjohu ZOZO

Hap derën që të hyjë motra e ZOZO-s.

Niveli 42: Nëse 1=5, 2=15, 3=215, 4=3215, përgjigja është 5 = 1.

Niveli 43: Cila filxhan do të mbushet së pari me ujë

Lëvizni gotën numër 1 jashtë dhe më pas zgjidhni filxhanin numër 4.

Niveli 44: Do të ketë dy raste të ndryshme, nëse është numri 369, do të jetë 965. Nëse është numri 308, përgjigja është 909.

Brain Out është një lojë puzzle interesante në celular me pyetje “të menduara jo të vështira por të pamundura”, më poshtë janë të gjitha përgjigjet për Brain Out.

Shiko me shume:

Lexuesit duhet të marrin parasysh kur shikojnë përgjigjet, sepse në një lojë puzzle si Brain Out, gjëja më interesante është gjetja e një mënyre për të zgjidhur pyetje interesante nga loja. Disa pyetje duken se nuk janë të vështira, por në fakt janë tepër të vështira, por ka edhe disa pyetje shumë të thjeshta pa u menduar shumë thellë. Pra, kur vërtet nuk mund ta zgjidhni lojën Brain Out, referojuni përgjigjes Brain Out këtu për të vazhduar zhbllokimin e nivelit tjetër.

Shkarko Brain Out: i
OS, Android

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Përgjigjet e lojës Brain Out
Tërhiqni trungjet te pema, më pas tërhiqni litarin për të bërë një shkallë
Kthejeni 9 në 6, më pas shtypni 6 11 13Luani dy herët e para, herën e tretë përdorni dorën për të rrëshqitur në mënyrë të përsëritur mbi zero në takometër dhe më pas luani herën e tretë
Tërhiqeni skajin e djathtë të litarit në dorën e majtë të mbajtëses Përgjigjja është 8 Përdorni një lopatë të fshehur pas shkëmbit për të hapur një gropë, më pas mbulojeni vrimën me kashtë
Përdorni dy gishta, njërin gisht për të mbajtur shiritin e ngritjes së peshave, gishtin tjetër për të nxjerrë vezën Kaloni qenin te kali i bardhë dhe filloni
Përdorni dy gishta për të rrëshqitur majtas për të parë prizën elektrike, tërhiqeni prizën në prizë dhe më pas bëni me radhë akulloren, tortën dhe qumështin. Përgjigja është 2 Zvarritni “Protection” nga pyetja për të krijuar një mburojë për anijen kozmike
Tërhiqni syzet e qenit tek ajo, ajo tani do të shohë mizën dhe do të klikojë mbi mizën
Shtypni gjatë çdo kartëmonedhë dhe më pas lëvizni gishtin te kartëmonedhat e tjera për t’i marrë të gjitha
Shtypni gjatë xhepin e foshnjës për të nxjerrë telefonin, më pas tërhiqeni telefonin në dorën e foshnjës
Lidheni pajisjen tuaj të vërtetë
Klikoni dy herë 0 Jepini fëmijës suxhuk përpara se qeni ta hajë atë
Zmadhoni topin e bowlingut dhe filloni të rrotulloheni
Pika në Lv.167 është përgjigjja
Duke përfshirë trekëndëshin në shenjat + dhe -, gjithsej 14 trekëndësha
Merrni çakmakin nga xhepi i burrit, shtypni 4-5 herë flakën e cigares për të fikur cigaren. Përgjigjja është 0 Hidheni sapunin në ujë dhe shtypni macen, pastaj nxirreni karrigen dhe tërhiqni peshkun për të.
Klikoni mbi fjalën dalje në pyetje
Tërhiqeni tenxheren në demin e zi, përsërisni rreth 3 4 herë për të thirrur lopën nënë dhe më pas tërhiqeni tenxheren në lopën qumështore
Tërhiqeni tenxheren e thyer në tenxheren e madhe transparente, tërhiqni tenxheren transparente poshtë në rubinetPërgjigja është 4 Përgjigja është 3 Zmadhoni përbindëshin e lotëve
Shtypni gjatë ekranin dhe më pas lëvizni gishtin nëpër ekran
Klikoni shpejt në 5 kuti të njëpasnjëshme
Tërhiqni zogjtë në mes të derës
Hapni sirtarin e djathtë dhe ndizni makinën, më pas futeni monedhën në fole dhe luani Fetch. Hidheni në butonin e verdhë dhe keni mbaruar
Kur topi është më larg nga portieri, gjuani, në tavolinën e tretë pas gjuajtjes, shtypni butonin e verdhë në mënyrë të përsëritur
Majtas, djathtas, majtas, majtas, djathtas
Përdorni një gisht për të mbajtur ujin të ngrohtë, gishtin tjetër për të rrotulluar kazanin. Mos parkoni me nxitim, por drejtojeni makinën në skajin e djathtë të ekranit për të pasur një vend parkimi më të madh.
Përdorni butonat e ngritjes dhe uljes së volumit të telefonit tuaj për të zmadhuar, atëherë do të shihni se përgjigja është 965Zvarritni zemrat në pyetjen poshtë për të formuar një urë
Tërhiqni fjalën “Ti” tek djali i madh dhe rrihni djalin e vogël
Klikoni mbi fjalën në pyetje
Mbajeni peshkun në zjarr për 1 sekondë dhe më pas tërhiqni rab=10 dhe a=b, nxirrni a=10 Tërhiqeni butonin do të tregojë butonin 1000 Lëvizni makinën tuaj pak përpara dhe më pas tërhiqeni makinën blu, në Kjo është tashmë është e mundur të parkoni makinën tuaj
Zmadhoni kutinë e shkrepëseve, nxirrni një shkrepëse dhe më pas tërhiqeni anash kutisë së shkrepëseve, tani mund të ndizni një qiri për të kaluar nivelin.
Përdorni dy gishta për të tkurrur fantazmën dhe tërhiqeni në xhep
Zhvilluesi (Zhvilluesi) Nxirr një këpucë dhe përdor puplat
Nxirre kasafortën për të gjetur çelësin dhe më pas përdor çelësin për ta zhbllokuar
Akrepi i orës tregon i pari, akrepi i minutave tregon i dyti, përgjigja do të jetë 113-16 = 97Mos shtypni startin por rrotulloni vetë timonin e fatit
Rrëshqitni kokën e robotit për të parë se çfarë po bën
Tërhiqni qirinjën në pjatë dhe ndizni qirinjën me një shkrepëse, më pas tërhiqeni gotën
Tkurre lodrën dhe ktheje telefonin me kokë poshtë që të bjerë jashtë
Shtypni start, më pas prisni derisa shiriti më poshtë të mbushet, më pas shtypni Ne rregull dhe filloni nga e para për të kaluar nivelin
Përdorni gomën për të fshirë shiritin e shëndetit të fantazmës
Kthejeni telefonin tuaj përmbys, më pas klikoni mbi karakterin dhe vazhdoni ta mbani atë derisa të shfaqet përgjigja në ekran ?Prisni rreth 10 sekonda për të kaluar ekranin
Shtypni butonin e fikur TV dhe keni mbaruar
Anoni telefonin në mënyrë që topi të lëvizë në kosh
Përdorni gishtin në qendër për të bllokuar shigjetën
Zvarriteni poshtë fjalën “këmbë” në pyetje dhe vendoseni në shpatullën e personazhit
Nxirrni leckën e pastrimit të xhamit nga xhepi i djalit dhe pastroni syzet
Ulni volumin e telefonit për të kapërcyer ekranin
Zvarritni dhe hidhni fjalën fjalëkalim në kornizën e zezë për të kaluar ekranin Ndërroni dy numrat 6 dhe 3, më pas tërhiqni dhe lëshoni mollët për t’i ndarë në mënyrë të barabartë për të gjithë Ndërroni dy kafshët
Tërhiqni fytyrën lart ? për të treguar buzëqeshjen e 6-të shkoni Shkoni majtas për të marrë një monedhë, shtypni vazhdimisht në çantë për të marrë një monedhë dhe më pas shkoni djathtas për të mbledhur pjesën tjetër
Një yll në kutinë e misrit, një mbi kokën e saj, më pas prekni fytyrën e saj disa herë për të treguar pjesën tjetër
Zmadhoni dhe tërhiqeni personazhin në vrimë për të shmangur sulmin
Zvarritni makinën përtej pyetjes për të kaluar ekranin
Zmadhoni dhe tërhiqni pulën nënë për të inkubuar vezët për të çelur zogjtë
Tërhiqeni vogëlushen për të rregulluar sharrën
Në perde janë numrat 9342më pas tërhiqni perdet për të zbuluar bllokimin dhe futni fjalëkalimin

Xem thêm :   Bài Giảng Toán Lớp 11
giải mã brain out
-->

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Giải Mã Brain Out Từ Câu 91 Đến Câu 120, Đáp Án Brain Out Từ Câu 131 Đến 140 . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *