Rate this post

Turi i sotëm i vjeshtës i vetë-mjaftueshëm Ninh Chu është shumë i zhvilluar dhe njihet nga një numër i madh turistësh sepse plazhi Ninh Chu është një nga plazhet më të bukura në rajonin qendror të vendit tonë.

Po shikoni: Përmbledhje e përvojave më të fundit të udhëtimit të vetë-mjaftueshëm të vjeshtës

Turi i sotëm i vjeshtës i vetë-mjaftueshëm Ninh Chu është shumë i zhvilluar dhe njihet nga një numër i madh turistësh sepse plazhi Ninh Chu është një nga plazhet më të bukura në rajonin qendror të vendit tonë. Pra, tani, le të turne në Vietnam mësojnë për përvojat Turizmi Ninh Chu Vetëmjaftueshmëria më e fundit dhe më e detajuar e vjeshtës për t’u përgatitur për udhëtimin tuaj të ardhshëm!

*

Përmbledhje e përvojës së fundit të turizmit të vetë-mjaftueshëm të vjeshtës Ninh Chu

Prezantim i shkurtër rreth Ninh Chu

Ninh Chu është emri i një plazhi dhe gjithashtu emri i një fshati që ndodhet në qytetin Khanh Hai, rrethi Ninh Hai, provinca Ninh Thuan. Ninh Chu është i famshëm për të qenë plazhi më i bukur në formë harku në gjirin Vinh Hy me ujë të pastër deti në ngjyrë xhade, rërë të imët të bardhë dhe valë të bollshme. Të gjitha të kombinuara së bashku për të krijuar një skenë natyrore vërtet të bukur dhe paqësore që e bën këdo që vjen në Ninh Chu të turizmit të vetë-mjaftueshëm në vjeshtë është gjithashtu i magjepsur.

Duke ardhur në tokën Ninh Chu me diell dhe me erë, vizitorët do të jenë në gjendje të vizitojnë, të shijojnë atmosferën e qetë të detit dhe ishullit dhe të admirojnë peizazhet e mrekullueshme të natyrës, veprat e jashtëzakonshme arkitekturore. Në veçanti, gjëja që tërheq një numër të madh të ftuarish Turizmi Ninh Chu Mbi të gjitha, ushqimet e famshme të detit të freskëta këtu.

Cili është sezoni më i mirë për të shkuar në një turne të vetë-mjaftueshëm në Ninh Chu?

Me përvojat e vetë-mjaftueshme të udhëtimit Ninh Chu të Turizmit Viet, të mësuarit për motin dhe klimën në këtë rajon qendror të Ninh Chu është veçanërisht i rëndësishëm. Mund të ndikojë mjaft në udhëtimin e zbulimit dhe veçanërisht në cilësinë e udhëtimit.

Zona e detit Ninh Chu karakterizohet nga moti i nxehtë dhe i thatë gjatë gjithë vitit, me erë me klimë tropikale musonore. Në Ninh Chu, do të ketë 2 stinë të dallueshme: sezoni i shirave nga shtatori në nëntor dhe sezoni i thatë i vitit nga dhjetori në gusht. Sezoni i thatë është koha ideale për vizitorët që të kalojnë mirë. mund të planifikojnë Turne Ninh Chu Zbuloni gjëra të reja në këtë vend.

Çfarë mjetesh transporti përdorni kur udhëtoni në Ninh Chu në vjeshtë?

Të vendosur rreth 350 km nga Saigon dhe rreth 1,400 km nga Hanoi, vizitorët mund të zgjedhin mënyrat e mëposhtme për të shkuar në një turne të vetë-mjaftueshëm në Ninh Chu në vjeshtë për të eksploruar dhe përjetuar:

*

Përmbledhje e mjeteve të udhëtimit popullor të vetë-mjaftueshëm Ninh Chu

Merrni një turne të vetë-mjaftueshëm në Ninh Chu nga Saigon

Motoçikletë: Ky është një mjet i zgjedhur për shumë të rinj për të përjetuar udhëtimin emocionues rrugor. Koha e udhëtimit me motoçikletë për në Ninh Chu do të variojë nga 8-10 orë.

Xem thêm :   Gợi ý các điểm du lịch tết 2022 lý tưởng nhất việt nam, 26 hoạt động du lịch tết 2022 mới toanh từ klook

Trajneri: Kjo është një formë transporti e zgjedhur nga shumë turistë. Ju mund të merrni autobusë me pika nisjeje nga stacioni i autobusëve Lindor si Tuan Tu, Lien Thanh ose Thanh Van.

Aeroplan: Nëse dëshironi që procesi i lëvizjes në Ninh Chu të jetë më i shpejtë dhe më i përshtatshëm, atëherë fluturimi do të jetë zgjidhja perfekte për ju. Ju mund të rezervoni lehtësisht bileta për turizmin Ninh Chu në vjeshtë të linjave ajrore si Vietnam Airlines, Vietjet Air, Bamboo Airways dhe Pacific Airlines. Pas kësaj, ju do të vazhdoni të lëvizni nga aeroporti në Ninh Chu rreth 60 km.

Merrni një turne të vetë-mjaftueshëm Ninh Chu nga Hanoi

Aeroplan: Ky është mjeti që shumica e turistëve zgjedhin për të udhëtuar në Ninh Chu në vjeshtë. Do t’ju duhen vetëm më shumë se 1 orë 45 minuta për të qenë në aeroportin Cam Ranh dhe më pas do t’ju duhet rreth 1 orë më shumë për të lëvizur në Ninh Chu.

Këtu është një përmbledhje e të gjitha përvojave Turne Ninh Chu vetë-mjaftueshmërinë që Vietnam Travel dëshiron të ndajë me ju. Nëse dëshironi të keni një udhëtim shumë të përshtatshëm, ruani menjëherë informacionin e mëposhtëm dhe planifikoni një udhëtim të detajuar vjeshte në Ninh Chu!

Përvoja e Udhëtimit Ninh Çu Vinh Hy i vetë-mjaftueshëm është një artikull që u përgjigjet pyetjeve të bëra shpesh kur udhëtoni për në Ninh Chu – Vinh Hy – Ninh Thuan. Fëmijë që kanë lindur dhe janë rritur në tokën me diell të Phan Rang dhe kanë fatin të punojnë në një mjedis profesional turistik. Çdo ditë, ne afrohemi si dhe konsultohemi drejtpërdrejt me klientët në të gjithë vendin.

Udhëtimi Tien Vinh Si përfundim, do të keni disa pyetje të zakonshme kur planifikoni një udhëtim në Ninh Chu Vinh Hy dhe po kërkoni mënyra për ta zgjidhur atë për ta bërë udhëtimin tuaj më të suksesshëm. Prandaj, kjo është arsyeja pse artikulli lindi me dëshirën për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në një seri artikujsh 02: Mesimi 1 dhe Mësimi 2

1. Ninh Chu Vinh Hy përvojë udhëtimi të vetë-mjaftueshme, cili sezon është më i bukuri?

*

Rruga e kalimit bregdetar Ninh Thuan: Vinh Hy – Binh Tien

Kjo është pyetja më e shpeshtë që bëjmë kur këshillojmë mysafirët, veçanërisht turistët në rajonin verior me mot shumë të ndryshëm nga Ninh Thuan. Moti është padyshim shqetësimi kryesor kur shkoni në një vend të ri. Askush nuk dëshiron të shkojë në një vend, por thjesht të qëndrojë në një hotel për të parë shiun dhe për t’u kthyer ose moti është aq i ashpër sa nuk mund të largohesh nga hoteli.

Moti i bukur është diçka që ia vlen t’i kushtohet më shumë vëmendje. Moti i bukur na jep përvojën e mrekullueshme të peizazhit të Ninh Thuan, duke na dhënë foto të bukura të këtij vendi. Atëherë shqetësimi juaj është plotësisht legjitim. Tien Vinh do t’ju mbështesë dhe këshillojë me gjithë zemër Ninh Thuan në periudhën më të bukur të vitit.

Sipas përvojës turistike Ninh Chu Vinh Hy:

_ Udhëtimi për në Ninh Thuan është më i sigurti nga marsi deri në shtator çdo vit, kjo është gjithashtu koha kur turizmi i plazhit Ninh Thuan është shumë emocionues për tu vizituar nga turistët.

2. Përvoja turistike Ninh Chu në cilën kohë do të ketë shumë rrush?

*

Modeli i turizmit Ninh Thuan Vineyard është shumë eksperienca për vizitorët

Kur bëhet fjalë për rrushin Ninh Thuan, shumica e turistëve e njohin markën “Ba Moi Grapes” – Xha Ba është një fermer i respektuar, një fermer, një kultivues rrushi ka bërë një mrekulli për të ngritur nivelin e Rrushit Ninh Thuan. në lartësi të reja. Shumë njerëz e njohin Ninh Thuan si tokën për rritjen e rrushit, por ai ka bërë rrugën e tij për të ndërtuar markën e tij të rrushit. Falë tij, turistët njohin konceptin e rrushit të pastër që plotëson standardet e Vietgap, kuptojnë më mirë llojet e rrushit, procesin e prodhimit të verës së rrushit…si të mbroni mjedisin dhe shëndetin e konsumatorëve.

Xem thêm :   Christopher Columbus Khám Phá Ra Châu Mỹ Năm Nào, Christopher Columbus Là Người Hùng Hay Kẻ Tội Đồ

Uncle Ba kontribuoi shumë në promovimin e markës Ninh Thuan Grape për t’u njohur dhe për t’i kushtuar më shumë vëmendje. Prandaj, modeli i “turizmit të vreshtave” në Ninh Thuan lindi si themeli aktual i zhvillimit. Sipas mendimit tim, kultivuesit e rrushit Ninh Thuan duhet të falënderojnë shumë xhaxhain Ba (Mui) për kontributin e tij të heshtur.

Kthehu në Ninh Thuan, a jeni i shqetësuar për rrushin? Siç u prezantua më sipër përvoja e turizmit Ninh Chu Vinh Hy, në të kaluarën, turistët shpesh dinin vetëm për Nho Ba Moi. Prandaj, turistët që vijnë këtu kanë vetëm këtë atraksion kryesor. Në kohën kur vizitorët vijnë në kopshtin e xhaxhit Ba me rastin e rrushit të pjekur, kjo është një kohë e suksesshme për ta vizituar. Në rast se, jo në rastin e duhur të rrushit të pjekur, nuk është vërtet e kënaqur që turistët duan të mbledhin rrush të pjekur në platformë.

Në atë kohë, nëse shkoni me një guid vendas, kur nuk ka rrush në kopshtin e xhaxha Ba, ky udhëzues do t’ju kontaktojë për t’ju ndihmuar me një vresht me kopshtarë aty pranë për t’ju mbështetur për të vizituar vreshtin e pjekur, si dhe për t’ju ftuar. për të ngrënë rrush në kopsht falas (udhërrëfyesit e largët do të kenë vështirësi në këtë rast), duhet thënë se kjo është mbështetja e madhe e një guidë vendase në Ninh Thuan.

Aktualisht, turizmi Ninh Chu është në rrugën e zhvillimit të një modeli të vizitës së Vreshtit, i cili gjithashtu lulëzon. Ninh Thuan ka formuar një fshat turistik të quajtur “Thai An Grape Village” i vendosur në fshatin Thai An, kur të vizitoni gjirin Vinh Hy, patjetër do të kaloni nga ky fshat i Rrushit. Ky është një kombinim i atraksioneve në të njëjtin turne shumë të mirë Ninh Thuan: Vinh Hy – Shpella Rai – Vreshti.

Ka një pikë tjetër që vlen të përmendet për mirëkuptimin dhe qetësinë tuaj shpirtërore: vreshtat këtu mbillen në rotacion. Prandaj, kur ky vresht të jetë pjekur, vjelja të ketë përfunduar, do të jetë radha e një vreshti tjetër që të piqet dhe të jetë gati t’ju mirëpresë për ta vizituar pothuajse gjatë gjithë vitit (vetëm shmangni muajt me shi dhe stuhi nga tetori deri në dhjetor çdo vit shumë pak. rrush)

Rrushi Ninh Thuan është gati, ju ftoj në vendlindjen time Ninh Thuan! Nëse jeni të interesuar për më shumë detaje rreth Ninh Thuan Vine, ju lutemi referojuni artikullit: Ninh Thuan Vine është e vërteta që pak njerëz e dinë

3. Përjetoni udhëtimet në Ninh Chu Vinh Hy të vetë-mjaftueshme: çfarë të përgatisni?

Udhëtimi për në Vinh Hy Bay Ninh Thuan

Pyetje shumë interesante nga të ftuarit që janë të vëmendshëm ndaj familjeve të tyre dhe me të vërtetë kujdesen për Ninh Thuan. Përvoja e udhëtimit Ninh Chu Vinh Hy është e lumtur t’i përgjigjet kësaj pyetjeje:

Përgatitni sendet personale: rroba të përshtatshme, këpucë… Identifikimi i plotë (veçanërisht nëse jeni duke udhëtuar me aeroplan) Blini paketa shtesë të bagazheve të kontrolluara nëse fluturoni me fluturime me kosto të ulët që nuk përfshijnë agjentin e depozitimit të bagazheve (Phan Rang ka shumë gjëra që mund të blini dhe të bëni me një çmim shumë të arsyeshëm)Sillni sende personale mbrojtëse nga dielli: kapele, kapele, syze… dhe mos përdorni taka të larta gjatë vizitave në Ninh Thuan. Gjëja e fundit, ju lutemi të jeni të qetë kur të vini këtu sepse Ninh Thuan është një tokë. Paqja dhe butësia do t’ju ndihmojnë të integroheni shpejt dhe përshtaten me mjedisin e jetesës këtu.

4. Përvojë në rregullimin e pikave turistike të arsyeshme Ninh Chu Vinh Hy?

*

Fshati mongol në zonën turistike Tanyoli Ninh Thuan

Xem thêm :   Top 15+ trong thiên nhiên cây tre sinh sản bằng rễ phụ lóng thân rễ thân bò

Kjo është një pyetje për të cilën Tien Vinh beson se të gjithë jeni shumë të interesuar kur vini në Ninh Thuan. Prandaj, në këtë artikull të përvojës së udhëtimit Phan Ran Ninh Thuan, ne kemi prioritet të shkruajmë me kujdes këtë temë për t’ju ndihmuar në planifikimin e orarit më shkencor dhe më të arsyeshëm!

Përvoja e udhëtimit Ninh Thuan ju sugjeron 2 mënyra për të zgjidhur këtë problem:

Opsioni 1: Konsultohuni me orarin e disponueshëm të turneut

Ju kërkoni për programe turne të organizuara në Ninh Thuan nga ku keni filluar (për shembull: Tour Hanoi – Ninh Thuan, Tour Nghe An – Ninh Thuan …), në këtë mënyrë ju gjithashtu mund të vizualizoni disi rrugët turistike. orari në Phan Rang Ninh Thuan dhe bazuar në këtë orar bazë, riprogramoni udhëtimin tuaj. Por nëse ende ndiheni të pasigurt dhe dëshironi të dini një orar më të detajuar për të zgjedhur, ndiqni metodën e dytë.

Opsioni 2: Programoni vizitën tuaj në Ninh Chu Vinh Hy

Hartoni vetë rrugët e vizitave sipas secilës rrugë specifike dhe në përputhje me rrethanat ju thjesht i rregulloni ato sipas ditës në përputhje me kohën dhe shëndetin tuaj gjatë qëndrimit në Ninh Thuan. Sipas shpërndarjes gjeografike të atraksioneve në Ninh Thuan, unë do ta ndaj orarin për të vizituar Ninh Thuan sipas rrugëve të mëposhtme:

_ Rruga 702 (Rruga e mbrojtjes bregdetare Ninh Thuan) Këtë rrugë mund ta ndani në 02 ditë të ndryshme turistike:

Dita 1: Vizitoni Gjirin Vinh Hy (Ishulli Binh Hung) – Shpella Rai – Vreshti

_ Qendra e qytetit Phan Rang – Thap Cham dhe zonat përreth: Merrni 02 ditët tuaja për të vizituar nëse dëshironi të vizitoni të gjitha këto vende: (kliko mbi atraksionet për të parë më shumë detaje)

Duke ardhur në Ninh Thuan, nëse doni të përjetoni të gjithë kulturën këtu, duhet të organizoni qëndrimin tuaj në Phan Rang, Ninh Thuan nga 3-5 ditë për të kombinuar vizitat dhe shijimin e kuzhinës jashtëzakonisht të pasur Ninh Thuan.

5. A mund t’i vizitoj të dy gjirin Vinh Hy dhe ishullin Binh Hung brenda 1 dite?

*

Turizmi detar dhe ishull Binh Hung Ninh Thuan

Kjo është një pyetje e përvojës së udhëtimit Ninh Chu – Vinh Hy shumë shpesh kur këshillon mysafirët kur vijnë në Ninh Thuan. Nëse më pyesni nëse mund të shkoj apo jo, sigurisht që do të përgjigjem. Por nëse pyesni më shumë nëse duhet të ndiqni këtë orar, sipas përvojës së udhëtimit Ninh Thuan, do të thoni sinqerisht se nuk duhet.

Vinh Hy Bay dhe Binh Hung Island janë të dyja dy pika të mëdha përgjatë rrugës 702 që kërkojnë shumë kohë për t’u përjetuar dhe kanë ngjashmëri, të dyja janë destinacione detare ekoturizmit. Prandaj, duhet të zgjidhni vetëm një nga këto dy pika për të vizituar dhe të ruani pjesën tjetër për udhëtimin e ardhshëm.

Shihni më shumë: Top 7 destinacionet turistike më të nxehta në Tajlandë në 2023, 10 destinacionet turistike më të bukura në Tajlandë

Çdo vend ka bukurinë dhe veçantinë e vet dhe mjafton vetëm për një vizitë 1-ditore. Sipas përvojës së udhëtimit në Ninh Chu Vinh Hy: Të shkosh dhe të ndjesh janë dy koncepte krejtësisht të ndryshme kur të vini në një tokë të re. Prandaj, shkoni në përvojën, për të kuptuar kulturën ku shkoni në një mënyrë delikate nga këndvështrimi juaj.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng Hợp Kinh Nghiệm Du Lịch Ninh Chữ Tự Túc Mùa Thu Mới Nhất Từ A . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *