Rate this post

Kush është Chau Sinh Than, Kush është Thoi Thoi Nghi, duke luajtur rolin e Chau Sinh Than, Cui Thoi Nghi, trainghiemhay.com zbulon sekretin që askush nuk e di.

Po shikoni: Chau i lindur në histori

përmbajtjen kryesore

Kush është Chau Sinh Than?
Kush është Thoi Thoi Nghi?
Video të ngjashme

Truong An Nhu Co (emri i ri: Chau Sinh Nhu Co) transmetuar zyrtarisht.

Chau Sinh Nhu Co është një dramë historike retro e mbushur me lotë të trishtuar që shqyen zemrat e mësuesve dhe studentëve Chau Sinh Than (Nham Gia Luan) dhe Thoi Thoi Nghi (Bach Loc).

Kush është Chau Sinh Than?

Chow Sheng Chen është nga aktori i pashëm Nham Gia Luan mbyll.

Chau Sinh Than është një emirat i njohur si Zoti i luftes Një mposht njëqind, është një gjeneral që komandon 100,000 ushtarë me një rekord të pamposhtur.

Chau Sinh Than është një njeri me bëma të lavdishme, që në moshë të re ai gjithmonë ka ngritur vullnetin për të kontribuar më të mirën e tij në mbretëri, duke mbrojtur paqen e njerëzve.Chau Sinh Than ka një personalitet të butë, të drejtë, të qetë, por di të improvizojë në të gjitha rastet. Chau Sinh Than takohet me Cui Thoi Nghi dhe zhvillon ndjenjat për një bukuri të bukur.

Filma dhe shfaqje televizive nga Nham Gia Luan: Thong Thien Di Nhan Kiet, një rol dytësor në Thanh Van Chi dhe gjithashtu një rol i ftuar në Legend of Long Chau, roli kryesor i Quang Binh Vuong Ly Thuc në filmin Dai Duong Vinh Dieu, Cam Y Chi Ha, Ngu Giao Ky: Në fillim të takimit, ai u vendos me Dilraba Dil.

Kush është Cui Thoi Nghi?

Quit Time Nghi është luajtur nga aktorja Bach Loc.

Cui Thoi Nghi është vajza e vetme e familjes Thoi Thi, Thoi Thoi Nghi ishte fejuar me Princin e Kurorës.Ajo duhej të ishte perandoresha e mijëra njerëzve, por për shkak të një incidenti që nuk ndodhi kurrë dhe një princ tjetër kurorë u soll në pallat. Ky person, pasi të rritet, do të caktohet të martohet me Thoi Nghi dhe ajo do të jetë ende vetëm Princesha e Kurorës. Për shkak të kësaj, Cui Thoi Nghi iu besua nga Cui Thai për të studiuar në Nam Chan Vuong Phu dhe për të adhuruar Chau Sinh Than. mësuesi. Cui Thoi Nghi ka një personalitet të butë dhe të butë, i zgjuar dhe fleksibël, kështu që ai mëson shumë shpejt, fitoi zemrat e njerëzve dhe Chau Sinh Than ra në dashuri dhe të dy ranë në dashuri.

Por ndjenjat e tyre mund të varrosen në zemrat e tyre vetëm kur lufta dhe intrigat politike i shtyjnë ata drejt një fundi tragjik.

Shfaqja televizive Bach Loc komedia romantike Dai Vuong nuk është e lehtë për t’u bërë, filmoni Phuong Tu Hoang që ajo mori i
QiYi i jep çmime Artistit Potencial, rolin e Giang Quan në filmin Half Sweet, Half Sad, duke luajtur me La Van Hi si trainghiemhay.com mësojnë për.

Film Chau Sinh Nhu Co (emri i vjetër: Truong An Nhu Co) bëj Nham Gia Luan dhe Bach Loc me protagonist, aktualisht duke u transmetuar në We
TV, i ka ardhur fundi. Ky film për mendimin tim është edhe më i kundërt Dong Cung. Në film, kryesuesi mashkull Luu Tu Hanh krahasohet me Ly Thua Ngan-in e dytë, mashkulli kryesor Chau Sinh Than u vra nga Liu Tu Hanh.

Duke ndjekur vërtet Chau Sinh Nhu Co, historia e kësaj jete të dhimbshme të kaluar shumë herë ndjeu se ishte për shkak se ishte mbrapsht, kështu që duhej të kthehej mbrapsht. A i sjellin deri në fund historitë e kësaj jete të shkuar tek meshkujt dhe femrat, a duhet të vdesin të gjithë vetëm për hir të fatit të jetës tjetër?

Xem thêm :   Kinh Nghiệm Phỏng Vấn Xin Visa Du Lịch Mỹ Từ Lời Khuyên Của Viên Chức Lãnh Sự

Ndjej sikur ndërsa historia përparon, Chau Sinh Than nuk ka nevojë të vdesë plotësisht. Ai u bllokua nga Kim Vinh dhe Luu Tu Hanh, por me energjinë e Chau Sinh Than, ai ishte në gjendje t’i shpëtonte plotësisht atij rrethimi. Në të njëjtën kohë, Tieu An solli në kohë trupat e shpëtimit. Në këtë kohë, Luu Tu Hanh gjithashtu e dinte se ai nuk mund të luftonte kundër, nga frika se mos vritej nga Chau Sinh Than, kështu që ai solli mbretin e vogël dhe ministrat e mëdhenj për të kërcënuar Chau Sinh Than. Kjo është arsyeja pse Chau Sinh Than tundi kokën dhe lëshoi ​​dorën e tij dhe u arrestua në këmbim të mbretit të vogël. Nëse mbreti i vogël u lirua më vonë, pse Chau Sinh Than ende duhej të mbante fjalën e tij ndaj bandës së hajdutëve dhe grabitësve? e zezë. Natyrisht që ai përfitoi, padyshim që mund të kundërsulmonte plotësisht për të shkatërruar Luu Tu Hanh dhe Kim Vinh, por pse ai thjesht do ta lëshonte dhe do të kapej? Në fund, vdekja e Chau Sinh Than-it ishte shumë për t’u merituar. Por unë mendoj se arsyeja pse Chau Sinh Than e lëshoi ​​dorën e parë ishte sepse ai duhej të përmbushte premtimin se nëse Luu Tu Hanh do të pranonte ta linte të ikte. , Chau Sinh Than do të pranojë të arrestohet. E dyta është për hir të mirënjohjes, për mbrojtjen e jetëve njerëzore të 200 ministrave të mëdhenj, sepse Luu Tu Hanh përdori jo vetëm jetën e mbretit të vogël për ta kërcënuar atë, por edhe jetën njerëzore të 200 zyrtarëve të mëdhenj të Bac Tran. Edhe pse mbreti u lirua, jeta njerëzore e 200 perëndive të tjera të mëdha ishte ende në duart e tyre. Fatkeqësisht, edhe pse Chau Sinh Than u dorëzua, 200 perënditë e tjera të mëdha u vranë ende prej tyre.

Chau Sinh Than është për shkak të premtimit të tij, për shkak të dashurisë dhe për shkak të të ashtuquajturit komb të madh në zemrën e tij, që ai braktisi jetën e tij njerëzore. Por ai kurrë nuk do ta kishte menduar se vdekja e tij do të ishte e kotë, njerëzit që donte të mbronte vdiqën të gjithë, personi që donte gjithashtu u hodh nga ndërtesa për ta ndjekur. Vdekja e tij u pasua nga të gjitha tragjeditë që pasuan.Dua të them vetëm se skenaristi është me të vërtetë shumë elastik, njëlloj si të kesh mëri ndaj dashurisë, i vendosur për t’u kthyer deri në fund, i guximshëm dhe i fortë. te vdesesh. Ndërkohë, ai ndërtoi imazhin e mashkullit kryesor, i cili ishte gjithmonë shumë i zgjuar, shuajti shumë rebelime, jo vetëm kaq, dikur nëna mbretëreshë mori peng edhe Thoi Nghin, gjë që nuk bëri që ai të shqetësohej, të mos ndikohej prej saj. Edhe përdhunimi përmbysi situatën për ta rrëzuar. Pse do të humbiste një person kaq i zgjuar nga një Liu Zi Hanh? Për njerëzit e vegjël që ende duhet të zbatojnë premtimet e tyre, në fund, ata dëmtohen dhe vriten padrejtësisht nga njerëzit e vegjël që bartin krimin e tradhtisë, vdekja e Chau Sinh Than është vërtet shumë budallaqe. Shkurt, megjithëse filmi është shumë i trishtuar, aktorët performojnë shumë mirë. , filmuar shumë mirë, por fundi i Chau Sinh sesa mendoj se është shumë i padenjë. Akti i Chau Sinh Than-it i lëshimit të duarve dhe pranimit të sakrificës nuk shpëtoi jetën njerëzore të pjesës tjetër. Vdekja e tij nuk ka asnjë kuptim, përkundrazi, për shkak të vdekjes së tij, shumë njerëz janë varrosur për shkak të tij, dhe tragjedia e Thoi Nghit është krijuar nga ai.

Xem thêm :   (1) thành phần chính của cao su thiên nhiên là poliisopren ở dạng đồng

Pasi pashë filmin, mendova se ishte një kohë kur shpresoja vërtet që Chau Sinh Than mund të ishte pak egoist, ose të paktën ai mund të ishte pak egoist për shkak të Cui Shi Nghi. Zhousheng Chen e dinte vetëm se ai vetë duhej të vdiste. Nëse ai do të vendoste pak Shi Yi në zemrën e tij, nuk do të mjaftonte të zgjidhte të dorëzohej dhe të vdiste. Në përgjithësi, ai është ende mbështetës i dashurisë së thellë që Thoi Nghi ka për të.A mendoni se ia vlen fundi i Chau Sinh Than? Lini një koment më poshtë!

* Postimi i Moc Tu u dërgua te Dien
Anh.Net.

Monitor Dien
Anglisht.Net
për të përditësuar lajmet më të fundit dhe më të sakta të filmave.

GJENDJA E HEQJES ME MIJËRA FILMA TË MIRË!

Le të lërojmë dhe lëshojmë filma të mirë FALAS Thien Co Quyet Tran, When You Smiling Beautifully, Du Quan Ca, Chau Sinh Nhu Co, etj. Në pritje të një serie filmash HOT si Du Sinh, Please Teach More, Hao Y Hanh, …

Film Chau Sinh Nhu Co (emri i vjetër: Truong An Nhu Co) bëj Nham Gia Luan dhe Bach Loc me protagonist, aktualisht duke u transmetuar në We
TV, i ka ardhur fundi. Ky film për mendimin tim është edhe më i kundërt Dong Cung. Në film, kryesuesi mashkull Luu Tu Hanh krahasohet me Ly Thua Ngan-in e dytë, mashkulli kryesor Chau Sinh Than u vra nga Liu Tu Hanh.

Me të vërtetë duke ndjekur Chau Sinh Nhu Co, historia e kësaj jete të dhimbshme të kaluar shumë herë ndjeu se ishte për shkak të të kundërtës, kështu që duhej të kthehej. A i sjellin deri në fund historitë e kësaj jete të shkuar tek meshkujt dhe femrat, a duhet të vdesin të gjithë vetëm për hir të fatit të jetës tjetër?

*

Ndjej sikur ndërsa historia përparon, Chau Sinh Than mund të mos kishte nevojë të vdiste. Ai ishte i rrethuar nga Kim Vinh dhe Luu Tu Hanh, por me aftësinë e Chau Sinh Than, ai mundi t’i shpëtonte atij rrethimi. Në të njëjtën kohë, Tieu An solli në kohë trupat e shpëtimit. Në këtë kohë, Luu Tu Hanh gjithashtu e dinte se ai nuk mund të luftonte, nga frika se mos vritej nga Chau Sinh Than, kështu që ai mori perandorin e vogël dhe ministrat e mëdhenj për të kërcënuar Chau Sinh Than. Për shkak të kësaj, Chau Sinh Than pranoi të lëshonte dorën dhe u kap në këmbim të perandorit të vogël.

*

Nëse perandori i vogël u lirua më vonë, pse Chau Sinh Than e mbajti ende fjalën ndaj atyre banditëve që nuk dallohen nga e zeza dhe e bardha? Padyshim që ai kishte dorën e sipërme, padyshim që mund të kundërsulmonte për të eliminuar Luu Tu Hanh dhe Kim Vinh, por pse do ta lëshonte dhe do të kapej? Në fund, vdekja e Chau Sinh Than ishte e tepërt.

*

Megjithatë, mendoj se arsyeja pse Chau Sinh Than e lëshoi ​​dorën fillimisht ishte e lidhur nga premtimi i tij se nëse Luu Tu Hanh pranonte të lironte perandorin e vogël, Chau Sinh Than do të pranonte të arrestohej. E dyta është për hir të mirënjohjes, për mbrojtjen e jetës së 200 ministrave të mëdhenj, sepse Luu Tu Hanh jo vetëm që përdori jetën e perandorit të vogël për ta kërcënuar atë, por edhe jetën e 200 zyrtarëve të mëdhenj të Bac Tran. Edhe pse perandori i vogël u lirua, jeta e 200 ministrave të tjerë të mëdhenj ishte ende në duart e tyre. Fatkeqësisht, edhe pse Chau Sinh Than u dorëzua, 200 perënditë e tjera të mëdha u vranë ende prej tyre.

*

Chau Sinh Than është për shkak të premtimit të tij, për shkak të dashurisë dhe për shkak të të ashtuquajturit komb të drejtë në zemrën e tij, që ai braktisi jetën e tij. Por ai ndoshta nuk e priste kurrë që vdekja e tij do të ishte e kotë, njerëzit që donte të mbronte vdiqën të gjithë, personi që donte gjithashtu u hodh nga ndërtesa për ta ndjekur. Vdekja e tij u pasua nga të gjitha tragjeditë që pasuan.

*

Dua të them vetëm se shkrimtari është me të vërtetë shumë elastik, është si të kesh inat ndaj dashurisë, i vendosur për t’u kthyer deri në fund, i fortë dhe i vendosur për të lënë të vdesë kryesuesi mashkull. Ndërkohë, ndërtimi i imazhit të mashkullit kryesor, i cili është gjithmonë shumë i zgjuar, duke shuar shumë rebelime, për më tepër, sapo nëna mbretëreshë mori peng Shii Nghi, nuk bëri që ai të shqetësohej, të mos kërcënohej prej saj. përmbysi situatën që përmbysi saj. Pse një person kaq i zgjuar do të humbiste nga një Liu Zixing? Për një person të vogël, i cili ende duhej të mbante premtimin e tij dhe përfundoi duke u vrarë nga një person i vogël që mbante padrejtësisht krimin e tradhtisë, vdekja e Chau Sinh Than ishte vërtet shumë budallaqe.

*

Me pak fjalë, edhe pse filmi është shumë i trishtuar, aktorët janë shumë të mirë, xhirimet janë shumë të mira, por fundi i Chau Sinh sesa unë mendoj se është shumë i padenjë. Akti i Chau Sinh Than-it i lëshimit të duarve dhe pranimit të sakrificës nuk shpëtoi jetën e të tjerëve. Vdekja e tij nuk ka asnjë kuptim, përkundrazi, për shkak të vdekjes së tij, shumë njerëz janë varrosur për shkak të tij, dhe tragjedia e Thoi Nghit është krijuar nga ai.

*

Pasi pashë filmin, mendova se ishte një kohë kur me të vërtetë shpresoja që Chau Sinh Than mund të ishte pak egoist, ose të paktën ai mund të ishte pak egoist për shkak të Cui Shiyi. Zhousheng Chen e dinte vetëm se ai vetë duhej të vdiste. Nëse ai thjesht do të vendoste Shi Yi në zemrën e tij për pak, nuk do të ishte një zgjedhje e tillë të dorëzohej dhe të vdiste. Në përgjithësi, ai është ende një ndihmës i dashurisë së thellë që Thoi Nghi ka për të.

Xem thêm :   Vẽ tranh vẽ thiên nhiên đơn giản, những bức tranh vẽ thiên nhiên đẹp xuất sắc

A mendoni se ia vlen përfundimi i Chau Sinh Than? Lini një koment më poshtë!

* Postimi i Moc Tu u dërgua te Dien
Anh.Net.

Monitor Dien
Anglisht.Net
për të përditësuar lajmet më të fundit dhe më të sakta të filmave.

GJENDJA E HEQJES ME MIJËRA FILMA TË MIRË!

Le të lërojmë dhe lëshojmë filma të mirë FALAS Thien Co Quyet Tran, When You Smile Very Beautifully, Du Quan Ca, Chau Sinh Nhu Co,… Në pritje të një serie filmash HOT si Du Sinh, Please Teach More, Hao Y Onion, …

Shiko me shume:

Titrat ofrohen përmes nënkanalit të tretë, duke ju siguruar cilësinë më të mirë.


Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 9 nhân vật châu sinh thần trong lịch sử là ai, châu sinh thần trong lịch sử là ai . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *