Rate this post

Shikimi i historisë së ndeshjeve është një nevojë mjaft e zakonshme për çdo lojtar të ndryshëm të League of Legends. Është gjithashtu një masë për të vlerësuar nivelin ose fatin e vetes ose të lojtarëve të tjerë. Ka edhe gjëra të tjera të panumërta të dobishme që mund të mësoni. Atëherë le të shkojmë të zbulojmë se si Shikoni historikun e ndeshjeve të League of Legends në ueb Është më i përshtatshmi. Po shikoni: Shikoni historikun e ndeshjeve në ueb

*

shikoni historikun e ndeshjeve lmht në ueb

Mục lục ẩn
9 Liga e Legjendave

Qëllimet kryesore që çojnë në nevojën për të parë historinë e ndeshjes

Nga të gjitha qëllimet kryesore për të cilat duhet të shikoni historikun e ndeshjeve, vlerësimi i nivelit është ndoshta më i rëndësishmi dhe më i shpeshti. Shkalla e fitores së një lojtari dhe KDA do të pasqyrojnë fuqimisht rolin dhe atë që ata kanë luajtur në ndeshjet e tyre. Me siguri kjo është masa më e saktë pasi qëndroni pranë karriges së lojës së atij personi.

Po shikoni: 2 Mënyra për të Shikuar Historinë e Betejave të Ligës

Tjetra, pika e dytë më e rëndësishme është ndoshta metrikat bazë deri në të avancuara që vetëm faqet e internetit mund t’ju japin. Me siguri nuk do të jeni në gjendje të injoroni shkallën tuaj të fitimit dhe numrin total të lojërave me llogarinë tuaj entuziaste, apo jo? Kur shikoni detajet e çdo ndeshjeje, do të merrni gjithashtu të njëjtat parametra si në lojë.

Së fundi, shikimi i historisë së ndeshjeve mund t’ju ndihmojë të kuptoni shumë për lojtarët e tjerë. I pari është kampioni i tij, i ndjekur nga stili i tij i lojës mishngrënëse, agresiv ose barngrënës dhe i specializuar në mbështetjen e shokëve të skuadrës për të marrë një fitore të qetë.

Përfitimet që vijnë kur shikoni historikun e ndeshjeve në faqen e internetit

Kur shikoni historikun e ndeshjeve në uebsajte të ndryshme, do t’ju kursejë më shumë përpjekje sesa të duhet të identifikoheni në garena, të shkoni te League of Legends dhe të përdorni këtë veçori. Dhe në të njëjtën kohë, loja gjithashtu nuk ju lejon të shihni lojtarë që nuk kanë bërë miq me ju. Por për faqen e internetit, ju mund të mësoni lirisht për të gjitha ID-të dhe lojërat e ndryshme që njihni në secilën zonë.

Xem thêm :   Kinh nghiệm du lịch tam đảo vĩnh phúc giá rẻ trọn bộ 2022, kinh nghiệm du lịch tam đảo từ a

*

Shiko në ueb që mund të shikosh kudo, në çdo pajisje

Në veçanti, shikimi i historisë së lojës në ueb sjell shumë më tepër lehtësi sesa hyrja në lojë për të parë. Arsyeja është se gjatë lojës nuk do t’ju duhet një kompjuter apo laptop, por vetëm një telefon me lidhje interneti. Kështu, ju mund të kërkoni në çdo kohë, kudo shpejt dhe me lehtësi të kontrolloni nëse dikush është duke luajtur.

Në faqen e internetit, ka edhe shumë informacione të tjera të dobishme që nuk janë të disponueshme në lojë, veçanërisht numri i përgjithshëm i ndeshjeve në të cilat ka marrë pjesë llogaria, numri total i fitoreve dhe përqindja kryesore e fitores. përsëri kufoma. Kjo është gjithashtu arsyeja që shumë lojtarë preferojnë të shohin historinë e League of Legends në ueb dhe jo në lojë.

Si të shikoni historinë e ndeshjeve të League of Legends në ueb

Tani e kuptoni komoditetin dhe madhështinë e shikimit të historisë së ndeshjeve të League of Legends në ueb. Tani le të fillojmë menjëherë me udhëzime të hollësishme. Hapat e saktë që do të duhet të ndërmerrni janë si më poshtë:Hapi 1:

Shkoni në google dhe shkruani “Sam Soi Alliance” dhe prisni që të shfaqen rezultatet. Më pas, ju klikoni mbi artikullin me adresën lmss.plus ose vizitoni drejtpërdrejt këtu.

Hapi 2:

Ju shkruani emrin më të saktë të personazhit (ingame) që dëshironi të shihni historinë e tyre të betejës.

Hapi 3:

Zgjidhni skedën “Historia” dhe kaloni te seksioni “shikoni listën e historisë së ndeshjeve”.

Hapi 4:

Në këtë pikë, të gjitha informacionet në lidhje me atë llogari janë shfaqur. Më themelore dhe më specifike është ID-ja e llogarisë, emri i personazhit, renditja aktuale, numri total i lojërave të luajtura, norma e detajuar e fitoreve… Gjithçka që duhet të dini tregohet këtu. E megjithatë, ju gjithashtu mund të shihni renditjen e saktë të sezoneve të mëparshme.

Hapi 5:

Ju klikoni në kutinë e historisë dhe 20 betejat më të fundit do të shfaqen në ekran.

Hapi 6:

Mund të klikoni në çdo ndeshje për të parë të dhëna më të detajuara të përmbledhjes dhe statistikat specifike të asaj ndeshje.

Hapi 7:

*

Indeksi i KDA mund të shihet në faqen e internetit të aleancësHapi 8:

Në dritaren DTCL, do të shihni gjithashtu historinë e ndeshjeve tuaja të shahut me dinjitet, si dhe lojtarë të tjerë, në mënyrë që të mund të gjykoni vetë nivelin e tyre.

Më sipër është e gjithë mënyra për të parë historinë më të detajuar të ndeshjeve LoL në ueb. Dhe me siguri Koalicioni i Ekzaminuesve do të jetë një mjet i shkëlqyer për t’ju mbështetur në këtë drejtim. Me siguri do të jeni jashtëzakonisht të kënaqur me të gjithë parametrat që dini.

Lista kontrolluese se si të shikoni Historia e lojës së League of Legends Faqja e internetit më standarde në ueb është tema në artikullin e sotëm të hanahome.edu.vn. Ndiqni artikullin për të mësuar. Shikimi i historisë së ndeshjeve të League of Legends LOL është një dëshirë mjaft e zakonshme për çdo lojtar të ndryshëm të League of Legends. Është gjithashtu një masë për të kontrolluar nivelin ose fatin e vetes ose të lojtarëve të tjerë. Jo vetëm kaq, ka shumë gjëra të tjera të dobishme për të cilat mund të jeni kurioz. Atëherë le të bëhemi kuriozë se si ta shohim atë historia LOL League of Legends në ueb është më i përshtatshmi tani. Artikulli vijues përdor mjetin e kontrollit të historisë së ndeshjeve LoL me cilësi më të mirë për të krijuar LMSS.INFO.

*

Tabela e përmbajtjes

3 Udhëzime për kontrollimin e historisë së ndeshjeve LoL në LMSS.INFO

Arsyet pse dëshironi të shihni historinë e ndeshjeve të League of Legends LOL

Arsyeja kryesore që ju duhet të kontrolloni historinë e ndeshjeve të League of Legends LOL është ndoshta vlerësimi më i nevojshëm dhe i shpeshtë i nivelit. Shkalla e fitores së një lojtari dhe KDA do të pasqyrojnë fuqimisht rolin dhe atë që ata janë përfaqësuar në ndeshjet e tyre. Sigurohuni që kjo të jetë masa më e saktë pasi të keni qëndruar pranë karriges së lojës së atij personi.

Xem thêm :   Giới Thiệu Về Du Lịch Điện Biên Với Những Danh Lam Say Đắm Lòng Người

Më pas, pika e dytë thelbësore është ndoshta matjet bazë deri në të avancuara të gamës që vetëm faqet e internetit mund t’ju ofrojnë. Me siguri nuk do të jeni në gjendje të hiqni dorë nga norma juaj e fitores dhe numri i përgjithshëm i lojërave me acc entuziastë, apo jo? Kur shikoni në mënyrë specifike për një ndeshje pavarësisht, do të merrni të njëjtat parametra si në lojë.

Më në fund, shikimi i historisë së ndeshjeve mund t’ju ndihmojë të nxirrni shumë për lojtarët e tjerë. I pari është kampioni i tij, i ndjekur nga stili i tij i lojës mishngrënëse, agresive ose barngrënës dhe i specializuar për të ndihmuar shokët e skuadrës për të marrë një fitore të qetë.

Përfitimet e kontrollit të historisë së ndeshjeve LoL në LMSS.INFO

Këtu mund të shihni historinë e lojërave të kujtdo në League of Legends. Në të njëjtën kohë, mund të kërkoni informacionin e lojtarëve të League of Legends dhe të shikoni informacione që nuk janë të disponueshme në lojë.

Udhëzues për të kontrolluar historinë e ndeshjeve të League of Legends në LMSS.INFO

Udhëzues për fillimin e shpejtë

Shkoni te LMSS.INFO nëpërmjet kësaj faqe interneti => Më pas vendosni emrin e saktë të personazhit në lojë (lojë) => Lëvizni poshtë te historiku i ndeshjeve për të parë detajet.

Udhëzime specifike

Hapi 1: Blerësit hyjnë në lidhjen e LMSS.INFO përmes kësaj faqeje interneti.

*

Hapi 2: Në ndërfaqen kryesore, futni emrin e saktë të personazhit në lojë (lojë) të personit që dëshironi të kërkoni. Nëse futet saktë, emri i personazhit do të shfaqet më poshtë. Thjesht duhet të klikoni për të kërkuar informacionin e tyre.

Hapi 3: Lëvizni poshtë te seksioni Historia për të parë një përmbledhje të historisë së betejës së personazhit tuaj. Për të parë detajet, ju lutemi klikoni në seksionin e përmbledhjes. Në seksionin e indeksit do të ketë treguesit e mëposhtëm:

KDA Arritja maksimale
Maksimumi një vrasje
Fitorja e parë
Dëme totale për kampionët
Dëmtime fizike të kampionëve
Magjitë e shkëlqyera për gjeneralët
Dëm i vërtetë për kampionët
Dëmi total i krijuar duhet
Dëmi magjik i shkaktuar
Dëme fizike të shkaktuara
Dëmi i vërtetë bën
Kritika më e madhe
Dëmi total për objektivin
Dëmi total i frëngjisë
Rikuperimi i dëmit
Dëmi i pësuar
Dëmtime fizike të marra
Marrja e Dëmtimit Magjik
Dëmi i vërtetë i marrë
Pikepamje
Numri i prizave
Numri i reparteve
Numri i zgjedhur i syve të kontrollit
Ari i fituar
Konsumi i arit
Numri i ushtarëve të vrarë
Përbindëshat e shkatërrimit
Përbindëshi u mund në pyllin tim
Përbindëshat vriten në pyllin e armikut
Statistikat e kampionit

Këtu do të llogarisni se ku është pozicioni, kampioni do të ketë mundësinë t’ju japë normën maksimale të fitimit në procesin e ngjitjes në gradë. Ju gjithashtu mund t’i krahasoni gjithmonë ato statistika me lojtarë të renditur më të lartë.

Epilogu

Më sipër janë metodat më të detajuara për të kontrolluar historikun e ndeshjeve të League of Legends në ueb, të cilave duam t’u përgjigjemi blerësve. Dhe me siguri Lmss.info do të jetë mjeti i përsosur për t’ju ndihmuar në këtë drejtim. Me siguri do të jeni jashtëzakonisht të kënaqur me pothuajse të gjithë parametrat që dini.

Udhëzimet për shikimin e historisë së ndeshjeve dhe informacioneve personale në League of Legends me faqen e internetit LMSS Plus 2022 janë jashtëzakonisht të thjeshta dhe të detajuara nga Mot.

LMSS Plus (League of Legends Plus) është një mjet shumë i dobishëm, i cili ndihmon lojtarët të kërkojnë informacion të plotë për të gjithë lojtarët e League of Legends në Vietnam. Kjo faqe ju lejon të kontrolloni me lehtësi historinë e ndeshjeve, renditjen dhe rezultatin aktual Elo të çdo lojtari në mënyrën më të përshtatshme. Një lojë do t’ju tregojë se si të përdorni LMSS Plus për të parë historinë e lojës së League of Legends përmes artikullit të sotëm!

Shtojca

1 Udhëzues për të parë historinë e ndeshjeve të League of Legends në ueb

Udhëzime për shikimin e historisë së ndeshjeve të League of Legends në ueb

Hapi 1

Vizitoni faqen e internetit për të parë historikun e ndeshjeve LMSS PLUS këtu.

Xem thêm :   4513 Hình Ảnh Miễn Phí Của Phong Cảnh Đẹp Mùa Xuân, 4513 Hình Ảnh Miễn Phí Của Phong Cảnh Mùa Xuân

Hapi 2

Në ndërfaqen kryesore, Shkruani saktësisht emrin e personazhit ne loje (ne loje) të personit që dëshironi të gjeni. Emri i personazhit do të shfaqet më poshtë, spastaj thjesht klikoni për të kërkuar informacionin e tyre.

*

Shënim: Është e detyrueshme të shënoni saktë emrin e plotë, duke përfshirë karaktere të veçanta.

Hapi 3

Informacion rreth ID, niveli, numri i përgjithshëm i ndeshjeve, norma e fitimit.. shfaqen në faqen kryesore. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të Shiko vlerësimet e sezonit aktual dhe të fundit të atij lojtari.

*

Hapi 4

Zgjidhni skedën Historia. Lista me 20 ndeshje më i afërt do të shfaqet në ekran.

*

Hapi 5

Ti mundesh klikoni në çdo ndeshje për të parë më shumë detaje rreth pasqyrë e përgjithshme dhe Indeksi.

*

Hapi 6

Shkoni te skeda Statistikat e heroitdo të mund të shihni numri i përgjithshëm i ndeshjeve, koha totale e lojës, raporti KDA së bashku norma e fitimit në çdo pozicion që lojtari ka zgjedhur.

*

Hapi 7

Jo vetëm kaq, LMSS Plus shfaq gjithashtu historinë e betejës së Tactics Arena. Le të shohim historia e ndeshjeve i përkasin Arena e së vërtetësju lutemi kaloni te skeda DTCL.

*

Mos harroni të ndiqni Mot Game për të mos humbur lajmet më të fundit rreth Esports!

Faqja e fansave të Mot Alliance:

Si e gjetët këtë artikull:
PËRDITËSO TANI orarin e ri të postimit të videove Kanali i lojës ora 12:00 çdo të martë – 5-7 – e diel çdo javë.

Shihni më shumë: Top 10 Skenat e bukura të Da Nang që magjepsin për të harruar rrugën e kthimit, 40 skena të bukura të Da Nang që tërheqin turistë për t’u vizituar

Për më tepër, duhet të vizitoni gjithashtu faqen e tifozëve të Gosugamers Vietnam kopshti i parajsës me mijëra lajme për Esports dhe 7749 lloje memesh/videosh… më qesharake se dëshira juaj. LIKE TANI TË NDIHET.A jeni më në fund gati për të kaluar “tetë” në Family of Gamersku ka gjeni si Elon Musk, misterioz si Dr Strange dhe elegante si Konstandini?

Liga e Legjendave

Grafika: 3D Kapaciteti: 4GB
7.9 nga 10 nga 492 vota
7.9 Rishikim
Ju lutemi na mbështesni për të parë më shumë lajme të reja të lojës!

*

Udhëzime për riemërimin në Valorant 2022 më të fundit

*

League of Legends: Renditja e fuqisë së ekipeve LPL dhe LCK në sezonin 2023

*

Valorant: Një udhëzues për të kontrolluar zmbrapsjen e armës si Ten
Z

*

League of Legends: Pas ceremonisë së ndarjes së çmimeve LCK, çfarë tha Zeusi për LPL?

Valorant: “Mallkimi 9-3” ekziston vërtet?

*

RNG arriti kulmin e skandalit kur ai pothuajse u pezullua nga transferimi

*

Rrugëtimi i dërgimit të dashurisë “Drejt qendrës” me studentë të rinj të Kampusit Funzy Esports

*

Si ndikon mirëmbajtja e League of Legends në 26 dhjetor te lojtarët?

*

Mirëmbajtja e League of Legends VN, Levi ‘duke studiuar jashtë vendit’ Serveri kinez fatkeqësisht mori aurën ‘Global Ban’

*

Udhëzime për të shkarkuar League of Legends PBE më të fundit

*

Wild Rift: Camille – Hook për të vrarë monstrat e ujit, meta e preferuar e xhunglës në rangun e sfidës

*

Sharmi i TF Elly me kampionatin

*

Kur do të dalë filmi LoL Arcane: Bridging the Rift

*

3 kampionët më të mirë në Icon Global Championship

A ka gjasa që Team Flash të fitojë Kampionatin Global të Icon?

*

Arcane: Bridging the Rift, prezantimi i filmit

*

Shitjet e Pokemon Company vazhdojnë të vendosin rekorde të reja!!

Te kanalizoj
Master Ba’s Tube do të “ngjyrohet” nëse nuk kompensoni $6,000

*

League of Legends: Zeros shprehu keqardhjen, duke pritur me padurim rikthimin në arenën profesionale

QTV divorcohet me transmetuesin Raina, i dyshuar për lidhje me ‘tamin e vogël’

baigiangdienbien.edu.vn Ju lutemi mos e kopjoni përmbajtjen në asnjë mënyrë.
Statusi i mbrojtjes DMCA.com Facebook
YouTube
Instagram
Loja Bugs RSS
krye

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 2 Cách Xem Lịch Sử Đấu Liên Minh, Top 15+ Cách Ẩn Lịch Sử Đấu Lmht Pc Mới Nhất 2023 . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By Chaolong TV

Chaolong TV trang web xem livestream bóng đá trực tiếp miễn phí tất cả các giải đấu hàng đầu thế giới. Xem bóng đá trực tiếp tốc độ cao chất lượng 4k, không quảng cáo, bình luận tiếng việt.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *