Rate this post

Për të shmangur komplikimet e dëmshme për shëndetin pas një aborti, duhet të zbuloni dhe zgjidhni menjëherë një adresë me reputacion. Kështu që, qarku 7 aborti Cila është adresa më e mirë? Si të vlerësoni cilësinë e një institucioni të sigurt aborti?… Le t’i hedhim një sy informacionit të mëposhtëm menjëherë nëse kujdeseni vërtet për shëndetin tuaj.

Po shikoni: Klinika e Abortit të Distriktit 7, HCMC

5 Kriteret e VLERËSIMIT TË NJË RRETHIT 7 Adresa e Abortit SIGURT, PRESTIGJ

Me qindra objekte/spitale/klinika mjekësore sot, nuk është shumë e vështirë për ju të zgjidhni një adresë aborti. Megjithatë, gjëja e vështirë këtu është gjetja e një vendi me reputacion për të shmangur komplikimet e dëmshme shëndetësore. Prandaj, një klinikë me reputacion të abortit në Distriktin 7 duhet të sigurojë kriteret e mëposhtme:

Mjek i mirë, shumë i kualifikuar

Kriteri i parë për të vlerësuar një vend të sigurt aborti është një ekip specialistësh të mirë. Sepse, nëse vendi ka pajisje moderne dhe metoda të mira, por mjeku nuk është i specializuar, procedura është e vështirë për të arritur saktësinë maksimale. Prandaj, mund të merrni kohë për të mësuar rreth ekipit mjekësor të asaj adrese për të zgjedhur në mënyrë të sigurt një shoqërues.

Përdorni metoda të sigurta të abortit

Më pas, duhet të merrni parasysh metodat e sigurta të abortit. Ky është një faktor i rëndësishëm, duke i ndihmuar pacientët të mos shqetësohen se procedura do të marrë kohë, komplikime të dhimbshme dhe të rrezikshme. Ju duhet t’i jepni përparësi zgjedhjes së objekteve mjekësore me metoda moderne të abortit, duke u siguruar që ai të kryhet në një kohë të shpejtë, duke garantuar saktësinë maksimale.

*

Pajisje moderne mjekësore

Një adresë prestigjioze mjekësore, natyrisht, nuk mund të jetë pa pajisje mjekësore moderne. Objektet e mira dhe pajisjet mjekësore do të ndihmojnë në diagnostikimin e sëmundjes, përcaktimin e pozicionit të saktë të fetusit, moshën e shtatzënisë dhe gjendjen e nënës. Kështu, do t’i ndihmojë ata të gjejnë një metodë të përshtatshme aborti për të garantuar sigurinë për shëndetin e grave shtatzëna.

Konfidencialiteti i informacionit të pacientit

Aborti është një nga çështjet e ndjeshme për gratë. Pozicioni, duhet t’i jepni përparësi zgjedhjes së adresave që mund të mbajnë konfidenciale informacionin e pacientit. Kjo do t’ju ndihmojë të zvogëloni ankthin dhe frikën tuaj.

Shpenzimet publike

Kostoja e abortit është gjithashtu diçka për të cilën shumë gra kujdesen kur zgjedhin ndonjë adresë mjekësore. Prandaj, duhet të zgjidhni një vend për të publikuar të gjitha kostot, duke përfshirë tarifat e shërbimit, tarifat për çdo metodë aborti, tarifat e kujdesit shëndetësor pas operacionit, … Ky është një faktor i rëndësishëm për të ndihmuar pacientët të jenë më aktiv ekonomikisht.

LISTA E ADRESAVE TË KËSHILLAVE NË PRESTIGJIN E QARKUT 7 QË DUHET TË KUJTOHNI

Ju dëshironi të gjeni një klinikë me reputacion të abortit në Distriktin 7, por nuk dini ku të zgjidhni, shikoni menjëherë sugjerimet e mëposhtme:

Spitali i Përgjithshëm i Rrethit 7

Spitali i Përgjithshëm i Qarkut 7 është një vend me një histori të gjatë operimi në kujdesin shëndetësor të banorëve të zonës. Ky vend mbledh edhe shumë mjekë të mirë, me përvojë në shumë fusha. Sa i përket ndërprerjes së shtatzënisë, edhe spitali ka kryer me sukses shumë raste të ndryshme.

Xem thêm :   Cẩm nang du lịch nghệ an 20 địa điểm du lịch nghệ an nổi tiếng nhất 2023

Megjithatë, numri i pacientëve që vijnë për ekzaminim në spital po rritet dita-ditës, ndaj do të duhet shumë kohë për të pritur. Në të njëjtën kohë, këtu do të takoni lehtësisht të njohur. Prandaj, nëse doni të bëni një abort, mund të mendoni përpara se të zgjidhni Spitalin e Përgjithshëm të Qarkut 7.

*

Spitali Tu Du

Edhe pse nuk ndodhet në Distriktin 7, por Spitali Tu Du është një nga vendet e zgjedhura nga shumë femra. Këtu do të ekzaminoheni tërësisht, do t’ju tregohet të aplikoni metoda të abortit që janë të sigurta, pa dhimbje dhe me sa më pak komplikime.

Sepse spitali mbledh një ekip mjekësh të mirë, metoda të mira dhe pajisje mjekësore moderne. Megjithatë, për shkak se është një spital i madh me reputacion të lartë, numri i pacientëve që vizitojnë këtu është shumë i madh, duhet kohë për të pritur.

Klinika Globale

Një nga objektet prestigjioze mjekësore në qytetin Ho Chi Minh që tërheq shumë njerëz nga Distrikti 7 për të vizituar është Klinika Globale. Kjo është një nga klinikat e njohura të shumë nënave shtatzëna. Në të njëjtën kohë, Hoan Cau ka shoqëruar edhe shumë motra në rrugëtimin për të qenë një nënë e mirë.

Për procedurën e ndërprerjes së shtatzënisë, mjekët e këtushëm do ta aplikojnë për gratë me shtatzëni të padëshiruara, keqformime, lindje të vdekura, shëndet të dobët të nënës,… Klinika e famshme që merr drejtimin në përdorimin e metodave të sigurta, të shpejta, pa dhimbje, me komplikime të ulëta të ndërprerjes. të shtatzënisë, si p.sh.: aborti mjekësor, aborti me vakum, aborti i dilatimit – aspirimit, … Kjo nuk është e gjitha, prestigji i Hoan Cau-së vërtetohet edhe nga faktorët e mëposhtëm:

*

► Mbledhja e një ekipi mjekësh/mjekësh të mirë me përvojë shumëvjeçare në fushën e kujdesit ndaj shëndetit riprodhues dhe kryerja e procedurave të ndërprerjes së shtatzënisë.

► Jepini përparësi aplikimit të metodave të mira, moderne të ndërprerjes së shtatzënisë.

► Investime të forta në pajisje moderne, duke siguruar rezultatet maksimale të ekzaminimit dhe diagnostikimit.

► Ndërtimi i një mjedisi mjekësor profesional që plotëson standardet ndërkombëtare.

► Shpenzimet për shpenzimet më publike dhe më të arsyeshme për ekzaminim mjekësor, mjekim dhe ndërprerje të shtatzënisë.

► Konfidencialitet absolut i informacionit të pacientit.

Me informacionin e dhënë më sipër, do të jetë e lehtë për ju të zgjidhni një vend qarku 7 aborti Mirë. Nëse zgjidhni Spitalin e Përgjithshëm Global, rezervoni shpejt një takim sot duke klikuar > kutia e bisedës më poshtë për mbështetje të menjëhershme.

Aktualisht, në qytetin Ho Chi Minh, ka shumë klinika nëntokësore që nuk janë të licencuara nga Ministria e Shëndetësisë, duke çuar në shumë vdekje të papritura, sepse procesi nuk është i garantuar. Pra, si të konfirmoni se adresa e klinikës është me reputacion apo jo? Bashkohuni me Klinikën e Përgjithshme Hong Phong për të zbuluar adresat e sigurta të Klinikës së Abortit të Distriktit 7 përmes artikullit më poshtë.

Çfarë është aborti?

*

Çfarë është aborti?

Aborti është një metodë për t’i dhënë fund një shtatzënie të padëshiruar, në varësi të moshës së shtatzënisë do të ketë metoda të ndryshme të përshtatshme aborti. Aktualisht, ndërprerja e shtatzënisë në Vietnam është e ligjshme dhe Ministria e Shëndetësisë lejon abortin e padëshiruar deri në fund të 22 javëve të amenorresë.

Megjithatë, ndërprerja e shtatzënisë nuk është e thjeshtë nëse zgjidhni një institucion mjekësor me reputacion, gjë që çon në pasoja të ndryshme. Pra, cili institucion mjekësor me reputacion është i aftë, si dhe i certifikuar për të funksionuar nga Ministria e Shëndetësisë, në mënyrë që ju të jepni besimin tuaj të plotë? Cila është një mënyrë e sigurt për të ndërprerë shtatzëninë, duke shmangur dëmtimin dhe dhimbjen?

Xem thêm :   Soạn Văn 7 Bài 17 Tục Ngữ Về Thiên Nhiên, Tục Ngữ Về Thiên Nhiên Và Lao Động Sản Xuất

1. Aborti me curettage vakum.

Ndërprerja e shtatzanisë me anë të kuretazhit vakum kuptohet si: përdorimi i një tubi thithës steril në zgavrën e mitrës dhe përdorimi i një pompe për të hequr abortin me placentën jashtë.

Në veçanti, ky abort do të transmetohet drejtpërdrejt në kompjuter për të ndihmuar manipulimet të ndodhin me saktësi dhe siguri. Prandaj, kjo mënyrë kufizon në minimum disa nga ndjesitë e dhimbjes së grave shtatzëna.

Aborti me këtë metodë është deri në 98% efektiv. Mirëpo, përkundrazi, nëse kryeni abortin me vakum në një institucion mjekësor me cilësi të dobët ose nuk respektoni udhëzimet e një specialisti, do të hasni lehtësisht komplikime të rrezikshme si: lindje e vdekur, infeksion. , ngjitje të mitrës, perforim të mitrës, jashtëzakonisht të rrezikshme , duke ndikuar në shëndetin, fertilitetin dhe madje edhe në rrezik për jetën.

*

Aborti me curettage vakum

► A ka efekte shëndetësore aborti me vakum kuretazh?

• Rreth 4 deri në 8 javë pas abortit, periodat tuaja do të kthehen.

• Për personat me shëndet të mirë, u duhen rreth 4 javë që të kthehen menstruacionet. Të tjerat janë deri në 8 javë.

• Nëse nuk ju kanë ardhur menstruacionet për 8 javë, duhet të shihni një mjek në mënyrë që mjeku të mund ta trajtojë atë menjëherë.

• Prandaj, aspirimi me vakum nuk ka pak ndikim në shëndetin riprodhues, ju do të mbeteni shtatzënë herën tjetër nëse keni përgatitje të mjaftueshme psikologjike dhe shëndet të mirë.

Megjithatë, nëse keni aborte të shumta, pavarësisht metodës, kjo do të ndikojë në shëndetin tuaj riprodhues, por këto efekte do të minimizohen nëse e bëni atë në një institucion mjekësor me reputacion.me pajisje mjekësore moderne, një ekip mjekësh të aftë.

► Procedura e abortit me vakum:

• Përpara kryerjes së një operacioni të vogël nga 30 minuta deri në 1 orë, grave shtatzëna u jepen antibiotikë për të ndihmuar në uljen e dhimbjes dhe inflamacionit, dhe në disa vende, mjekët mund të japin edhe 1 pilulë qetësuese më shumë për t’i ndihmuar gratë shtatzëna të ndihen më mirë.

• Gratë shtatzëna sillen në sallën e operacionit, anestezohen ose anestezohen në varësi të rastit (kryesisht anestezi, nuk kërkohet anestezi).

• Mjeku pastron dhe dezinfekton zonën gjinekologjike.

• Mjeku fut një tub të vogël steril plastik përmes vaginës në mitër për të thithur embrionin jashtë.

• Procesi zakonisht zgjat nga 15 deri në 20 minuta. Dy femrat mbahen për rreth 3 orë për të monitoruar shëndetin e tyre, nëse nuk ka simptoma jonormale, ato mund të largohen, pas rreth 10 ditësh deri në 2 javë për ekzaminim pasues.

2. Aborti i sigurt me barna të specializuara.

Aborti mjekësor është një metodë e aplikimit të barnave të specializuara për të ndaluar përparimin e fetusit në zgavrën e mitrës. Në mënyrë të veçantë, ilaçi do të bëjë që fetusi të zhvishet, por në të njëjtën kohë do ta shtyjë mitrën të shtrydhet për ta shtyrë fetusin jashtë.

Kjo është një metodë mjekësore e abortit që nuk kërkon ndërhyrje të drejtpërdrejtë në mitrën e gruas shtatzënë. Zbatohet vetëm për foshnjat nën 7 javë. Metoda e sigurt për mitrën e gruas shtatzënë, më pak e dhimbshme.

Në këtë fazë, fetusi sapo është fekonduar dhe fetusi ende nuk është formuar, dhe pilulat e abortit mund të abortojnë lehtësisht dhe të shkaktojnë abort si në mënyrë natyrale.

Xem thêm :   Cách Tra Cứu Lịch Sử Cuộc Gọi Viettel Đơn Giản, Đầy Đủ Nhất

Aborti mjekësor është një metodë mjekësore që nuk kërkon ndërhyrje të drejtpërdrejtë në mitrën e gruas shtatzënë. Prandaj, metoda është e sigurt për mitrën e grave shtatzëna, duke shkaktuar më pak dhimbje.

*

Aborti i sigurt me barna të specializuara

► A ka efekte shëndetësore aborti duke përdorur barna të specializuara?

Aborti mjekësor është një metodë mjekësore që nuk kërkon ndërhyrje të drejtpërdrejtë në mitrën e gruas shtatzënë. Prandaj, metoda është e sigurt për mitrën e grave shtatzëna, duke shkaktuar më pak dhimbje.

Marrja e pilulave për abortin, është një nga metodat që konsiderohet mjaft e sigurt. Megjithatë, do të ketë ende efekte anësore themelore si: ethe, të dridhura, gjakderdhje të vazhdueshme (nevoja për të shkuar menjëherë në një institucion mjekësor për ekzaminim dhe trajtim në kohë. mund të jetë shenjë e një aborti mjekësor të dështuar).

Nëse ndodh një abort, mjeku do të kryejë një aspirim vakum për të shmangur infeksionin, si dhe defektet e lindjes për foshnjën në të ardhmen.

► Procedura e abortit mjekësor:

Pas kontrollit shëndetësor gruas shtatzënë do t’i jepet pilula e parë nga mjeku. Pilula e parë do të ndalojë zhvillimin e fetusit.

• Pas 48 orësh nga marrja e pilulës së parë, gruaja shtatzënë do të kthehet në Institucionin Mjekësor për t’i përshkruar një pilulë të dytë për abortin. Në këtë kohë, gruaja shtatzënë do të shfaqë gjakderdhje vaginale pas rreth 3-4 orësh nga marrja e barit (Megjithatë, në disa raste, mund të duhet deri në 1 ditë për nxjerrjen e qeskës gestacionale). Në këtë kohë, mitra do të tkurret fort, kështu që sasia e gjakut do të jetë më e madhe. Shoqërohet me mpiksje gjaku të përzier me qeskë gestacionale, shoqëruar me një ndjenjë dhimbjeje të forta barku.

• Pas lindjes së qeskës gestacionale, gjakderdhja do të ndodhë brenda 1 jave. Gjakderdhja do të jetë e madhe në ditët e para, por gradualisht do të ulet në ditët në vijim. (Për të shmangur një infeksion, mbajeni të pastër. Si dhe ndërroni rregullisht tamponët.)

Kriteret për zgjedhjen e klinikave të sigurta të abortit.

*

Kriteret për zgjedhjen e klinikave të sigurta të abortit

Për shkak të kërkesës në rritje për abort. Prandaj, në zonën e qytetit Ho Chi Minh, ka shumë vende aborti që mbijnë si kërpudhat pas shiut. Megjithatë, jo të gjitha objektet mjekësore garantojnë cilësinë.

Nëse keni një shtatzëni të padëshiruar, fëmija ka një defekt në lindje, ose nuk është mjaftueshëm i shëndetshëm për të mbetur shtatzënë. Ju dëshironi të kërkoni për klinika të sigurta dhe me reputacion të abortit në qytetin Ho Chi Minh. Ju duhet të bazoheni në kriteret e mëposhtme për të zgjedhur për vete adresa me reputacion si:

• Vendi i abortit duhet të licencohet nga Departamenti i Shëndetësisë.

• Pajisjet në atë klinikë duhet të jenë moderne dhe të avancuara.

• Ekipi i mjekëve dhe infermierëve duhet të ketë përvojë dhe ekspertizë

• Kostoja e ekzaminimit duhet të jetë e qartë, e arsyeshme dhe publike.

Shihni gjithashtu: Zgjidhja për Projeksionet e Teknologjisë 8, Zgjidhja e Teknologjisë për Mësimin 8 Mësimi 2: Projektimi

• Ambienti në klinikë duhet të jetë i pastër dhe komod. Në veçanti, duhet të sigurohet cilësia e ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Phòng khám phá thai quận 7 tphcm, địa chỉ phá thai an toàn không đau tại quận 7 . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *