Rate this post

Nesër keni një prezantim mbi ngjarjet historike. Keni kohë vetëm për të përgatitur përmbajtjen, por harroni se duhet të përgatisni akoma Powerpoint. Zjarri së bashku me 10 shabllon historik i rrëshqitjes së Powerpoint Më e bukura 2022 në këtë artikull.

Po shikoni: Imazhi historik i sfondit të Powerpoint

baigiangdienbien.edu.vn Unë do të lë një lidhje shkarkimi poshtë çdo shablloni historik pa rrëshqitje të Powerpoint, mund ta shkarkoni menjëherë dhe ta modifikoni më shumë sipas nevojave tuaja!

Lloji i skedarit ⭐ Slides Powerpoint
Modelet e rrëshqitjeve të Powerpoint ⭐ Powerpoint historik i bukur dhe unik i Vietnamit dhe Botës
? Lidhja e shkarkimit ⭐ Google Drive – Falas
?‍♀️ Redakto ⭐ Redaktim i thjeshtë i personalizimit
*

Modeli i rrëshqitjes së Powerpoint-it të historisë së Vietnamit

Ndoshta ju intereson:

Përmbajtja përfshin:

Modelet kryesore të 10-të të rrëshqitjeve të bukura historike – Shkarkim falas 2022

Rëndësia e studimit të historisë

Historia është një lëndë shumë e rëndësishme, ajo na siguron njohuritë e nevojshme për procesin e formimit dhe zhvillimit të njerëzimit, vendit dhe njerëzimit. Nga aty mund të nxjerrim përvoja të çmuara në ndërtimin dhe mbrojtjen e vendit.

*

Shablloni historik i rrëshqitjes së Powerpoint

Megjithatë, lënda e historisë ka mjaft fjalë që i bëjnë nxënësit të ndihen të mërzitur, mësuesit nuk janë të motivuar. Prandaj, shablloni i rrëshqitjes në Powerpoint është shumë i rëndësishëm për të ndihmuar në krijimin e një ndjenje eksitimi dhe emocioni gjatë mësimit dhe mësimdhënies.

Çfarë është një shabllon historik i rrëshqitjes së Powerpoint?

Modeli i historisë ppt përbëhet nga shumë rrëshqitje me përmbajtje të lidhura për të krijuar përmbajtje që është në përputhje me temën e historisë së ndërtimit. Shablloni i rrëshqitjes së PowerPoint-it të historisë është i përshtatshëm për ju për të paraqitur esetë tuaja të historisë ose për të përgatitur leksione për orët e shkollës.

Video demo:

Është krijuar jo vetëm me tekst dhe foto, por edhe me të dhëna që lidhen me çdo afat historik. të historisë.

*

Shablloni i rrëshqitjes së PowerPoint për temën e historisë

Kjo e bën paraqitjen e informacionit në dukje të thatë tërheqëse dhe tërheqëse. Kjo rrit efektivitetin e prezantimit ose të mësimdhënies suaj.

*

Modeli i PowerPoint për figurën historike vietnameze – Nguyen Du

Shkarko formularin e mësipërm këtu:

https://drive.google.com/file/d/1-3FBqXgfMdZ5tnfOf5yc-JBsKTJJSB0j/view?usp=sharing

*
*

Powerpoint mbi historinë e Partisë Komuniste të Vietnamit

Shkarkoni shabllonin ptt të Historisë së Partisë

*

Slide powerpoint historia e kompanisë së kafesë Trung Nguyen
Shkarkoni shabllonin ptt të historisë së markës së kafesë Trung Nguyen

*

Modeli i Powerpoint-it të historisë së Vietnamit
Shkarkoni shabllonin e PowerPoint të Historisë së Vietnamit

*

Gjeni informacionin e duhur në dorëzimin e VIET NAM
Shkarkoni formularin për të mësuar historinë e Ditës së Mësuesve Vietnamezë

Xem thêm :   Đêm khai trương du lịch sầm sơn 2022, lễ hội du lịch biển sầm sơn 2022

Ndiqni TikTok për të përditësuar shabllonet më të fundit të PowerPoint

baigiangdienbien.edu.vn_vn

*

Shembuj të sllajdeve të prezantimit të temës së mendimit Ho Chi Minh

Shkarkoni rrëshqitjen “Mendimi i Ho Chi Minh”
Shkarkoni rrëshqitjen “Kultura e kuzhinës vietnameze”

Modelet kryesore të 10-të të rrëshqitjeve të bukura historike – Shkarkim falas 2022

Le të hedhim një vështrim në 10 shabllonet më të njohur historikë të PowerPoint në 2022 më poshtë.

1. Shablloni i rrëshqitjes së historisë tregon histori, kujtime

Tema: Ky shabllon i bukur i rrëshqitjeve të historisë është frymëzuar nga faqet e një libri. Çdo faqe përmban një pjesë të përmbajtjes. Ky shabllon i rrëshqitjes i bën shikuesit të ndihen sikur po shfletojnë çdo faqe dhe po zbulojnë përmbajtjen e saj Ngjyra kryesore: Kafe Numri i rrëshqitjes: 29Shkarko falas këtë rrëshqitje historike në powerpoint.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Kopertina e librit është edhe rrëshqitja hapëse

*

Çdo faqe e librit përmban një pjesë të përmbajtjes

*

Rrëshqitja është mjaft e thjeshtë, por jo më pak delikate

2. Shablloni i rrëshqitjes së historisë botërore – Prezantimi i hartës

Tema: Sfondi i çdo rrëshqitjeje është çdo zonë në hartën e botës. Ju mund ta përdorni këtë shabllon historik ppt për të përshkruar ngjarjet historike që kanë ndodhur në çdo rajon të tokës Ngjyrat kryesore: Blu, e bardhë Numri i rrëshqitjeve: 39 rrëshqitje Shkarkim falas.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Fonte të bukura

*

Paraqitje e zgjuar

3. Shablloni i rrëshqitjes së historisë romake, evropiane

Tema: Pak vintage u jep shikuesve ndjenja nostalgjike në çdo rrëshqitje. Në të vërtetë, ky shabllon historik i Powerpoint është jashtëzakonisht i përshtatshëm për ju për të treguar histori të vjetra ose për të paraqitur ngjarje dhe gjëra në periudhën e paraardhësve tuaj Ngjyra kryesore: Kafe Numri i rrëshqitjes: 39 sllajde të ndryshmeShkarko pa pagesë.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Hapja e rrëshqitjes

*

Paraqitja e kokës është unike dhe tërheqëse

*

Paraqitje e arsyeshme e përmbajtjes

4. Model i mirë i rrëshqitjes ppt të historisë së leksioneve

Tema: Është thjesht një kombinim tonesh, por kjo e bën shabllonin historik shumë tërheqës. Ngjyrat kryesore: E bardhë, e kuqe. Numri i rrëshqitjeve: 39 sllajde të ndryshme Shkarkoni kthimin pa kosto.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Shkronja si dhe faqosja është e qartë dhe e lehtë për t’u parë

*

Tonet e thella

5. Modeli i rrëshqitjes së temës së Egjiptit të lashtë me efekte të bukura të lëvizjes

Tema: Frymëzuar nga ngjyrat e kullave të rrethuara nga rëra në shkretëtirë. Një ngjyrë e verdhë e thellë e bën këtë shabllon historik të powerpoint-it më artistik se kurrë Ngjyra kryesore: E verdhë Numri i rrëshqitjes: 33 sllajde të ndryshme Shkarkim falas.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Fontet dhe kornizat e fotografive të rrëshqitjeve

*

Prezantim i thjeshtë por jo më pak i sofistikuar

6. Modeli i rrëshqitjes së prezantimit të historisë

Tema: Ky shabllon historik pp është i thjeshtë dhe ka një sfond të thjeshtë me tekst dhe ilustrime. Vizatimet duket se janë vizatuar drejtpërdrejt në letër, duke e bërë shikuesin të ndihet real dhe jo mekanik si shabllonet e tjerë të rrëshqitjeve Ngjyra kryesore: Kafe Numri i sllajdeve: 41 sllajde të ndryshmeShkarko pa pagesë.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Font realist i shkruar me dorë

*

Vizatimet sikur të vizatoheshin drejtpërdrejt në letër

Xem thêm :   Khám phá sức mạnh 2.0

Shkarkoni më shumë rrëshqitje falas:

7. Modeli i rrëshqitjes së historisë për tregimin vizual modern

Tema: Tema ende historike, por me vizatim dhe plan urbanistik modern. Është i përshtatshëm për të treguar revolucionet e njerëzve, veçanërisht revolucionet për të rifituar barazinë e ngjyrës së lëkurës Ngjyrat kryesore: Blu, e bardhë Numri i sllajdeve: 42 sllajde të ndryshmeShkarko pa pagesë.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Vizatimet dekorative janë realiste dhe kanë një mesazh të qartë

*

Paraqitjet dhe shkronjat moderne

8. Modeli i rrëshqitjes së Powerpoint-it të historisë botërore

Tema: Çdo rrëshqitje përfaqësohet me vizatime. Ky është gjithashtu një stil mjaft i lezetshëm dhe i ndihmon shikuesit të ndihen më tërheqës se zakonisht Ngjyra kryesore: Kafe Numri i sllajdeve: 53 sllajde të ndryshme Shkarkoni falas.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Stili i filmit vizatimor

*

Paraqitje e thjeshtë

9. Shablloni i bukur i historisë së kuizit për powerpoint

Tema: Një shabllon i bukur historik powerpoint që i bën përshtypje shikuesve me tonet e tij jashtëzakonisht të ndryshme të ngjyrave dhe paraqitjen delikate të komponentëve në çdo kornizë rrëshqitjeje. Ngjyra kryesore: E kuqe Numri i sllajdeve: 57 sllajde të ndryshme Shkarkim falas.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Layout me theks në motive të thjeshta dekorative

*

Ushtrime krijuese

dhjetë. Shablloni i temave të Powerpoint-it të historisë

Tema: Ky shabllon i rrëshqitjes është i përshtatshëm për ata që e duan përsosmërinë. Nga korniza e fotografisë deri te fonti, ai u jep shikuesve një ndjenjë të papërshkrueshme harmonie Ngjyra kryesore: Gri Numri i sllajdeve: 45 sllajde të ndryshme Shkarkoni falas.

Linku i shkarkimit:

Kliko “Shkarko tani” (falas)

*

Modeli i rrëshqitjes së kopertinës

*

Paraqitje harmonike

*

Prezantim kreativ

konkludoni:

Më sipër janë modelet më të njohura historike të rrëshqitjeve të Powerpoint sot. Nëse keni nevojë të përgatiteni për një prezantim historik, këto janë zgjedhjet e zgjuara!

Shpresoj ta shkarkoni dhe ta përdorni me sukses!

2.4/5 – (268 vota)
Facebook
Cicëroj
Pinterest
Artikulli i mëparshëm Shkarkoni Adobe Photoshop 2023 Repack Full – Lidhja e fundit e shkarkimit të Google Drive
Artikulli tjetërShkarko Vray 6 për Sketchup & 3DS Max – Lidhja e re e Google Drive 12/2022 ✅
Zoti. baigiangdienbien.edu.vn

*

Powerpoint ✅ (Verifikuar)
TOP +10 shabllonet e rrëshqitjeve të Powerpoint për Kimi për Prezantim dhe Mësimdhënie ✅

*

Powerpoint ✅ (Verifikuar)
10+ shabllonet më të mirë të Powerpoint me efekte të bukura të disponueshme 2022 – Shkarkim falas ✅

*

Powerpoint ✅ (Verifikuar)
Modeli i prezantimit në PowerPoint për Vitin e Ri Hënor – Prezantimi 2023 ✅

*

Powerpoint ✅ (Verifikuar)
Modelet më të mira të prezantimit në grup +27 Powerpoint – Projekte të bukura (Shkarkim falas) ✅

*

Powerpoint ✅ (Verifikuar)
7+ shabllonet më të mirë të Powerpoint mbi kulturën vietnameze – Prezantim mbi identitetin kombëtar 2022 ✅
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
Shkarkoni shabllonin e Powerpoint për t’u prezantuar bukur – Kreativ (2022 Falas) ✅
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
7+ shabllonet më të mirë profesionalë të Powerpoint-it me Tema të ndryshme 2022 – Shkarkim falas! ✅
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
10 Modelet më të bukura të Powerpoint-it me shumë zgjedhje – Pyetje me rrëshqitje (Shkarkim Falas 2022) ✅
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
#7 Si të fshini rrëshqitjet në Powerpoint në telefona dhe kompjuterë të thjeshtë 2022 ✅
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
Shkarkoni +67 shabllone të rrëshqitjeve të PowerPoint për tema të bukura 2022 ✅
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
Shkarkoni +43 Slide Powerpoint mbi teknologjinë e informacionit – Wallpapers të bukur 2022 ✅
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
Shkarkoni shabllonin Magazina +136 Raporto Powerpoint – Shkarkim Falas 2022 ✅
Monitor
Informoni për
komente të reja vijuese përgjigje e re për komentet e mia
Etiketa
{}
Emri juaj**
Email-i juaj**
Etiketa
{}
Emri juaj**
Email-i juaj**
6 komente
Më e vjetra
Më i riu është më i votuari
Reagimet në linjë
Shiko të gjitha komentet
veshët
8 muaj më parë

Xem thêm :   Vịnh Hạ Long - Giới Thiệu Danh Lam Thắng Cảnh

shume bukur

0
Përgjigju
tang
5 muaj me pare
Ju lutem më jepni fjalëkalimin Administratori historik i shabllonit të rrëshqitjes së Powerpoint-it, lidhja e google doc është e prishur dhe unë nuk mund ta shoh fjalëkalimin….
0
Përgjigju
Autori
Zoti. baigiangdienbien.edu.vn
5 muaj me pare
Përgjigju tang
E dërgova në emailin tuaj.
0
Përgjigju
dien
5 muaj me pare
Përgjigja për z. baigiangdienbien.edu.vn
mund të më jepni lejen
0
Përgjigju
Autori
Zoti. baigiangdienbien.edu.vn
5 muaj me pare
Përgjigju për të vdekur
Unë dërgova një mesazh në emailin tuaj. Ju lutemi shikoni atë!
së pari
Përgjigju
Huyen
2 muaj me pare
Faleminderit, dosja është shumë e bukur dhe profesionale
0
Përgjigju
Kërko:
Të gjithë softuerin që ju nevojitet, faqja e internetit baigiangdienbien.edu.vn e ka atë.

Shiko me shume:

Për shembull:

….

Software
Software ✅ (I verifikuar)
Shkarkoni Mindjet Mindmanager 8.0 Krijimi i plotë – Lidhja e Google Drive 12/2022…
Thuy Hang – 2 gusht 2022
4
Mindjet Mindmanager 8.0 është programi më i popullarizuar i hartës së mendjes sot. Megjithatë, jo…
Shkarkoni Activate Aio Tools v3.1.3 – Windows Active & Office 2022…
25 tetor 2022
Shkarkoni Recuva Full Crack + Key Active përgjithmonë me të drejtë autori…
26 nëntor 2022
Shkarkoni Imindmap 11 Full Crack- Softuer për vizatimin e diagrameve…
7 korrik 2022
Postim i rastësishëm:
Facebook ✅ (Verifikuar)
#7 Si të konfirmoni identitetin e Facebook me 100% sukses (Përditëso…
Software ✅ (I verifikuar)
Shkarkoni Vray 5.0 – 5.2 për Sketchup & 3Ds Max –…
Software ✅ (I verifikuar)
Shkarkoni Photoshop CS5 Portable Full Crack – Link Google Drive 2022…
Acc falas ✅ (Sot)
Dhuroni Acc Steam Pa pagesë – Ndani 100+ Code Wallet falas…
Software ✅ (I verifikuar)
Shkarkoni K-lite Codec Pack Full Crack – Link Google Drive 12/2022…
TikTok ✅ (Verifikuar)
Udhëzuesi #3 se si të anuloni porositë në TikTok ndërsa/ishte…
TikTok ✅ (Verifikuar)
Si të hakoni pamjen TikTok ✔️ Softuer i mirë i lirë, faqe interneti…
Facebook ✅ (Verifikuar)
#4 Si të vidhni mesazhet e Messenger të njerëzve të tjerë në telefonin tuaj…
Reklamim:
PËR NE
baigiangdienbien.edu.vn është një markë telefoni celular nga Japonia, baigiangdienbien.edu.vn pohon mirëkuptimin e saj të thellë me tregun vietnamez dhe vende të tjera aziatike si Hong Kongu, Tajvani, Tajlanda…
Na kontaktoni: baigiangdienbien.edu.vn.vn2
gmail.com
NA NDIQ
© baigiangdienbien.edu.vn.vn – 2019 – Ju lutemi specifikoni burimin “baigiangdienbien.edu.vn.vn” kur publikoni lajme nga faqja e internetit. Statusi i mbrojtjes DMCA.com
wpDiscuz
Fut
SHUMË MË SHUMË ARTIKUJ
Powerpoint ✅ (Verifikuar)
TOP +10 shabllonet e rrëshqitjeve të Powerpoint të Kimisë për Prezantim dhe…
Minh Khanh – 21 dhjetor 2022
0

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Ảnh Nền Powerpoint Lịch Sử, Những Hình Nền Powerpoint Chủ Đề Lịch Sử Đẹp Nhất . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *